Ezek a használt Hepco&Becker dobozok viszont jó áron vannak. Csak anyagi oldalról nézve biztos jobban megéri ilyymit venni használtan, mint bármi újat.. legyen az alu vagy műanyag, ha csak nem több tízezer kilométeres túrára készül az ember, mert akkor nyilván fontos hogy egyedi igényeknek is megfeleljenek.
nyár elején egy darabig olvastam egy BMW-s fórumot ott is szó volt ez a román csóka, de senki nem mert tőle rendelni mert nem látták még a végterméket, és csak előre fizetéssel dolgozik ...
Amúgy nézz szét Ebayen...aztán szedegesd össze az állad, mi mennyibe kerül.
Konvoi.ro-s aluminium doboz a legolcsóbb, már hosszútávon is használható aluminium doboz amit ismerek. Bő 100 ezer forint a 3 doboz. Míg egy márkás dobozszett újonnan negyed milla körül van..minimum.
Biztos jobb télen mint egy átlag gumi.
A lamellázottság pozitív tulajdonságát motornál kétlem, mert nem hiszem hogy tud olyan tapadást biztosítani havon, hogy motorozni lehessen rajta, állandó stressz nélkül. A lamellák elvileg azért vannak a téli gumin, hogy havas felületen is tudjon kapaszkodni..autónál hasznos, ezt nem is vitatom.
Ha csak hűvös idő, és nedves burkolat a felhasználási terület, oda szerintem bármilyen magas szilika arányú gumi jó. A Lasertec is magas szilika aránnyal készül ha jól emlékszem
A műanyag se törik általában, mert old (törik) a felfogatása (éppen ezért keresek csatot)
Az aluminium doboz azért jobb mert bútorként is használható. Asztalnak, széknek munkapadnak is tökéletes, ha arról van szó.
Állítólag Kubában lehetett még azokban az időkben fillérekből királyként nyaralni. meg talán Szovjetunióban: kivittél egy farmert, és mindent megvehettél. / Más dolog : a probléma csak az volt, hogy nem volt mit. /
Amúgy ilyen zárható csatot keresek, mint ami ezen a KTM dobozon van (vízszintesen álló).. sehol nem találok még csak hasonlót sem (pedig angolul magyarul végigtúrtam a netet)
85 körül egy marmonkannába vittünk ki olajat a cz-n. Az hír járta, hogy csak feketén lehet kapni. Valahol út közben lerepült a marmon, de mi tovább mentünk 100-as utazóval, mert nem vettük észre. Azóta sem tudom, hogy megdöglött-e miattunk valaki.
En a Rab szigeten egy wartburgal.a kornyek legszarabbja volt akkor a torott generatortartoval amit egy szemetbol guberalt drottal hekkeltunk meg.
A kutas nem ertett a kettote kevereshez mert golfokhoz meg kadettekhez szokott.es akkor lattam eloszor ven nudista szottyadt nyugger mamzit .eleg remito volt.maig kisert.
Te egy tehetséges gyerek vagy: ha komoly egzisztenciát akarsz, akkor külföld: biztos sikeres leszel.
Ha elég a barátok, meg hogy nincs honvágy, akkor pedig itthon.
már a Konvoi.ro-shoz