Elmész te abba a bús:-))))........
De amugy itthon cseszem Én is a rezet és mivel közeleg a nap - így előszedtem a NAGY sátrat....pálcákat....esőcuccokat....stb:-)
Nem bizok semmit a véletlenre:-)
Még jó is hogy nem viszek most utast, mert szerintem nem is lenne neki hely:-)))))
A dohányzóasztal már TELE van:-))) Pedig még a ruhákat elő se vettem:-)))
Kezdek üzemi hőfokra melegedni:-)
Még egy Szlovén térképet is találtam - így nem kell levennem a falról a másikat:-)
HŰ azanyát:-)
Esso! Feltudod fogni hogy 12 nap, 12 óra, 38 perc múlva találkozunk? És megyünk a csába:-)))
Kéretik a körülményeket szombatig fentartani! Annyival kiegészítve, hogy ugyan én viszek sört, de az valszeg meleg lesz mire odaérünk. Lécci legalább egyet hadd találjak nálad a hűtőben! Isten bizony visszaadom a dobozból, bár kicsit melegebben, de azt azonnal paszírozzuk be a fagyiba!
Lassan rá kell mozdulnom a borocska beszerzésére! (Tudom azt gondoltátok, saját pincéből lesz! )
Szóval, Tisztelt borocska-kedvelő esSO Mega Cool Party résztvevők!
Lehet (kell ) jelezni az igényeket!
Vörös és/vagy fehér? Száraz és/vagy édes/félédes/félszáraz....stb? Lehetnek mennyiségi igények is! (max. amennyit a paripa elbír )
Várom a jelzéseket!
Sok-sok finom sütemény hozóinak egyedi, extra igényei is lehetnek!
Nézd! Én újként is akciósan 20.000.- Ft-al vettem drágábban mint egy fejidomos GS 500 K7-et!
Az akkor volt 1,480,000.-
Az Én kis drágám meg sok utánnajárással ajándékok nélkül 1,500,000.-
Amúgy se sok az árkülömbség a két gép között! Illetve a Suzukinál ez a két gép a legalsó árkategória az utcai nagymotorok között! De mégis "fényévek" vannak a két gép között! (Ezzel nem a GS-t akarom leszólni félre ne értsetek!) De mondjuk injector stb... stb...
A víz egyszerűen szenzációs! Télleg szar lehet most egy légkonditlan, poros irodában basztatni a beosztottakat! Úgyhogy én most 0 napos hetet tartok, az elmúlt is csak 1 napos volt!
Milyen most Pesten, mikor az aszfalt löki vissza a meleget? Mert itt Nyírjesben, fürdés után, grillezés előtt nem olyan kibírhatatlan!
A Contival kapcsolatban olvassátok el Thunderace topic 1316 hozzászolást!
3e km alatt elfogyott! Normál a nagy spotgépeken 6-8e km. (ÉN a Pirelli dragonnal 7-et mentem, de még akarok vagy 5-öt menni,(max slick lesz a közepén)
Persze GS az más azt nem lehet húzni
Az tuti hogy Én maradok a Heidenaunál......
1., nekem megfelel
2., a buxámnak is megfelel:-)
most rendeletem meg az újat, mivel koppásjelzőnél vagyok - és ugye a jövő héten vasárnap indulás van Szlovéniába:-) ezzel már nem igazán merek kimenni, hisz tavaly is olyan esőbe futottunk hogy öröm volt nézni:-)
Szóval a héten - és hétvégén még gyilkolom egy kicsit ezt, majd a jövő hét közepén megyek az újért.....
Michelin visszahívási akcio vonatkozik a következö 2 tipusra: Michelin Pilot Power 2CT és Pilot Power méret 120/70 ZR 17 ha ez van gyárto országként megadva "Made in France" az akcio 68000 db gumit érint melyek DOT száma a következő:
DOT 6UCW 980T vagy DOT 6UCW 979T
Hotline: minden országban ingyenesen igy kell hívni, itt lehet feltenni a kérdéseket: 00800 22 1111 56
Szinte tök mindegy mekkora motort veszel, ha fiatal használt : mondjul 1-1,5 m között Azok a pacik elférnek a blokkban, nem kell mind dolgoztatni (mindig). Igazábol nekem még mindig elég lenne a GS. De azért feledhetetlen élmény néha meghúzni jobban a gázt!
Apropó: azt nézem hogy van egy csomó SV szinte a GS-el egy áron mondjuk K3-4 (uj fajta). Csak azt nem értem hogy hogy lehet ez?
Akkor ezek szerintem nem is tervezel nyári hazajövetelt. NA, akkor majd ősszel a zárómotorozáson! azért legyél itt a topikban, hogy informálj minket jólléted felől. (én mindenkiééé aggódok... ) Meg, h merre gurulsz.
Na legyél rossz, és óvattal az utakon. Kint is tuti mindenki a mocisokra vadászik.
Én is bizakodom. Nekem 3 évesek voltak a gumik.
Majd valamelyik hétvégén megyek egyet Cseszneken. Akkor kiderül. (Bár még mindig messze van a lábtartó az aszfalttól, így ez sem lesz mérvadó :) )
Nekem rendesen rakták fel, illetve nem vettem észre semmit a szerelés alatt.
Nekem a gyári nagyon csúszott.... (5 éves volt a kicsike) Ez most nem csúszik. Meg vagyok vele elégedve. (beszél belőlem a hatalmas tapasztalat... ) Egyébként több helyről hallottam elégedettséget ezzel a pacskerral kapcsolatban, úgyhogy nem hiszem, h rossz választás lett volna. A másik meg. Nézd meg, h jól tették-e fel a Pásztóynál. Nekem csúnyán el****ták. Összevissza lett karc(cccccc)olva a hátsó villa. mocsok banda...
Óóóó, pedig én reggel még nagyon jót szundiztam. Nemcsak 5-kor, de még 7kor is.... Igaz alig tudtam kimászni az ágyból.... miért nem 5 napos a 7vége, és 2napos a hétközben?
Akkor ezennel nőies fickóként jelzem, hogy nekem se szokott nagyon 4,5 alá menni. Most volt karbiszinkronom. Így se. Pedig én is igyekszem a 4-6 ezres tartományban tartani.
Más.
Lecseréltem a gumit. Ms Rabbit által is használt Contira. Első benyomás még a Pásztoynál ért amikor fizetésnél kiderült, hogy én vagyok az első aki náluk ilyet vett. Nem lettem tőle boldog (ők is a Heidenau-t javasolták volna). Másrészt nagytudású motoros cimborám szerint ilyen kis gépnél mint a GS nincs nagy jelentősége a guminak... Eddig kb 350km-et mentem vele de nem vettem észre semmi különbséget a gyárihoz képest, leszámítva azt, hogy ez nem olyan kockás mint az.
Elmész te abba a bús:-))))........
De amugy itthon cseszem Én is a rezet és mivel közeleg a nap - így előszedtem a NAGY sátrat....pálcákat....esőcuccokat....stb:-)
Nem bizok semmit a véletlenre:-)
Még jó is hogy nem viszek most utast, mert szerintem nem is lenne neki hely:-)))))
A dohányzóasztal már TELE van:-))) Pedig még a ruhákat elő se vettem:-)))
Kezdek üzemi hőfokra melegedni:-)
Még egy Szlovén térképet is találtam - így nem kell levennem a falról a másikat:-)
HŰ azanyát:-)
Esso! Feltudod fogni hogy 12 nap, 12 óra, 38 perc múlva találkozunk? És megyünk a csába:-)))