Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez kicsit messzebb van
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Üdv! GS500-as vásárlásán gondolkodom. Nincs valakinek vagy nem tud valaki egy jó tippet Vas megye környékén? Idom nélküli érdekelne elsősorban...
Akkor mindenképp Pomáz fele menj!
Vagy a 10-esen be, az Árpád hídon át, aztán a Váci úton fel.
Bár itt vannak lámpák, meg forgalom is. Nem mondom hogy motorral nagyon megfogna, de lassít. Dobogókői úton keresztül a Megyeri hídon át a leggyorsabb, hiába kanyargós. Azért ha hűvös, nedves, faleveles lesz az aszfalt ne lábtartózz!
Az összes matricázás lakkos gyárilag, csak a farokidomnál az élén hamar elpattan a lakk.
Asszem 2004.08-tól fekete a váz.
Na ma határozatlan időre eltettem* a motort. 1 hónap állás után is pöcc-röff indult, így elgurultam a kútra vele, meg vissza

*középtámaszon teletankolva áll a garázsban
oké köszi ez jónak tűnik
Na én direkt nem irányítottalak addig, mert van, hogy már a felüljárón van a kocsisor vége, Te viszont előtte le bírsz fordulni a megyeri-híd felé, így simán kikerülöd...

És én olyan 3/4 8 körül szoktam odaérni, addig Te meg már rég ott leszel, mármint ha 8-ra dunakeszin akarsz lenni...

A falvakat sajna nem tudom milyenek reggel, de gondolom nem vészes... Olyankor van műszakváltás a rendőröknél is, csak nem intenek le ha odalépsz...
A békásmegyeri lámpát (Csiki-Bege előtt) direkt hangolták olyan szarul, hogy megfogja a kocsisort reggel.. azt motorral befelé le lehet küzdeni a bicikliúton is, utána már lazább az egész
de kocsival megyek még jó hogy motorral nem kérdezném
Autóval vagy motorral mész?
A budakalászi körforgalomig (lásd megyeri-híd és a szentendrei találkozása) nem szokott sor lenni, utána áll be de csak befelé...

Tudom, mert minden reggel arra megyek Újpestre, csak én Aquincum felől...
Motorral nincs dugó... pláne egy GS-sel
ja, ez eddig a befutó
Igen ezt is néztem csak ugye hosszabbnak írta, de nem tudom mikor hol van ott dugó, ezért is kérdeztem meg itt, itt vannak pestiek
ja, erre gondoltam
Esztergomnál át a Pilisen Pomáz felé szerintem gyorsabb.. de rövidebb az tuti
Például:

Szerintem ez tuti...

A menetidőt ne nézd, azt gőrdeszkával írták
Igen mi is is gondoltunk rá,mondjuk az az érdekes hogy a gyári matricázás nincs lakkozva,csak az amelyik a tankon van rajta...
van, majd holnap délután csörgök
Szerda reggel 8-ra Dunakeszin kellene lennem, Győrből!de csak fél hatkor tudok elindulni
Google maps bevisz Pest belvárosába de nem akarok ara menni, gondolom időbe rosszabbul járnék
Amit néztem az lenne hogy az egyes útról lemennék Üröm és Budakalász felé és úgy D.Keszi
Erről valami info? vagy más ötlet?
Matricázás után azért még dobass rá egy lakkréteget.