Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom nem dícsérték meg
de a végén ott a bili amibe belelóg a kezed !
a vörös térre meg kisrepülővel stílusos érkezni
http://youtu.be/9TXIGfL2iFw
Erdély szívében már rég voltam..azért szováta felé terveztem. Fogarason meg már voltam többször is.

Azért a 600 forintos török benzin, meg a 300 forintos orosz között óriási különbség van
#102517-ben linkeltem egy verziót...
Ok, átvariálom. Lehet hogy lesz benne Bősi vízlépcső...
A lavorkerülőre meg húznád a szádat?

Lassan bolygónézetben tudod csak belinkelni az útvonalakat...

Ha a Fekete-tenger északi partja után egyenesen át Erdélyen jönnél, még egy Transzfogaras is simán beleférne

Félelmetes
Csak Moszkvában lennék hajlandó fizetni a szállásért. Orosz benzin elvileg olcsó.. kompot kéne számolni. Kaja napi 1000 forintból megvan.. meg egy olajcsere, és egy szett gumi
Szoktunk arra járni, ott van a Bősi vízlépcső. Egyszer szeles időbe mentünk a duzzasztóhoz, és olyan volt, mintha a tengerparton lettünk volna hurrikánban. Érdemes meglesni annak aki arra jár!
Nem, de álmodozni lehet

Orosz kilépésig majd onnan haza

6300 km
lehet szóba se áll velünk !
Az igen!

Csak a naftát 170eFt körül számolom, plussz a vízum, biztosítás, kaja, szállás, ahogy mondtad!

Nyertél a lottón?
Már úgy meghosszabítottam hogy 6300 kilométeres körnél járok (mondván ha moszkva, akkor meg van véve az orosz vízum.. használjuk ki )
Gondolj bele milyen szépen mutatna a vasad a Vörös téren!
Moszkva simán beleférne szerintem. Ezt kicsit meghosszabbítod, és már ott is vagy!
Nekem július eleje óta 1 kilométer se ment a Divibe.. azóta rossz a jeladó
( )
Van egy tippem
jól van Ember ! lassabban ! csak két napja olvastam. az ötletgazda köztünk van. ha Ő úgy gondolja felfedi a kilétét.
Engem szimplán a km-ek vonzanak. Csak nem tudom hogy adom el árában a GS-t, ha beleteszek még 10ekm-t
Az a baj, hogy kezd nekem is tetszeni. Pedig eddig Moszkvában gondolkodtam, esetleg Szentpétervárral spékelve.. De ez is egyre jobban tetszik
Pátka-Minszk

Én így mennék.. és így Belorussziában 3 nemzeti parkon is keresztül visz az út.. meg hát Lvov se kutya, és ott van Szlovákia is még előtte
Tranzit út alig.. így nem kell kamionáradatban szenvedni

Ha van rá időd, menj végig az útvonalon..műholdas verzióban is
kezd formát önteni az ötlet...
a f...m se tudja a Minszk a lényeg...