Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emissziós normák azt hiszem az ok. Valószínűleg injektorral jöhetne..de azt meg még nem fejlesztettek hozzá
Ezt nem tudtam...., a genyák... és miért nem hozzák?

Nincs már felvevőpiaca?
Gyártják még a GS-t.. csak európába nem hozzák
A GS gyártásának leállításával üressé vált egy szegmens, amit igyekszik a Honda magának megszerezni...

Tiszta kereskedelem....
Papíron ráadásul nem is tudnak többet, sőt. Fene se érti ezt
Na, látom a Honda rájött, hogy a GS követendő példa

Jönnek Honda 500-asok
Köszi!

Eddig azt hittem 2 külön márka, de most megkérdeztem a Pink-es srácot, akitől a láncszettet is vettem, és mondta ugyanaz: TRW-Lucas

Elnézve a ruházatukat, az jut eszembe, hogy túlspirázzuk a védelmet...

Bár kétségtelen, hogy a vidin nem nagyon van forgalom
Hali Skacok!

Lovi81! Klassz a vidio!
Ezt láttátok http://youtu.be/WBErqhkbihA
Szerintem igen.
Bár nem tuti.
A trw és a lucas ugyanaz?
Mennyire hasonló a két gumi méretre, pedig az enyém 14 a kisBandit meg 13-as. Igaz az elég kocka már, meg 15 éves gumi
Igen ezért is mondtam hogy a 2008asok is megkapták már:) Csak kék alapon nem tom hogy nézne ki,majd vmit kiokoskodok George barátommal :D
A döntés határa,jól néz ki!
Inkább ettől: http://www.youtube.com/watch?v...
Na tudtok ilyet?
Na ettől csorogni fog a nyálatok:

bemutató
nem újkeletű dolog, lásd:

F-es matrica
Nem is rossz ötlet,mondjuk akkor lehet h valami egyedi matricát kérek tőlük:) Úgy is hiányolom alapból az F-es szérián azt a szép "F" betűt,úgy mint mondjuk a gixereken az R van,Érdekes hogy a 650-es nagytestvér már megkapta,meg ha jól emléxem a 2008-as típusok is megkapták..
Ezt azért még kérdezd meg: www.motormatricak.hu

A www.motoralkatresz.eu ajánlja Őket, és hidd el ez elég jó ajánlólevél
Már visszatért a régi felállás.
Na úgy néz ki hogy a matrica meglesz egy 12 ezerből kb! Csak le kell vinni hozzá a gépet martonvásárra,mert a hátsó faridomhoz nincs mintája.
Még nem az igazi... ( S )
Srácok!

Van itt olyan aki konyít valamit a robogókhoz?lenne pár kérdésem a karburátorral kapcsolatban.Kösz előre is!
Gyarapodtak a lovak a garázsomban:)
A szinteres fékbetét az organikushoz képest jobb (erősebb) és hosszabb fékhatást eredményez (mármint tovább fog).

Gyakorlatilag az a keverék, ami a tárcsával érintkezik más, jobb anyagokból van fékhatás szempontjából... (asszem)