Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most írta le Deepshit!
Ennél már csak az a jobb, amikor facebookon nyaralásra induláskor kiírja a család, hogy " Vár minket Sarti, két hét önfeledt pihenés!".. aztán csodálkoznak, ha festésre előkészítve* találják hazaérkezéskor a lakást

* kirámolva..
Én meg a helyeddben írnék a címemre. Csak szar vagy.
Miért is?
Ugyanerre gondoltam én is

Hondás: én írnék a helyedben az adminnak, hogy törölje a hsz-t!
Az neked úgysem kell. Szarjankó meg úgysem ad visszapostát.
Nem tudom buzi-e.. de hogy te hülye vagy, az biztos
Most már legalább lehet tudni az utca házszámot hova kell menni majd a CB400 alkatrész motorért.. vagy "hobby célra" esetleg
Agj egy mail cimet.
Á, most tuti menszizik!
Nem hiszem, parázik elárulni a címét. Igazi buzi.
Most mi lesz, randizni fogtok?
173cm vagyok 60kg
7833 Görcsöny, Ifjúság u 23
Na te hol laksz? Barátom?
Ezek szerint nincs szitokszó?!

Írd ki inkább ide a címed, egy testsúly és magasság melléklettel, hogy tudjam mekkora koporsót vigyek
Most megnyugtatod magad lehet, na mindegy a címem leírtam, várom a válaszod. Én korrekt vagyok odaadom a címem, most Te jössz.
Pontosan milyen szitokszóra is gondolsz?

Muter – (szleng) Anya.
(forrás: Új szavak lexikona)

Német-Magyar fordításban (forrás: sztaki.hu)
Mutter fn 'mʊtɐ0 birtokos eset: Mutter
Jelentése: anya/édesanya

Nem a szlenghasználat a szánalmas, hanem valakit látatlanban fenyegetni
Nekem két éve lett kész a festés, és annyi volt, hogy mikor műszakira vittük (szerelőmmel), ott írtak egy papírt, ami tartalmazta az új színt. Azzal kellett becsattognom az ocsmányirodába, ott kaptam új forgalmit új színnel, törzskönyvet cserélni emiatt nem kellett, és ott az irodában adtak új matricát is a rendszámra. A műszakin, amit papírt kaptam amin az új szín van, elvileg nem érvényes közúti ellenőrzéskor, ott már az elintézett új forgalmit kell mutatni, ezt az igazolópapírt nem fogadják el, bár én kb. 3 hétig így jártam vele, de nem is ellenőriztek addig. Uh. igazából a plusz költség az új forgalmi, szal 6 rugó. Ennyi, nem olyan vészes téma.
pontshow@gmail.com
De szádra vetted, olvass csak vissza, muter, stb.
Hondás vagyok, és? irigykedsz?
a címem: pontshow.gmail.com
erre küldd a lakcímed.
köszi.
1. nem szidtam
2. számra sem vettem
3. annyit emlegeted, hogy kérem az admin-t módosítsa a nick-ed B. Hondásra
Nyugodj meg.
Amúgymeg mának az anyját szidni a legszánalmasabb dolog a világon. Mégsem vagy haver:) Haverom
Akkor legközelebb max. udvariasabbak leszünk veled.