Az a vicc hogy annyira nincs időm motorozni, hogy simán sanszos hogy ferde szemmel néznek majd rám ha el akarom adni a gépet. 5éves lesz
jövő februárban, és van benne 14000Km...
Az viccesebb amikor 20-25 ezer km van a 10 év fölötti motorokban...
Az enyém szervizkönyves...de manapság már az sem probléma
Occóééé újat :)
Az én szarom az átvétel pillanatától nálunk volt..és valóban sokáig csak állt a garázsban...meg aztán szerintem jóval kevesebbet megyek mint a többiek...mégis 43-e fölött vagyok...
Rétes túra..+ a múltkori Mecsek burger meeting mindjárt ezer km.fölötti futás..kis kiruccanások 250-300 km Idén 5000 körül mentem...pedig többet szerettem volna..
Az általános elvárások szerint, nagyjából így kellene kinéznie egy "motort keresek" típusú hirdetésnek
"Keresem azt a madarat, aki eladná újonnan vásárolt 10 éves motorkerékpárját, lehetőleg az új ár harmada alatt. További feltételeim a motorral szemben, futása ne legyen több mint 15 000 kilométer, ez is lehetőleg havi egyszeri 100 kilométeres átmozgató motorozások alkalmával begyűjtött kilométerekből legyen, továbbá legyen garázsban tartott, vezetett szervizkönyves és teljesen KARCMENTES.
Amennyiben önnek ilyen motorja van és eladná, keressen meg! Ugyanakkor felhívnám a figyelmét ha a fenti kritériumoknak nem felel meg a motor, kifizetettem önnel a leutazásom költségeit.. ha akadékoskodik az aznapra kiesett munkabérem is!"
Amit az utóbbi időben az NKH-nál tapasztaltam , abból kiindulva semmi gáz nem lesz!
Olyanokat láttam ott, hivatalos vizsgán gond nélkül átmenni hogy csak néztem.
Nem azzal foglalkozz, hogy mit mutat a km óra, az esetek többségében úgyis tekergetve van. Amivel viszont foglalkozz, az az általános állapot és a kompresszió! Ha ez a kettő jó, akkor nagyon nagy gáz nem lehet a motorral! Egyébként az első 420-ért egyáltalán nem rossz vétel, úgyis lehet belőle valamennyit alkudni.
Köszi! Bocs én voltam a hibás, egy kicsit tágan adtam meg az igényeimet. Az első még jó lenne csak sok benne a km, a második meg picit régi. Max 10 évesig gondolkodok...
jövő februárban, és van benne 14000Km...