Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedveském!

Elmész te abba a bús:-))))........
De amugy itthon cseszem Én is a rezet és mivel közeleg a nap - így előszedtem a NAGY sátrat....pálcákat....esőcuccokat....stb:-)
Nem bizok semmit a véletlenre:-)

Még jó is hogy nem viszek most utast, mert szerintem nem is lenne neki hely:-)))))
A dohányzóasztal már TELE van:-))) Pedig még a ruhákat elő se vettem:-)))

Kezdek üzemi hőfokra melegedni:-)

Még egy Szlovén térképet is találtam - így nem kell levennem a falról a másikat:-)

HŰ azanyát:-)
Esso! Feltudod fogni hogy 12 nap, 12 óra, 38 perc múlva találkozunk? És megyünk a csába:-)))
Kéretik a körülményeket szombatig fentartani! Annyival kiegészítve, hogy ugyan én viszek sört, de az valszeg meleg lesz mire odaérünk. Lécci legalább egyet hadd találjak nálad a hűtőben! Isten bizony visszaadom a dobozból, bár kicsit melegebben, de azt azonnal paszírozzuk be a fagyiba!
Üdv Mindenkinek!

Lassan rá kell mozdulnom a borocska beszerzésére! (Tudom azt gondoltátok, saját pincéből lesz! )

Szóval, Tisztelt borocska-kedvelő esSO Mega Cool Party résztvevők!
Lehet (kell ) jelezni az igényeket!
Vörös és/vagy fehér? Száraz és/vagy édes/félédes/félszáraz....stb? Lehetnek mennyiségi igények is! (max. amennyit a paripa elbír )

Várom a jelzéseket!
Sok-sok finom sütemény hozóinak egyedi, extra igényei is lehetnek!

(Felteszem az AKMT-re is)
Ez nyuszinak ment, őt akartam picit megcsipkedni.
Itt a viz 27°a szoba 28.5

És nálad?
Akkor jó drágán NEM vettél GS500F-est
Én meg 146 pacit vettem annyiért
Nézd! Én újként is akciósan 20.000.- Ft-al vettem drágábban mint egy fejidomos GS 500 K7-et!

Az akkor volt 1,480,000.-

Az Én kis drágám meg sok utánnajárással ajándékok nélkül 1,500,000.-

Amúgy se sok az árkülömbség a két gép között! Illetve a Suzukinál ez a két gép a legalsó árkategória az utcai nagymotorok között! De mégis "fényévek" vannak a két gép között! (Ezzel nem a GS-t akarom leszólni félre ne értsetek!) De mondjuk injector stb... stb...
No, kedveskéim!

A víz egyszerűen szenzációs! Télleg szar lehet most egy légkonditlan, poros irodában basztatni a beosztottakat! Úgyhogy én most 0 napos hetet tartok, az elmúlt is csak 1 napos volt!

Milyen most Pesten, mikor az aszfalt löki vissza a meleget? Mert itt Nyírjesben, fürdés után, grillezés előtt nem olyan kibírhatatlan!
No de ez igaz a GS-re is
A Contival kapcsolatban olvassátok el Thunderace topic 1316 hozzászolást!
3e km alatt elfogyott! Normál a nagy spotgépeken 6-8e km. (ÉN a Pirelli dragonnal 7-et mentem, de még akarok vagy 5-öt menni,(max slick lesz a közepén)
Persze GS az más azt nem lehet húzni
Rengeteg van belőle és mint tudjuk bő kínálatnál az ár megcsappan! Azért sokat nem vennék meg közülük!
Az tuti hogy Én maradok a Heidenaunál......
1., nekem megfelel
2., a buxámnak is megfelel:-)

