Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minnél fiatalabbat..........mást nem tehetsz.
Hát.............hondát ne,csak azt ne.
Guzzival mi a gond? Motorhibásat még nem láttam...max olyat aminek az elektronikájával voltak bajok
Ez a kedvencem onnan, a küszöböljük ki a hibát témakörben

"Vegyél bele egy honda blokkot"
Elég szomorú!..... különösen nekik, de azért az olaszok is szégyellhetik magukat, hogy csinálnak egy zseniálisnak tűnő tárgyat, aztán kiderül, hogy hosszú távon szar. És ez nemcsak az MV-re igaz, hanem pl. Moto Guzzi /arra nagyon/ és még lehetne sorolni.
Pedi ezek egy csoda motorok.
MV topicba érdemes beleolvasgatni. Jókat szopnak ott a vállalkozó szelleműek

23. oldalon van egy szétesett blokk, meg hozzá kommentek
Csak azt tudom, hogy majdnem tesztvezettem egy MV-t, csak töketlen voltam és lusta, csak rajtam múlott, hogy nem jött össze.
Beillesztés után rámenni a csíkra, picit várni, és megjelenik alatta az a cím, amire rá kell klikkelni! Gyengébbek kedvéért mint amilyen én is vagyok!
..szerinted ez már minőségi termék lesz? (eddig nem volt az az MV..)
http://www.motorinfo.hu/bemutato/2012/11/01/milanoban_jon_mv_agusta_riv
ale/ -------------- remélem, így behozza.
http://www.motorinfo.hu/bemutato/2012/11/01/milanoban_jon_mv_agusta_riv
ale/ -------------------- Bevallom őszintén, hogy jobban tetszik mint a GS500, és még az is lehet, hogy el is cserélném rá! ......... de addig is el vagyok a GS-el és jóban vagyunk.
Én ma motoroztam, de Jawaval! Mindig mondom, olyan színvonalú cuccok vannak már, hogy nem nagy hőstett. Pedig elég hideg volt és mintha dézsából öntötték volna..... Mindebből semmit nem éreztem és a 45 éves technika sem hagyott cserben.
jó szemtanú lennél...
a FLORACOOP-nál vannak mkp.oktatók akik kihajtják a tanoncokat esőben. szélben. egész héten látom őket b.örsön. GS-t is .remélem még az idén levizsgáznak.megérdemelnék!
(val.sznű nem őket láttad mert félcipőben a vas közelébe se engedik min. bakancs nélkül. )
én még motoroznék, de a melóhelyig max. 3-ig kéne váltanom
nem kínzom tovább.
Csokíííííííííí hogyáll a véeferr program?
nem írtak sokan emailt rá, szal nem nagy, de oda írtam hogy ne hívjanak, szombaton felrakom újra, egyébként olcsóbban akartam felrakni csak haver mondta hogy először próbáljam meg ennyiért, el akarom adni még itthon vagyok
Akkor viszont: GO!
Ma láttam 13:45 körül az egér úton egy GS500E-t a régit, sötét színű, ki volt égve az egyik hátsó helyzetjelző (bal), hátizsák, fekete bőrdzseki, sínadrágnak néztem és talán Puma félcipő?!
Jó volt látni, hogy van olyan lemming, aki most is motorozik
Innen valaki?
Foregon!

Mekkora érdeklődés van mostanság a mocidra? Csak mert elég hasonló bringáink vannak, és szerintem jó áron kínálod.
Hali!

Gratula a sikeres úthoz!

Csaba600!

Nekem nem baj ha nem kifejezett városi paripa. Csak magasabban legyen az ülés a lábtartótól mint szegény GS-en.
mire hazaértem már csak egy rakás kicsi fecni volt belőle, de tuti többet ért így is mint egy 3. zokni
üdv ithon
újságpapír jól vizsgázott?
Azért én megnéztem volna az osztrák rendőr arcát amikor meglátja