Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem
Képek is vannak a honlapon? A cirill betűs közlekedési táblákkal még megbirkóztam..ezzel nem.

Annyi tanácsom még van, hogy ahol van alternatíva, ott ne E-vel jelölt főúton menjetek.

1. nagyon unalmas
2. nagy a forgalom.. ugyan nem balkáni... hanem rosszabb a morál
3. nem is biztos hogy jó minőségű

A kis utakon ellenben alig van forgalom, kedvesek az emberek a falvakban, és nem két bokorsor között kell menni végig, így lehet látni valamit a tájból. (a fő utak nagyon szépen fásítva vannak)

Az útvonalat jól meg kell tervezni, meg kell nézni vagy valami GPS-es adatbázisból hogy az az út milyen, vagy google..műhold kép, panoramio fotók segítségével. Mondjuk ha nem esik akkor a földút se lehet gáz, mert jóféle keményre döngölt utak vannak ott

A főutakon sok a rendőr, mellékúton egy darab sincs

Főutakon csomópontok közelében kell fokozottan figyelni, mert ott szinte mindig van ellenőrzés, mérés.. ugyan így nagyobb települések előtt-után (kb 10-15 km)
álmodik a nyomor , viszont pénzbe nem kerül...
http://www.advrider.com/
Itthon maradnék utána kb 2 hónapot.. vennék egy telket, megterveztetném a kérőt..közben meg megtervezném merre indulok el motorozni, úgy 2-3 év erejéig. Mire hazaérek házikó kész, fél világ bejárva ocsóért..és még több pénzem is lenne mint amikor elindultam

250-es endurót vennék ilyen célra..még ha a pénz nem számít, akkor is.. legfeljebb kettőt, és vinnék magammal valakit..operatőrnek
ez is felmerült célként:http://stalin-line.museum.by/e... :)
a gugli csak kb. 1300 km dobott ki...
nem tudsz eljönni?
királyság...

ataaa: visszafelé is jöhetnénk inkább a szlovák oldalon?
Jah, és ha Gabcikovonál kimentek a Dunához, meg tudjátok nézni a Bősi duzzasztót
Ezért nem értem azokat az embereket, akik azt mondják, hogy nem is bánják, hogy nem nyernek a lottón, úgysem tudnának annyi pénzzel mit kezdeni!?

Nem-e? Még kevés is lenne!
Egyszer mentem erre, egész kis kellemes út.. legalábbis úgy emlékszem rá.. rég volt már (2009)
Pont azért akartam döntögetni kicsit, mert az 1-es elég alvós

Plussz mire leértem volna már nem lett volna tüske az új gumikon

Lehet mégis az 1-es lesz. Nem akarok hajnal 8-kor elindulni Na meg van 1-2 körforgalom, ott is lehet dörzsölni
Jobb, de az 1-es út sokkal gyorsabb Pestről Tatára.
10-es úton településről településre mész, főleg a Duna partján. Tát-Nyergesújfalu-Lábatlan-Süttő-Almásneszmély-Dunaalmás, és szinte összeérnek. Az egyes úton meg ha odaereszted, úgy mosódik el a táj, mint az Ezer Éves Sólyom fülkéjéből.
sőt..volt az 500 is. Mert valami 130+ ezer forint volt
Tapasztalatból... A krím 5100km volt..olcsó benzinnel. 2 éjszaka fizetős szállással kb 400 euro. Itt meg olyan 2500 kilométeren keresztül a világ legdrágább naftáját kell tankolni, és ha nem engednek be abháziába, vagy onnan tovább az oroszokhoz, akkor cirka 80ezer forinttal lehet komppal menni szocsiba. Ruszkikhoz a vízum 20 ezer.. és kéne kompozni oroszország meg ukrajna között is, vagy kerülni sokat északra. 3 hétre az biztosítás is van vagy 20 rongy.. szóval így összejön ez, apránként
Nem gondoltam, hogy ilyen durva...

Tankolással, vagy hogy számoltad azt a sokezer €-t?
Na, ez már jó lesz?: budáról
ja, csak kéne hozzá minimum 1000-1300 útközben el is költött euro. Az még nekem sok.. Ugyan a legrövidebb úton 6000 kilométerbe belefér..de az csak egy pipa és úgy értelmetlen(nek tartom). Egy jó fekete-tenger kerüléshez kell 10 000 kilométer
Konkrétan ez a legtávolibb hegy Szlovákiában, ahonnan látható lenne a Magas-Tátra, de igérem jövőre egy olyan karikával kezdünk!
Csak azt írtam be, amit leírtál
Ha ilyen okos vagy, miért nem nyomtál rá, mert megint 100 pályát sikerült beleszőnöd?!
Fekete-tengeri témát nem tervezel megint?
Körbe lehetne motorozni azt a "kádat"
balta
Olcsó.. de valami extrém módon (az alpokhoz képest) kb 8-10 nap költsége annyi mint ott 2-3 nap.
ráharaptam erre a keleti ötletre. kösz minden infó. agyalok...
Nem...és a vénasszonyon sem.