Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én folyton azt teszem!
"értesítés az újdonságokról" ?
Na, megjött a kamláder...
Nem azt mondtam, hogy tűnj el hanem szemétkedj és utálni fognak.....és még jól is esik...
Válaszolj nekem.Próba.
Szerintem az email címnél kell kixelni.
OK, akkor majd március 1-én beszélünk. Sziasztok!
Legyél népszerűtlenebb és nem fog válaszolni senki ha beírsz valamit....
szerintem mindig ki kell szedni. Legalábbis én úgy csinálom
Azt nem is vettem észre eddig.
És azt minden alkalommal ki kell szedni, vagy elég csak egyszer és utána mindig úgy marad?
Mert ha mindig kattintgatni kell, akkor inkább csinálok egy szabályt hogy a sportmotoros leveleim menjenek xy mappába, onnan meg negyedévente törlöm őket.
Mikor válaszolsz alul a pipát kiszeded, és nem lesz rövid értesítés
Hol lehet letiltani az automatikus üzenetküldést, hogy fórumválaszom érkezett? Minden nap takaríthatom az emailfiókomat...
Én jobban parázom a bukás óta... azóta nem mentem murvás úton 80-100zal. Na de majd újra belejövök
Ne is mond...lehet pofára kéne esni nekem is egyszer és akkor már nem paráznék tőle annyira. Most meg már legalább tudom hogy az idomokat is szépen meg lehet csinálni, nem kell sok százezerért újraburkoltatni. Na majd jövőre!
Ha már érzed az szar.

Én soseéreztem csak amikor feküdtem.
Én ott húztam neki, némelyik gyorsabb kanyarban...hát inkább nem írom ki mennyivel mentem.
Én meg a lassabb visszafordítgatós részeknél lassultam be. Szinte éreztem hogy mászik el a kopott első gumim a szűk kanyarokban...legalább is a fejemben ez volt, pedig ritka jó szakaszokon mentünk.
Emlékeim szerint ottan nem voltam gyors.
Erre a szakaszra gondoltam, itt mi is kihúzattuk azért egy kicsit.
Há ottan nem lehet ilyen gyorsan menni.................kizárt.
Hideg téli napokon majd nézegesd ezt a videót.
Ez az az út ahol mentünk le Pécs felé, tudod, mielőtt megálltunk a benzinkútnál.
Ja és nem mellesleg ilyen motorod lesz.
CBR600 F4
Azt mondja valami Franc József! Hát tényleg az...
Asszonynak beadtad már a cserét?
Szerintem csak mond azt neki hogy felspojlerezted a GS-t, hátha nem veszi észre. Piros-piros.
Szerintem a Ferenc Jóskát
Valami franc jozef vagy ki.
Kit ábrázol az a Törppapa szobor?