Suzy holnap megy a szerelőbácsikhoz...Vasárnapra kész is lesz!A matrica útólag kerül fel sajni,mert csak jövi 7en kapom meg...Ma megcsináltam rajta az olaj cserét,lánc ápolást,feszesség állítás,levegő szürő csere...Ha sikerül beszereznem egy jó cordurát,akkor még nem teszem le a gépet egy ideig
No, megvettem a Gs-t.
Egy két kép róla. Majd csak 8nap múlva hozom el. 14600mérföldes 2tulajos gép. 2001es made in japan. 2002márc-ba vette a mostani tulaj 1200mérfölddel. Szóval olyan mintha 1.tulajos lenne. Majd bővebben később. :)
Már nem szeretek télen motorozni! Miből gondoltál erre? A magas plexi miatt? Én elég magasra nőttem, kipróbálom milyen így a szélvédelem. Aztán ha nem tetszik majd változtatok rajta!
Nekem nagyon bejön, imádom! Kényelmes, jól pakolható, amit tud,az nekem elég. Sokáig keresgéltem a megfelelő tipusok között, de egyszer ráülve egyre, az lett az érzésem, hogy "hazaértem". Megtaláltam a számomra ideális motort.
azt el is hiszem..! szépség, az tuti. én a GS 500 F-emért is odavagyok.a hátsó gumim eléggé szarrá van kopva már, ezért inkább elteszem télre.de ma elindítottam, és nem bírtam ki hogy ne menjek vele az udvaron egyet
Igen, lehet hogy ez van. Túl szép.Félteném. Pedig mindig elhatározom, hogy az lesz a nagy túra motorom. Már papírra is vetettem a kisebb átalakításokat amiket eszközölni akarok rajta. De aztán...
Ma amit lehet megveszek GS500 az alkalmasabb lenne ilyen célra.
Műszakilag nagyon egybe van 2001 made in japan.15000mérfölddel. Viszont nem túl szép.Szép, de nem annyira, hogy folyton féltsem. Ha a mostani GS felborulna a szívem szakadna meg.
Sztem ne bonyolódj bele. Amennyibe kerülne a lakatosmunka, add annyival olcsóbban: így rögtön megszabadulsz tőle. Mégsem buktad el az engedményt, mert a DRZ-re nem kell csináltatnod ilyen ketrecet.
Ha felvasazod mégis és később el akarod adni:
1. vagy senki nem fogja megvenni tőled mint torzszülöttet,
2. vagy nem fogja megfizetni az árát.
3. ha leszeded és úgy adnád el, annak is maradhatnak nyomai, ami megint baj.
Tutajjal nem megyünk az óceánra, de tankhajóval sem a Balatonra.
Sztem ez 900-as Diversion nem való földutakra, sztem hagyd az egészet, időt, pénzt és sok bosszúságot spórolsz meg vele.
esetleg meséltek róla?