Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ritkán szoktak mások olyan útvonalat összeállítani amivel szinte maradéktalanul azonosulni tudok.. de ez már szinte olyan. Ez tetszik
Köszi!
Ha az eredeti hosszú linkből csinálsz mondjuk a tinyurl.com segítségévelegy kurtát.. és azt megnyitva se változik az útvonal, akkor ha ide belinkeled a tinyurl-es változatot, akkor itt is jól fogja mutatni és megnyitni
Hát..........végülis tökmindegy.Ha az X-bike-on múlik ezt a hétvégét is kihagyom.
Sok-sok répce...ne szopass te is!
Az a baj, hogy nem lehet kész legenerált útvonalhoz hozzápiszmogni.
Szombatig újrapötyögöm még és feldobom, de szerintem mindenki látta már és ahoz képest nem sokat változott.
Mi van Répcelak mellett?
Ez egy vicc! ha bemásolom a böngészőbe a linket, akkor jó, viszont ha ide linkelem akkor elkolbászol...
utoljára
Mindegy, megint elszaródott...
Lejjebb megtalálod. Tatáról 310 km, számold hozzá a pluszt. Reggel 10-kor lesz a találka Tatán a Shell kúton (Ganja ismeri ha tud jönni).
Vénasszony-hágó, dévény, bősi duzzasztó ...
ez
Mé,baj?
Gyere szombaton gurulni!
Ez nem fórum, ez chat
A faszt, lefújom, vagy bebaszom a tanktáskába!
SZÓFOSÓ NÉPSÉG!..ennyit 2 hét alatt nem írtatok:)
Vigyek ragasztószalagot a rendszámodra?
A Szlovák karikát?
Holnap méter pontossággal átküldöm csak most bezúznék az ágyba...jóéjt!
Ha mást nem legalább pajszert!
Na tűzök aludni, mert még a végén holnap más ül be előttem a székembe a munkahelyemen.
Be tudod linkelni pontosan a múltkori kanyart?
Gondold át és menjünk! Bár nincs ezen mit gondolkodni, go és kész
Akkor viszem a puskám is
és ott a pont.
jó éjt !
Jó lenne..de még nem látom a jövőt!
Úgy!
Plusz ha még nem lesz sötét kinézünk az erőműhöz. Tiszta Half Life leeling.
1 vagy 2 éve még a Krím is a biliben volt..aztán csak összejött.

Igazából azóta el szerettem volna oda menni, mióta rájöttem, hogy a motorral utazás a legkirályabb dolgok közé tartozik..

Célok nélkül nincsen élet.. úgyhogy nekem most valami ilyesmi az elsődleges célom