örökmozgó,csak néha meg kell tolni van aki nőkre,piára,én motorozásra költöm az összes pénzem.sok túristától hallottam már hogy kicsi az ország,hát a nagy szart,mindig találok új helyeket ahol még nem jártam és szép.ma is letekertem vele 130km-ert,egom dobogókő,csobánka,vörösvár retúrba
vagy csak épp lopott.. létező dolog a klónozás.külföldről behozzák a "szerzeményt" aztán duplum készül az okmányokból,azonosító számokból,pár hónapja volt is egy cikk róla,sajnos ez a biznisz még mindig fut
gsx750 84es évjárat 109e km-el,74e km-el vettem márciusban.jön megy mint a gyorsvonat semmi komoly baja,és HA eladnám se tekertetném vissza mert holmi laikus pöcsnek nem tetszik a szám.el kell vinni kipróbálni,megy nem megy tetszik akkor meg kell venni.sokan felfójják ezt a km óra dolgot.Alám adnak eggy zzr 1400ast azt is tönkre tudnám vágni (szándékosan) 4-5e km alatt.minden a karbantartás és az éppeszű használaton múlik
Vasárnap még motoroztam egy jót, de ma már folytattam az átalakítást. Nem olcsó dolog, lassan vehettem volna egy fele ennyi időset. Ráadásul teljesen más a váz hátsó része
Mondjuk vannak kirívó esetek is. A GS-em úgy ahogy van kihagyott majdnem több mint másfél szezont a festés miatt, mert én akartam megcsinálni, meg hát annyit megyek, amennyit éppen erre tudok költeni, az meg nagyon változó. Uh nálam pl az évi 6000 km is ritkán van meg. Órában elvileg most van 29000, állapot alapján sokan reálisnak mondták, de kereskedésből vettem Bp-n németből hozva... Szóval akármennyi lehet. De pl a 4 ütemű családi Wartburgot tavaly ősszel adtam el valós 100ezer km-rel, 4 éves kora óta volt nálunk, sokáig második kocsiként használva, és bár mindenki fikázza, nekünk nem volt vele semmi baj, kellett bele benzin, gumi rá, olajcsere és csók. Szóval közbe-közbe ilyet is ki lehet fogni.
91-es Gs-t árulnak annyiért mint én az enyém, Táska szettet adom hozzá bent van az árban, csak ez volt 35-ezer, van még 1 hónapom eladni, de csak feszültséget okoz meg teher, ha ez nem vizelet ár akkor mi? még így is ott van hogy alkuképes
nekem vásárló kell, nem érdeklődő
Igazából nincs időm mutogatni meg ilyenek, meg kedvem sincs, csütörtökön megy állapotfelmérésre a szervizbe, meg megcsinálják a teleszkópot is
Pfff............létező problem.
Ül egy emberke és inputot érez motort venni.Ha nincs szerencséje fingja nincs az egészről max hogy a talma jól fest rajta.
Há persze hogy a Km-t nézni...............mimást.
Oszt a fórumozók jól leugatják szerencsétlent.
Amúgy meg más a leányzó fekvése ha már ilyen öreg... ott a kilométerek nem nagyon számítanak
Bazz, ez annyira gáz, nagyon sajnálom szegényt! Nem sok öröme lehetett benne...
Sajnos nem az eladó diktál mostanában.
Vagy tényleg széklet-vizelet árban kell kínálni.
Igazából nincs időm mutogatni meg ilyenek, meg kedvem sincs, csütörtökön megy állapotfelmérésre a szervizbe, meg megcsinálják a teleszkópot is