Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula, szép menet és jó mentés! Ez a zokni ez fasza ötlet, meg kellett oldani, megoldottad. Nyomás egy forró fürdő és aludjatok egy jót!
mind1 megy szervizbe úgy is a héten vagy jövőhéten, mielőtt eladom átakarom nézetni, meg van egy két apróság ami javításra szorul
Ó baxki!
Tetszett a husinak, hogy szép fényes!
hát nagyon úgy néz ki
a nő oda mutatta nekem meg folyt a hátamon a víz, gyors döntés kellet, hát nem sikerült jól
A kommentek se rosszak!
Grat!
Csak azt nem értem, hogy került kontaktba a matrinya a szimeringe l?
A telószár fényes részére tetted, vagy mi?
Csak hogy melyik a legelnyűhetetlenebb motormárka.
gyengébb idegzetűek meg se nézzék

Tisztára, mint az enyém!
hogy bírta ? erről csak egy mondat jut eszembe, "pisilnem kell"
Direkt nem ivott szegény semmit, de egyik megállótoll a másikig átment rajta a tea
ja és a lábam
megérkeztünk
az út 10:30tól 19:00 ig tartott, hatszor álltunk meg, indulásnál sütött a nap ezerrel, olyan melegünk volt mint az állat mondom nagyon jó ennél csak melegebb lesz, hát nagyot tévedtem a Linz előtti résztől egészen Bécsig kutya hideg volt, bár a nap sütött de olyan hideg szél fújt mintha nem is lett volna napsütés, meg ugye a menetszél... egyébként 80-100-120-125-el jöttünk forgalomtól függően.
Indulásnál a nagy kapkodásba, mert ugye folyt rólunk a víz a Matricát rossz helyre ragasztottam, és az első megállóig szétbaszta a jobb oldali teleszkóp szimeringét, amit úgy vettem észre hogy 20km/h-nál nem tudtam megállni, ömlött az olaj a tárcsára
A képeken látszik hogy orvosoltam a problémát, annyit pluszt csináltam még hogy a zokni alá papírzsepit raktam
A lábam baromira fázott, meg a kezem is, de a kezemet orvosolta minden megállásnál a forró tea, de a lábam sajnos nem, az 5. megállónál jött az ötlet hogy körbe tekerem ragasztó szalaggal, azzal az erősebbel, de nem a nejlonos, nem ugrik be most a neve.
Életem legjobb ötlete volt, az uccsó 200 km-en isteni volt a lábamnak, kezemen egyébként téli-kesztyű és alá-kesztyű volt.
Ha lett volna kormányzsebem, és fűthető zoknim, a világból kitudtam volna menni...
Felkészületlennek nem mondanám magunkat, csak rutintalannak,
Ja és megittam életem első és remélem utolsó legdrágább teáját, 5 euró volt a két db tea, ja és a másik kedvenc Linznél valahol láttam a pályán egy magyar Wartburgot besírtam rajta
nah pár kép
Az esőruha hasznos volt egyébként de amint meleg helyre mentünk a belsején lecsapódott a pára és folyt bent a víz
Már kockává fagyott.

Most enged ki.
Majd foregon feldobja úti beszámolójával, meg azzal, hogy hogy bírta a szebbik nem a háta mögött!
Haló!
Mindenki a motort pucolgatja a garázsban?
Az AKMT fórum is kihalt, meg ez is.
Jó utat! Forró teát vigyetek! Pár vastagabb nejlon szatyrot vágjatok kockára...hátha behúz valahol a hideg. Orvosi gumi kesztyű (bár nem tart sokáig...de ha átázna a kesztyű.... És ha kúton megálltok...a blokk jól melegít mindent amit hozzá tudsz érinteni! Amúgy az alvós meleg vizes palackok is jól jöhetnek!
Széles utat!
Úgy gondolod kihűlne a kapcsolatuk
Fázni fog, de te jobban.
Széles utat!
Ha van szivargyujtó a motoron szerezz egy 1500 forintos fűthető üléshuzatot azt be tudja tenni a ruha alá és még téged is melegítene.
ne csodálkozz ha az érkezés után szakítani fog
Végre süt a nap..... de annyira lehűlt a levegő este, hogy csak -1 fok van.... déltől ír csak melegedést az előrejelzés, nah mind1 megyek felcuccolni a mocit
Barátnőm csontra fog fagy már látom
Elmondhatatlan élmény egy ilyennel menni, egy időutazás, egyszerűen megnyugszol, otthon vagy, de nem unatkozol.
Csak győzzön egy ilyen autót lakatolni az ember.

Két utcával arrébb van egy állólámpás merci (ha még nem adta el a bácsi).. kicsit több mint 1 millió kilométer van benne.. valamikor a 70-es évek végén vette, ő a második tulaj. 220D motor van benne, mert a 200D kifingott valahol 1 millió kilométer körül, és akkor már jó ha kicsit erősebb lesz a gép alapon került bele a némileg nagyobb motor.

800-ba odaadta volna tavaly a Misi bácsi, de nem tudtam itthon eladni milyen csudijó takarékos bevásárló autó lehetne
Bátyám egy állólámpás Mercivel közlekedik, diesel, egyszerűen zseniális, ráadásul kuriózum: kormányváltós. Baromi kényelmes, nyomaték, nincs teljesítménykényszered az autód teljesíti, amit tud és úgysem mehetsz gyorsabban. De 130 utazóban vígan.
13-15 éves AT 800ezer-1milla között van... 20 év körüliek meg 700.. döbbenet. Már már mint egy G merci.. azok se képesek emberi árszintre lemenni, kortól függetlenül