Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó egy utolsó kép a teljesség kedvéért!
Maci, hát az vala, hogy akkorát röhögtem, hogy majdnem leestema székről! Lökött banda! Fáradtságos nap után jól esett ide benézni...
Apám! Ti télleg nem vagytok normálisak! Hálistennek!
A nejem is szívesen sütizik vele!
Besz.rok!
Bevállalós a bögre! És Tüzes, amint látom!
Hozd magaddal, hátha valakinek nem lesz matraca...
Hát nem is nekem!
Egyébként a fiam nem Zsófinak hívja, hanem Csámpás Rozinak!
És ő is szereti a grill partykat.

Komoly perverziói vannak a lánynak!

Sajnos az nem látszik, de olyan könnyedén teker, hogy az egyik keze a seggében van!
Valahogy így!
Ha ilyen közeggel találkoznátok, akkor Zsófit be kellene izzítani egy laza pipára. Van annyi vér a pucájában, hogy lerendezné Cövek közeget. Meg a társát is!
Esso!
És ha odagumipókoznám a nagyihoz?
Bár biztos megállítana egy rendőr azt mondaná: Nem elég hogy hárman ülnek a motoron, de ráadásul a kishölgynek nincs is bukója!
És BOLDOG az üléstől... látni az őszinte mosolyt az arcán!
Hi Macs!

Mi vala ez a kitörés! Zsófi BIatlonista kerékpáros... nagyon jó a tartása!
Nem, Ő a nővére!
Sehhova nem táncolok, csak előre! Bele a fénybe! Megyek, mert elmenni jóóóóóó!
Teddy!

Ha mégis megint meggondolnád magad - és visszatáncolsz -, azért a hordót küld el, de tele!
Legalább nem kell mind a 6 lykát bedugni a matracon! Gyors, mint állat, mert nem eresztett le neki reggelig...
Mega Cool Party esSO-nál Nyírjesben! 15.00-körül jönnek el Blue-ék Pestről szombaton. Ottalvós, sátorozós...
Erik!

Hozd csak el, de így felfújva! Ültesd a tankra! Bár lehet, h hátul is lenne hely, mert a nagyi nem hiszem, h jönne így!
Bluenak jólesz, úgyis hormontúltengési gondjai vannak!
Erik!
Apám, te fel vagy szerelve.

Ez nem a Zsófi véletlen? Tud ő motorzni is...
Merre mentek?
Tudtam, hogy valamit elfelejtettem. Akartam elemózsiát vinni a csajnak, ha csak 3 percet kapott tőled! Mostanra biztosan odaszáradt. Holnap rá is nézek és elmesélem, hogy milyen lehetett "új" korában!

...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Hi!
Üdv a csapatban! A hétvégén mindjárt jöhetnél is! Használd egészséggel a paripát, legyen benne sok örömöd!
Üdvözlet minden Fannak!Egy hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy GS500-nak.Időnként ha lehet gurulnék veletek.
Vagy elviszem Zsófit, Ő is két keréken nyomul!