Köszönöm a szép fogattatást Ruhám már van protektoros van csizma és sisak is kesztyű ami még kellene mert az csak egy mezei régi bőrkesztyű. Igen választásnál törekszek az egyéb felmerülő dolgokra is tartalékot hagyni bár nem lesz egyszerű. Amúgy mi a legfontosabb amit megnéznétek egy ilyen használt gs gépen mire figyeljek nagyon oda?
Üdvözöllek én is, remélem megtalálod majd az igazit!
Addig nézelődj és gyűjtsd a pénzt. Ha nincs dögivel, akkor úgy válassz, hogy motorozhass nyáron, amennyit akarsz, ne spórold le a ruhát és nem csak benzinre kell félrerakni, gumi, lánc, olaj és barátai bármikor kellhet és legszarabb, ha nem tudsz motorozni, mert fizeted a részletet, de nem maradt a karbantartásra és benzinre! Hidd el a 89-es GS-emmel is ugyanúgy kimotorozom magam, mint bárki innen az újabb vassal és maradt a karbantartásra, benzinre bulira is, ahol időm engedi ott, vagyok... még soha nem kellett sírnom, hogy nem maradt benzinre és bizony a tempót azt tartom a többi tesóval, bármikor!
Ruhát/sisakot/cuccokat nézelődhetsz a louis-ban, kiló körül már felöltözhetsz elégségesen, valamikor lehet megyünk is majd ki, ha meg tudod a méreted, rendelhetsz is.
Gyűjtögess és nézelődj, tanácsot meg kapni fogsz mindig!
Amúgy én tiszteletbeli tagnak érzem itt magam, akkor is ha páran nem így érzik. Pedig Petkooo barátunk sem írt volna, ha nem teszem fel azt a szép képet a motoromról. Ennyi.:) Hahhaaha. Van kérdés? Nincs kérdés?
Még a kövi szezon előtt beszeretnék szerezni, nézegetem a piacot. Igaz még meg se jött a jogsim október 8-án tettem le a nagy A vizsgámat az okmányiroda is kipipálva már most várakozó állásban vagyok.
Ezt olyan szépen leírtad, hogy könnybe lábadat a szemem, köszönöm. A nagy logó meg a nagy szívemet jelzi a GS (nem kicsivelel gs) esek felé.
De akkoris a blokkon levő lett a jobb. Punktum!
Addig nézelődj és gyűjtsd a pénzt. Ha nincs dögivel, akkor úgy válassz, hogy motorozhass nyáron, amennyit akarsz, ne spórold le a ruhát és nem csak benzinre kell félrerakni, gumi, lánc, olaj és barátai bármikor kellhet és legszarabb, ha nem tudsz motorozni, mert fizeted a részletet, de nem maradt a karbantartásra és benzinre! Hidd el a 89-es GS-emmel is ugyanúgy kimotorozom magam, mint bárki innen az újabb vassal és maradt a karbantartásra, benzinre bulira is, ahol időm engedi ott, vagyok... még soha nem kellett sírnom, hogy nem maradt benzinre és bizony a tempót azt tartom a többi tesóval, bármikor!
Ruhát/sisakot/cuccokat nézelődhetsz a louis-ban, kiló körül már felöltözhetsz elégségesen, valamikor lehet megyünk is majd ki, ha meg tudod a méreted, rendelhetsz is.
Gyűjtögess és nézelődj, tanácsot meg kapni fogsz mindig!
Kellő mennyiségű cannabis sativa elfogyasztása után simán eheted a tonhalsalátát, ízleni fog.
Akkor marad a tűzdelt őzgerinc áfonyával.
http://www.akmt.hu/gsoldal.htm...
Félig fehér félig rozskenyérrel.
(én SZERETEM ! úgy ahogy van...)
Én is úgy kezdtem, hogy GS500.
Vazze.
(vazze most nézem a vasadnak még topic-ja sincs ? oda feltenni az "S" logót, na az bátor tett lenne !
De akkoris a blokkon levő lett a jobb. Punktum!
pont egy "hondással" (bocs Hondással ) hozott össze a jó sorsod a Gs öccá fórumon...
mikor lesz GS 500E-d ?