Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baromi pofás, biztos kényelmes is, de 40000-ért?!

Ha azt mondod, ugyanolyan mint a tommot-éké, már rendelem is
Én a helyedben a monter-es tankpadot nem szedtem volna le, sokan egy nyavalyás matricáért is ölnének, nem hogy egy tankpadért

Mekkora vasakat ültél előtte?
Olcsóbb mint átiratni és gatyába rázni egy másik motort
Komfort ülés
Amúgy semmi bajom vele megy is ma is volt 254km kör de jól jöttek a pihenők
Ezt benéztem...bocsi :)
Nem múlt évben kezdtem újra és nem is csalódtam, csak kéne egy jobb fék és futómű.
A GS-ben nem hogy nem csalódtam, hanem egyenesen csodálkozom, hogy ennyire fasza gép, nagyon egyben van, csak néha többet akarok tőle, mint amit elvárhatok...most már.
Fogalmazhatunk úgy is, hogy valami, ami megbocsátóbb a hibáimmal szemben
Szia.
Igen nagyobb jobb lenne a méreteimnek. Cserében gondolkozok lóerő még elég lenne most de az ülés 50km után kezd kényelmetlen lenni.
Én az idein akartam próbálgatni, de mindkettőről lecsúsztam, ami közel lett volna. Az újpestire pont a végére értem csak oda Úgyhogy akár közösen is mehetnénk....
Szia!
Ezt nem értem, most aug 10-én kezdted újra a motorozást és máris árulod a géped?
Mi történt? Csalódtál, vagy mi fene?
Jövőre el kell menni a bicskei Suzuki nyílt napra és megülni pár gépet. Mit szólsz?
Idén voltunk Ganjával meg MentQ-val, de nem próbáltunk, csak nézelődtünk.
Én még meg sem vettem... majd télen... de egyre jobban fontolgatom a cserét... kéne egy jobb futómű és sokkal komolyabb fékek, ami konkrétan másik motort jelent, mert ez így tökéletes, de valószínűleg nekem más a felhasználói igényem már. Már csak az a kérdés, hogy pontosan mi...és persze miből :)
Cseréltél fékfolyadékot? Én megvettem, de még nem cseréltem le.
jó estét. Akkor mindenki kellemesen töltötte a napot
Most mondjam hogy mondtam? Egyébként épp hogy csak belenyaltatok a dologba, a lényeg feljebb van, de remélem jövőre már te is gyakrabban átlátogatsz velünk!
Sorry, így utólag, lehet, ott helyén volt, azért mondtam, hogy minden elágazásánál bevárósan nyomjuk... azért egyszer kicsit elmelegedett a fékem. Valahogy úgy van kitalálva, hogy az egész GS ennyit bír és tud... amennyit a futómű, annyit a fék és ez tökéletesen elég is normál motorozáshoz, virgonckodni viszont már kevés, jó gép ez, tudni kell, hol a helye és tökéletes!
Természetesen szigorúan a megadott sebességi határok figyelembevételével...
Ti azért Lovival hasonló tempót motoroztok
A dobogókő szerpentin elejéig normálisan, utána megléptünk kicsit, majd Esztergom felé megint odaléptünk, aztán bevárogattuk egymást, élvezted volna!
Viszont a szomszédoknál, valami hihetetlen mennyire szuper minőségű utak vannak, mondjuk visszafelé már fogalmam nem volt, hol vagyunk, meg is kérdeztem, mennyi még Magyarország, erre Lovi mondta, hogy már rég itthon vagyunk
2-es úton lehet is haladni, meg kell is!
Jó ütemben mentünk, visszafelé már valóban nem visszafogott tempóban

Nagyon jó a kép a motorokról... innen nem is látszik, hogy 17 év van köztük!
Nyomtátok megint mint a barom mi? Ezért nem szeretek veletek motorozni...
Krissal ne küld át neki, rakd csak ide fel had röhögjünk!
hazafelé izirájdert útba ejtettem
Magamnak nem vennék GS-t. Nagyra nőttem, és nekem kicsi. Kényelmetlen, nem tudok rajta sokat motorozni.
Nem is igaz!
Gyorsak voltatok.