Ha ilyen közeggel találkoznátok, akkor Zsófit be kellene izzítani egy laza pipára. Van annyi vér a pucájában, hogy lerendezné Cövek közeget. Meg a társát is!
Esso!
És ha odagumipókoznám a nagyihoz?
Bár biztos megállítana egy rendőr azt mondaná: Nem elég hogy hárman ülnek a motoron, de ráadásul a kishölgynek nincs is bukója!
Hozd csak el, de így felfújva! Ültesd a tankra! Bár lehet, h hátul is lenne hely, mert a nagyi nem hiszem, h jönne így!
Bluenak jólesz, úgyis hormontúltengési gondjai vannak!
Tudtam, hogy valamit elfelejtettem. Akartam elemózsiát vinni a csajnak, ha csak 3 percet kapott tőled! Mostanra biztosan odaszáradt. Holnap rá is nézek és elmesélem, hogy milyen lehetett "új" korában!
Bevállalós a bögre! És Tüzes, amint látom!
Hozd magaddal, hátha valakinek nem lesz matraca...
Egyébként a fiam nem Zsófinak hívja, hanem Csámpás Rozinak!
És ő is szereti a grill partykat.
Komoly perverziói vannak a lánynak!
Valahogy így!
És ha odagumipókoznám a nagyihoz?
Bár biztos megállítana egy rendőr azt mondaná: Nem elég hogy hárman ülnek a motoron, de ráadásul a kishölgynek nincs is bukója!
Mi vala ez a kitörés! Zsófi BIatlonista kerékpáros... nagyon jó a tartása!
Ha mégis megint meggondolnád magad - és visszatáncolsz -, azért a hordót küld el, de tele!
Hozd csak el, de így felfújva! Ültesd a tankra! Bár lehet, h hátul is lenne hely, mert a nagyi nem hiszem, h jönne így!
Bluenak jólesz, úgyis hormontúltengési gondjai vannak!
Apám, te fel vagy szerelve.
Ez nem a Zsófi véletlen? Tud ő motorzni is...
...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Üdv a csapatban! A hétvégén mindjárt jöhetnél is! Használd egészséggel a paripát, legyen benne sok örömöd!