most rendeletem meg az újat, mivel koppásjelzőnél vagyok - és ugye a jövő héten vasárnap indulás van Szlovéniába:-) ezzel már nem igazán merek kimenni, hisz tavaly is olyan esőbe futottunk hogy öröm volt nézni:-)
Szóval a héten - és hétvégén még gyilkolom egy kicsit ezt, majd a jövő hét közepén megyek az újért.....
Ki kell kerülni öket (mindig ugyanott vannak)
Michelin visszahívási akcio vonatkozik a következö 2 tipusra: Michelin Pilot Power 2CT és Pilot Power méret 120/70 ZR 17 ha ez van gyárto országként megadva "Made in France" az akcio 68000 db gumit érint melyek DOT száma a következő:
DOT 6UCW 980T vagy DOT 6UCW 979T
Hotline: minden országban ingyenesen igy kell hívni, itt lehet feltenni a kérdéseket: 00800 22 1111 56
Szinte tök mindegy mekkora motort veszel, ha fiatal használt : mondjul 1-1,5 m között Azok a pacik elférnek a blokkban, nem kell mind dolgoztatni (mindig). Igazábol nekem még mindig elég lenne a GS. De azért feledhetetlen élmény néha meghúzni jobban a gázt!
Apropó: azt nézem hogy van egy csomó SV szinte a GS-el egy áron mondjuk K3-4 (uj fajta). Csak azt nem értem hogy hogy lehet ez?
Cseszneknél óvatosan, mert a kanyarokban a huplik nagyobbak lettek mint tavaly!
1,5 hete voltam arra - tudom mit beszélek!
Azért nézd át alaposan, abból baj nem lehet. Nekem egy "nemhozzáértő" vette észre, hogy nem jól rögzítették, az meg ugye nem egy életbiztosítás...

Lábtartó-lábtartó.... mindenki olyan gizda próbál lenni. Csak a nyúl koptatja középen a gumijait, mint a görög félisten az adatlapomon...
Akkor ezek szerintem nem is tervezel nyári hazajövetelt. NA, akkor majd ősszel a zárómotorozáson! azért legyél itt a topikban, hogy informálj minket jólléted felől. (én mindenkiééé aggódok... ) Meg, h merre gurulsz.

Na legyél rossz, és óvattal az utakon. Kint is tuti mindenki a mocisokra vadászik.

ui: a süti egy óra alatt kész van...
Én is bizakodom. Nekem 3 évesek voltak a gumik.
Majd valamelyik hétvégén megyek egyet Cseszneken. Akkor kiderül. (Bár még mindig messze van a lábtartó az aszfalttól, így ez sem lesz mérvadó :) )
Nekem rendesen rakták fel, illetve nem vettem észre semmit a szerelés alatt.
Hi!

Nekem a gyári nagyon csúszott.... (5 éves volt a kicsike) Ez most nem csúszik. Meg vagyok vele elégedve. (beszél belőlem a hatalmas tapasztalat... ) Egyébként több helyről hallottam elégedettséget ezzel a pacskerral kapcsolatban, úgyhogy nem hiszem, h rossz választás lett volna. A másik meg. Nézd meg, h jól tették-e fel a Pásztóynál. Nekem csúnyán el****ták. Összevissza lett karc(cccccc)olva a hátsó villa. mocsok banda...
Óóóó, pedig én reggel még nagyon jót szundiztam. Nemcsak 5-kor, de még 7kor is.... Igaz alig tudtam kimászni az ágyból.... miért nem 5 napos a 7vége, és 2napos a hétközben?
Meglepően jól lehet rajta megmaradni nagy sebességnél is!
Sziasztok!

Akkor ezennel nőies fickóként jelzem, hogy nekem se szokott nagyon 4,5 alá menni. Most volt karbiszinkronom. Így se. Pedig én is igyekszem a 4-6 ezres tartományban tartani.

Más.
Lecseréltem a gumit. Ms Rabbit által is használt Contira. Első benyomás még a Pásztoynál ért amikor fizetésnél kiderült, hogy én vagyok az első aki náluk ilyet vett. Nem lettem tőle boldog (ők is a Heidenau-t javasolták volna). Másrészt nagytudású motoros cimborám szerint ilyen kis gépnél mint a GS nincs nagy jelentősége a guminak... Eddig kb 350km-et mentem vele de nem vettem észre semmi különbséget a gyárihoz képest, leszámítva azt, hogy ez nem olyan kockás mint az.
Bud!

Nem írtad el véletlenül azt a 200+-t? A motor biztos bírja, de Te is bírod kapaszkodásilag?