na akkor utoljára:
BakondiG ott volt.
Z3 elvileg ott volt, vagy honnan látta hogy BakondiG ott van.
Gesztenyés süti ott volt, de itt már nincs.
Én nem voltam ott, bár hívtatok.
Ha ott lettem volna felismertem volna BakondiG-t, ergo tanusíthattam volna h ott van.
Z3-at szintén, ő meg akkor azt tanúsítaná h én is ott voltam, mert én láttam BakondiG-t...
Úgy tűnik, hogy Bakondi Úrnk betett a hétvége, és keveri a szezont a fazonnal. És még ő mondja Medvekomára, hogy sokat ivott.
Ne aggódj én sem értem...
Köszi az alakoholos jellegű finomságot előre is! Nem szeretném, ha állna benne a pénzed, mert nem tudok semmiféle ígéretet tenni a látogatásra vonatkozólag, így legyél olyan nagylelkű, és add meg a számlaszámot, melyre a píz mehet. Nem szeretnék bűntudatot, ha esetleg mostanában mégsem tudunk arrafelé menni a közeljövőben...
Én Drágaság nem fér be a garázsodba? Amúgy ha gondolod az R1et bevállalom. Örök tárolásra.... Meg jöhet még pár gépecske a piciny garázsban tökéletes helyet tudnék biztosítani Zümi mellett. Éjszaka enyhén süket, de kutyás biztosítás garantált. Fenem a fogam egy cbr600f-re is...
Teddy
Nyuszi
Goliat
Erik64 és Ani64
Dawntez
Kucsi és Teca
Bo és Bobek
Kata
Dzsoki
esSO és Dorina
...................
ÉN
ez ugye 14...és 20-an voltunk emlékeim szerint
Hiányzik még pár ember.....bocsi, de a névmemóriám tényleg hulladék)
esSO barátnője
Teddy exkolleganője
Gabi? és barátnője
és még?
BakondiG ott volt.
Z3 elvileg ott volt, vagy honnan látta hogy BakondiG ott van.
Gesztenyés süti ott volt, de itt már nincs.
Én nem voltam ott, bár hívtatok.
Ha ott lettem volna felismertem volna BakondiG-t, ergo tanusíthattam volna h ott van.
Z3-at szintén, ő meg akkor azt tanúsítaná h én is ott voltam, mert én láttam BakondiG-t...