Azt kell nézni, hogy olcsó és jó. Pont mint a tesco meg a martin dob. Vagy az nem? Nem tom,de h jó az, nekem aszt mondták nem, de lehet más más véleményen van róla. Kíváncsi is lennék a hangjára.
Nem jövök...bár a közelben leszek...Naszályon nézzük meg az unokahúgom új gyerekét....bár láttam én már elég új gyereket...semmi érdekes nincs rajtuk...
..a Gs futóművén lehet orvosolni..én pl. 15w-s teló olajat tettem előre..és fényévekkel jobb...a rugó cserét is többen preferálták. Persze soha nem lesz egy prémium motor precizitása...de ez is valami
Hátulra nekem csak erősebb rugó kell....a magasságot egy rövidebb kitámasztóval kompenzálom
Szükségem volna K5-ös fejidomos matricaszett sablonjára. Van esetleg valakinek?
Első körben elég volna a fejidomra való 2 kb háromszög alakú. Tovább szeretném fejleszteni a karbon témát, úgy gondoltam az idom is kap egy kis okosságot!
Az útvonaltervezés gombtól jobbra van egy kis láncocska, az a link gomb, nyomd meg, ott ki lehet pipálni, hogy rövid URL, pl a tied ez lett, hátha így is jól jelenik meg...:
Megmagyarázhatatlan GS500 eufória. Pláne azok számára, akik mélyen lenézik. Mindenesetre talán őket is elgondolkoztatja, hogy a GS feeling nem légből kapott és megjátszott, ez már jelenség, ami becsülendő, és ezen már a szar futóműve sem változtat.
Ezt is például kedvelem ezen a GS fórumon. Más fórumon valamit kifogásolsz a motoron, rögtön kiherélnek érte, vagy csak finomkodva fogalmazhatsz, eufémiával. Nem mintha azokon a motorokon ne lennének gondok.
Én valahogy szeretem tisztán látni a dolgokat. GS500 forever.
Legközelebb..
egy tiszteletbeli tag
(nem a te neved ugrott be elsőre)
Hátulra nekem csak erősebb rugó kell....a magasságot egy rövidebb kitámasztóval kompenzálom
Első körben elég volna a fejidomra való 2 kb háromszög alakú. Tovább szeretném fejleszteni a karbon témát, úgy gondoltam az idom is kap egy kis okosságot!
Előre is köszi a segítséget!
L.
Rozsnyóig nem mentünk fel ugye?!
http://goo.gl/maps/5eoyo
gondolkozom...
Ezt is például kedvelem ezen a GS fórumon. Más fórumon valamit kifogásolsz a motoron, rögtön kiherélnek érte, vagy csak finomkodva fogalmazhatsz, eufémiával. Nem mintha azokon a motorokon ne lennének gondok.
Én valahogy szeretem tisztán látni a dolgokat. GS500 forever.