Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha szép a polírfelület, felesleges lakkozni.
A polírozás után lakkozva is lett?
Jogos, ebay verziót venném, ha a téli álom a cél, fasza az ár
Nekem ilyen kell!
Polír.... jelzem ,hogy nagyon melós....de megérte!
az első kombinált megoldás az amúgy jó, csak téli elrakáshoz nem. viszont a második az együtt 24 000 magyar pénz, ami "kicsit" azért több mint 58 EUR.
Vagy itthon használtan:

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ha meg szereléshez kell mindkét végét néha emelni, akkor itt van ez most akcióban:

Shox kombinált motoremelő
láttam a képeket, igen, készítheted a cipősdobozt!
Küldtem a képeket a középtámaszról! Nézted őket? Készíthetem a cipősdobozt?
az ebay-ezés addig nem igényel nagyon némettudást, amíg a vásárolt dologgal minden oké... és mivel ennek jó értékelése van (46857 adás-vétel után is 99,8%-os), ezért ez nem nagyon áll fenn. csak regisztrálsz, megveszed, kifizeted paypallal. nem nagy ördöngősség.
Nem tok németül
Aki esetleg nem sajnálja rá az 58 EUR-t, annak itt van első-hátsó kerékállvány
http://www.ebay.at/itm/STTK-MO...
Próbáltam megkeresni a linket, ahonnan letöltöttem, de sajna nem találtam, bocs
Íme:
Polír!
Ganja mit csináltál a felniddel, hogy olyan mintha króm lenne?
Nem semmi áruk van!
Én a 350-es Cezet-et 86-ban 8500 ft-ért vettem 26e.km-el, és 90-ben , 74e. km -el adtam el 6000-ért. Ez idő alatt gyertyacserén és gyújtásállításon kívúl semmit nem csináltam vele, Nagyon szerettem!
Igen! Nekem tetszenek! Mindegyikük varratott bele egy füles erős vászonzsákot, és ha a szállásra érünk, akkor csak felakasztják a vállukra, a doboz meg marad! Az egyik srác az egyiket átalakította sörhűtőre, mindíg abból isszuk a hideget!
..látott már valaki Gs-hez ülés púpot?
Nekem olyan kell..!
Pedig egy első kerékállvány nekem is jól jönne ....mégis csak jobb ha a gumik a levegőben lógnak...de addig is marad a kis olajemelő..tetején egy gumibakkal..és a deklin feltámasztva...
Jövő héten konzerválom a szaromat.....gondoltam ,hogy még most hétvégén gurulok egyet...de már hidegem van...
Jajj de imádom ezeket a régi motorokat...ezek még olyan igazi békebeli termékek!
Farokidom persze, hogy lesz csak fekete kellene. A Ganja gépe nagyon szép.

én is a "gyári állapot" híve vagyok , de ganja vasát látva néha elbizonytalanadom. az ő desing-ja is megnyerő...
Dehogy magyarázom, úgy tudom testalkata alapján szerepelhetne egy Rocky filmben! Keresem én a bajt?