Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyíra nem kelet.
Csak lesz 5-6 év mulva némi aszfalt arra is.
A keleti földutas az napi 12 óra 60-80-nal földúton.. maradék kevéske átkötő szakasz 110zel. Átkozni fogod a súlyát már egy szétcseszett földúton is
Nem akarok 50 lóval zötxykölődni max 100-al 5000 Km-en.

Az a te vágyad.
Hát az aszfalt utáni öregkori dilire gondoltam.
De még nem fogytam ki az osztrák,svájci,francia,olasz túracélpontokból.
Főleg a hegyi felfutó érdekel fullaszfaltban.
Mellé akarja, nem helyette.. de szerintem felesleges akkora tehenet venni ilyen célra. 1 henger bőven elég.. kényes seggűeknek komfort nyereggel, a deszka helyett
Az egy teljesen más karakter és régi blokkot nem egyszer kritizálják is. Szerintem feltétlen próbálj ki egy olyat, mielőtt vennél. Amit egy street tudja, azt egy olyan tiger nagyon nem tud. Nehogy meglepetés érjen. Nem véletlen street. Te többet streetelsz mint földutazol.
Street egy jó mindenes.Speed meg egy állat.

Én szemeznék még egy régi tiger 900-assal keleti földutasra de az a jövő zenéje.
Láttam német mobile de-n 115e-el hirdetett 955-öst is.
A speed lesz az igazi! De ettől még a street is zseniális! Azon kevés motoros közé tartozol, akinek nem kell gondolkoznia azon, hogy vajon jól választott-e? Nem kell tépelődnöd rajta. Ez egy jó szitu.
Visszafelé nem szeretek lépni.Mindíg csak egy kicsit jobb.

De az idei géppel hosszúra tervezek.Most 20e van benn 50 ezres számlálót még meg szeretném nézni.

Pláne a már így se gyenge futómű/fék módosítással.R-es lesz belőle.
A jelenlegi motorod is kiváló, de a speed egy új dimenzió lesz. Szóval meg tudom érteni, jó döntés. Sokan esnek abba a csapdába, hogy tovább akarnak lépni, aztán vesznek egy sokkal trébb motort, aztán nem sokkal később már csak bosszankodhatnak.
Így igaz. Parasztok
Így lenne jó látni faluról pestet:
http://www.youtube.com/watch?v...

Meg ne sértődjetek bunkó pestik :)
van az mindenhol . területfüggetlen.
Nekem ha szerencsém lesz az a széria lesz az utolsó motor.

Addigra emberivé megy le az ára egy 3 évesnek.
Bízom benne, hogy ez majd lenyomja az előző széria árát, én már kiegyeznék azzal is.
Na ja...........falun meg a paraszt vidékiek.
Így van!
Bunkó pestiek
Az se rossz de csak a 2011-es forma jön be.Modellfrissített.
Meg tudom érteni. Én is szeretem a modern gépeket és ha lesz pénzem be is újítok valamire: mondjuk speed triple.
de a ha honda ! az ott is jó!
Nekem erre volt pénzem. Rollere nem jutott. Csak neked : :)
http://youtu.be/cktx5NnBVwU
Neked elég lenne egy sima roller is...

Bár az földúton bajosan gurul
és te irígykedsz erre? nekem elég 1is, faluba jó az.
A GS-em 39 év múlva lesz 45 éves, de addigra valószínűleg megdöglöttem , úgy hogy ezzel már nem is kalkulálok.
Hajrá..........tényleg jó veteránozni.
De nekem nem jön be.
Mentem MZ TS-el.
Nem igen értettem mért jó.Nemem halálfélelmem volt 40-el.Pont mint a simsonon.
Én szeretem a modern gépeket.
Képzeld, van akinek nem hogy benzinre, de még egy második (vagy Uram bocsá' harmadik) motorra is futja