Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Skacok!
Tudja valaki véletlen, mi kell manapság a forgalmiba bejegyzett szín átírásához?
Ja mint Te anyámat. Azért gondolkozz, nehogy besokallj ezzel.
Vigyázz, megint túl sok embert kóstolgatsz egyszerre!
Szerintem a sportmotornak tetsző tárgyat veszik a homárok, de ne izgulj van akinek ez is tetszik.
Az vagy?

Dehogy gond! Csak nem a muterod fog eszembe jutni ha beszósz!
Miért nagy baj lenne?
Hol készítik ezt el jól?

Régóta meg szeretném kóstolni, még sosem ettem...
Na ennek örülök!

Kicsit megleptél ezzel a "drága" megszólítással! Ugye nem vagy homár?! Bár mit csodálkozom, hisz Hondát vettél!

Ugyan nem vagyok túl liberális, de egy Hondástól ez is természetes!
Berosálok, ugyanilyen csepptankos 350-es van otthon nálunk, arra vár, hogy összeszedjem a türelmet (és a $-t) a felújításra
Igen, köszi! Már olvastam, Ők az utsó lehetőség.

Azért kellene csak a minta, mert ugyanolyan karbonos matricában gondolkodom, mint amivel a kormányhidat csináltattam, azt meg csak a múltkori cég forgalmazza.

Bár azon agyalok, egyszerűen megveszek hozzá a matricát, a motormatricásokkal meg kivágatom a mintát
#102150-es hozzászólásban pont erről írtam (4087-es fórumoldal) adesz01-nek, mert Ő is most vett GS500F-et...

Győzködtük eleget, ha gondolod olvass vissza, vagy kérdezz Tőle is, szerintem ismeri a most fellelhető összes darabot
Lovi drága, nem tudok rád haragudni ezek után.
Lovi 81!
Olvastam, hogy matricát keresel a sárkányhoz. A motormatrica.hu-n nézted?http://motormatrica.hu/oldalak...
értjük mi a tréfát, csak nem szeretjük ! (ha a kedvencről van szó)
Ha viccelődsz tegyél oda smile-t, amúgy én sem komolyan mondtam, ha észrevetted az én kommentem után is ott a smile (konkrétan fetrengek a röhögéstől)

Majd legközelebb többet rakok, mert látom a HONDÁS-ok szeme nem az igazi Biztos azé' vesznek olyan lassú motort, hogy legyen idejük feldolgozni a bejövő infókat!
Pontshow!
Te szereted a viccet, csak nem érted! Ugye?
Az enyém is itt a hirdetés róla:

GS

Tavasszal lett műszakiztatva, akkor kapott vadi új erősített láncot, új lánckerekeket, múlt héten kapott vadi új gumikat (Pirelli Sport Demon)
Én csak viccelődök, Te meg egyből anyámat szidnád? Jólvagy? Ezt nem is értem. Te tudod.
Mennyiért nézegeted a mocikat? az enyém eladó ha érdekel
nagy kihasználható vagyok mert szeretnék egy másikat ezt meg gyorsan eladni
Most szüleid közül a gyengébbik nem képviselője jutott hirtelen az eszembe, de egyből utána az is, hogy Ő tuti nem tehet róla, ezért csak simán azt mondom:
Ne vegyetek GS-t mer az szar.
Nem?
Hali!
Üdv mindegy kinek!
Krissal! Szívemből szóltál!
Skacok! Már majdnem kivettem a blokkot a gépből, hogy szétkapjam, amiatt a kis kopogás miatt, amire azt mondjátok, hogy minden GS-ben megvan!
Még jó,hogy minden hozzá szólást el szoktam olvasni.
Meg egy holdkompot.
Vegyél gerincvédőt is..