Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, megbeszéltük, ha nem is ezt, de keresgélek egyet, de még bármi lehet...
A hirdetésbe ne írd bele a kilométert, csak annyit írj, hogy keveset futott, szép állapot.. meg persze ha valami nem tuti, még azt.
Több lesz az érdeklődő az biztos..
De a legszebb: hogy Te becsületes vagy és nem is kérsz sokat érte! Szép napot! És, akinek van esze, a tiédet veszi meg, mert az a reális!
biztos vagyok benne hogyha én is visszatekerném a gs óráját mondjuk 25.000 km-re és úgy raknám fel, százszor többen hívnának, és ez szomorú!
Vannak emberek akik elhiszik hogy egy 10 éves motorban, vagy épp a jelenlegi piacon a 20 éves motorban még mindig csak 30,000 km-van, ez a még szomorúbb....
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_gpz_600-6321773 ------------ érdekes lehet ez a motor ennyiért ... sztem! Vagy ki tudja!?
Vasárnap lementem a vassal Pátkára még egy örömmotorozásra.
Úgy volt, hogy lent hagyom telelni. De elnapolva ! (hetelve...?)
Igyekszem itthon kevesebbet kinn többet.
Lehetőségeimtől függ és mivel nem vagyok látnok................

Kezdésnek tuti egy lákjtos-horvátossal indítok ha a husvét vagy pünkösd úgy jön ki.
Mi meg lassan építhetjük az utat, amin betoljuk őket a ~garázsba.
Mármint ha "kész" a felső szint (ablak, simított alap a majdani padlónak, a szigetelés már szinte csak hab a tortán :D), és kiköltözhetek végre a pincéből
És hol tervezed növelni? Itthon, vagy húzol melegebb éghajlatra?
Én még az utat is elbontottam, amin ki szoktam tolni a motort a helyéről. Hirtelen kellett pár kisméretű tégla, nem volt mit tenni.
De ha esetleg annyira visszaenyhülne az idő, lehet újrarakom fél perc alatt.
Igazából bőven elég évi 1 másfél hétre ráérni hogy meglegyen a penzum

Akitől vettem a Divit ő például szinte csak nyaralásra használta a motort.. és így ment vele 4 év alatt kb 30 ezret. az év nagyrészében be se volt indítva a motor
...hát én is mennék sokkal többet...csak az időm kevés hozzá.
Nyáron én szinte csak motorral járok.A robogómba 2 év alatt 17 ezret tettem bele.De a környezetembe kb 10 olyan embert tudok aki alig 2-3 ezret mennek egy évbe vagy még annyit se.Szóval a kevés kilométer nem csoda de a használt piacon jellemzően nem ezek a gépek jelennek meg.
Igazából nekem is azért gyűlik ennyi, amennyi, mert a motor az egyetlen napi közlekedési eszközöm. Más járművem most nincs (ez talán nemsokára változik, de akkor is inkább ülök motorra, ha tehetem), tömegközlekedés meg szintén nem jellemző nálunk.

Mindenesetre sikerült már körbetekerni a kilométerszámlálót.
Mindenkinél máshogy alakul nem szabad általánosítani.Az enyém 8 éves és 35000 ezer van benne.Idén csak 3 ezret mentem vele.Van két állásom család, gyerek, szőlőművelés,barátok, másik hobbi stb.
Az anyagi oldaláról és az időjárás szerepéről ne is beszéljünk.
Kutya szerint évente kb. 6ezer az átlag itthon, legalábbis a Hegylakók közönsége alapján. Én pl. 10-11ezret szoktam menni éves szinten, de azért sok olyan is van, aki nem megy 3ezret sem egy évben. Igazából fene tudja. Az én motoromban is 2370 volt, amikor megvettem, 2 évesen! Igaz, hogy ez meg már a másik véglet.
Amúgy a 10 éves, 30ezret futott motoroknak én sem hiszek, meg úgy általában a km óra állásnak sem. Ritka eset, amikor mégis...
Ez úgy ijeszti el az átlag álmodozót mint a sicc.
Sokkal nem.Talán 2800-3000 lehetett a többnapos.

De mivel nincs vége az évnek és ma bekopogott a postás egy dobozzal amiben egy vacsi jó bontott magura pihegett egy után meg mek a damjanicsba a maradék cuccért nőhet a Km jövő héttől.
A másiknak valahogy sokkal jobb az első benyomása.
Az szép!
Első évemben (fél évemben) én is minden pillanatban motoroztam amikor csak lehetett. Már június közepe volt amikor kézhez kaptam az okmányokat, de mégis kb 10 000-et mentem őszig. Akkor hétköznap is toltam neki meló után. A környéken gyakorlatilag minden útvonalat bejártam ami csak létezett. Idén nagyrészt már csak hétvégente mentem egy-egy kört, de az átlagosan 500 km-es volt. Egyébként szerintem ez a 12 000 így ideális.
Matekolni kell vele.
Erről annyi minden hiányzik.. hogy hű
Ja, Nagyváradot kifelejtettem
jármű kora x kb 10 000 kilométer lehet az átlagos, és elvárható futásteljesítmény. Amiben ennél másfélszer több van se kirívó..

Ahol ez az érték alacsonyabb, és leinformálható ott minden kilométer ajándéknak tekintendő. Ezért is tekintek úgy a Divire hogy keveset futott, mert nála ez az érték csak évi 7500 kilométer.