Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Skacok!

Látom megy a Km bizznisz ! Annak idején annyi Km/h tekertem kocsikba, hogy az nosza. Vám előtt fel, utána vissza. Voltak típusok amik mér szinte csukott szemmel mentek. Én is amondó vagyok, az állapot a lényeg és az összkép, nem a kilométer!
faking csájníz megint olyan ledes lámpát küldött, ami nem kell ...

akit érdekel, viheti
Háháhá

Valaki leszavazta az összes galériámat.. nem egyet, az összeset. Egyem a szívét... Nem volt nehéz észrevenni, mert a legtöbb 5.00 állt.. eddig
Na, a nyári bukásból visszamaradt doboz rögzítési hercehurcám úgy látszódik megoldódik (vagy csak most kezdődik az igazi szopás.. mert innentől fizetős a történet )

Olyan zárat mint ami eredetileg volt, nem találtam... se ebayen se máshol, úgyhogy ezt az utat a kezdeti rendszeres keresések után el is vetettem, és jöttek az alternatíva keresések. Nagy nehezen találtam zárható békazárat, ami csak minimális módosításokat igényel a tartókonzolon. Méret alapján csináltam papírsablont.. elvileg pont jó lesz.. úgyhogy megrendeltem.

Most már csak két dolog izgat, elfér-e az adott helyen, és hogy elég erős lesz e a funkció betöltésére (az eredeti elég masszív darab volt)

Íme a probléma (hátha jár majd még valaki így)
A törött zár, a felfogatása és a doboz az ép zárral, valamint a zárható békazár.
Most mi bajod, én is most raktam bele tegnap óta százezret és mint látod, kicsit jobban is pörög
Vigyázz! Ha egyszer visszaveszem az ex GS-em és sok pénzem lesz, megveszem a tied is... donornak
ezek után már nem tudom, hogy megírjam e amit most vettem GS500 ba 24e km van. 11éves. :) A tulaj 45éves kb. megmutatta, és nekem adja, az összes M.O.T-s papírját a motornak. Amin rajta van az évente esedékes angol műszaki vizsgán megjelent motor óra állása. Na persze lehet az, hogy kikötötte az órát amikor messzire ment motorozni. :)

Sajna én leginkább anyagi okok miatt 4-5e km többet sose motorozok egy évben. Pedig van benne többnapos, és egy napos túrák is. :(
A GS450 is megvan már 1.5éve és még 1000-1200 nál tartok vele.. :) Viszont kb. 10 lepedővel van letakarva a garázsba :)
Elég visszaolvasni a fórumon a bejegyzéseidet.. nem kell ide fotó. Ha nagyon akarom minden nap más óraállással tudnám mutogatni a motort, mert mint tudjuk nem egy nagy cucc az óratekerés
ezért kezdtem én is romet ponyval,nem tudtam hogy jó lesz-e csak tetszett :)
Hát.............anyagilag kifizetődőbb lett volna előtte rájönni.

Én ezé is vettem az SV-t töröttben...............meg szeretek legózni..............és mondták hogy jó lesz.
holnap fotó
Lehet, hogy pont akkora madár, mint az, akitől én vettem a GSX650F-et. Megvett újonnan egy abszolút nem kezdőknek való motort, megijedt tőle, kitalálta, hogy nem neki való a motorozás és most szabadulna tőle.
Nem azzal van a gond...hanem annyi hogy nincs benne 109.. Ne mosdasd magad..71-74 elírás, elnézés lehet.. de a 86-ot a 109-cel nagyon nehéz összekeverni. Úgyhogy ne vetítsél
numerikuson még nem tudok vakon írni,majd pótolom a hiányosságot szenszej
van benne valami,de akkor is érdekes hogy egy kitűnő hiteles motorot hiteles autóra,motorra is becserélne,vajon miért
71e bocsánat,elnézést :)
a lehúzós szerelőt pedig,az anyja hátán kéne..az egész szakmát szétcseszték már..én elkérem a pénzem cserébe meg is kapja amit megrendelt,azt hiszem ez természetes
Hangember vagy

35? Ez szerintem csak 15... már ha feltételezzük azt hogy amikor ezt a hozzászólást írtad nem hazudtál
Nem hinném, hogy lopott lenne. Lopottat sokkal egyszerűbb úgy legalizálni, hogy veszel fillérekért egy rommá tört darabot a papírok miatt...
Na az ilyet nem vallják be és különbenis a szerelő csak lehúz.
ha segg hülye lennék hozzá és csak a csutka csibálása miatt vennék motort akkor elviszem szerelőhöz mielőtt kifizetek rá egy kisebb eszterházy vagyont
szabadúszó vagyok,már így annyi időm van amennyit adok magamnak,ez jó és rossz is egyben.nem vagyok milliomos se,de amire kell arra megvan pont a keret.pihenni,wellnessezni megráérek 6láb mélyen
Hát ha faszikám 3 éve végzett a Bivalybasznádi bölcsészfőiskola levelezőjén és még életében nem rakott össze kindertojásos figuránál bonyolultabbat hogyavérbe ossza le hogy a GSX750 az csak 1991-ben volt 5,5 colos 88-ban még csak 5 colos vót ezért törött vót csak belehánytak egy nagyobb kereket?
Nem mindenki bubus.
magam szerelem a vasat jórészt,így van némi belelátásom,illetve lehet olvasni a motor megjelenésében,ki mire használhatta,ez nekem többet jelent mint egy hatjegyű szám
Jó sok a szabadidőd.
Nemunod arra?