Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi.
Nekem bejött az egész.Jó volt a felvonulás is,csak ott kár volt azért az egy ütközésért.
Úgy halottam,hogy egy Z1000-el felmászott egy kocsira,bent Szekszárdon.
tessék ezt a mi képeink között találtam
Hát igen a fogyasztás nekem is 4.5-5 között van mindig.
Az indekszeket meg a lámpát is a Louisba vettem olyan 60 Eur-ba jött az egész.
Mi voltunk 2 Gs,1 Hoyosung,2 Thundercat 600,Ninja 600,R1,Intruder 1500,Virago 535, ez volt a mag nálunk.
Köszi!!!A tiéd is,azok az indexburák + hátsó lámpabúra nagyon jól néz ki!
A kis vasam nagyon jól teljesített szombaton mert onnan mi elmentünk Tamásin keresztül Siófokra majd vissza Tamási,Cece,dunaföldvár,Paks.Az enyém volt a legkisebb a következő.Ilyen gépekkel voltam:GSXR 1000;2R6;CBR600;FAZER 600;MGUzzi BREVA és tartottam a tempót(140-160) A FAZERE-s srác azt mondta,h nem is gondolta,h lehet így menni a GS 500-al!Azért ez elismerés!Ja és én csak itthon tankoltam míg a többiek mind előbb ezzel a tempóval kb olyan 5l!!! evett meg 100-on.
Szép a vas-ad.Azért voltunk páran Gs-el.
Regisztráltan voltunk 1100-an .
Azért ez szép számA közös kör jól nézett ki.
Nem hivatalos információk szerint mi 89-en motorral mentünk le tegnap Kakasdra!!!Ezt személyesen átélni nagyon jó volt remélem még sok ilyen találkozó lesz!
Hello!
Velem találkoztál az induláskor!
Cső
Szerintem mi találkoztunk az induláskor.
Szerintem is nagyon nagy buli lesz!
Csak legyen jó idő!
Pécsről jön valaki?
Hali

Sajna én nem tudok menni, a kurva életbe

Marad május 1, kunmadár, ugye oda is ilyen sokan mentek, mert jó lenne, még nem is mentem ilyen sok mocival végig, leszámítva a felvonulásokat, de az rövid táv
Szerintem nem is volt olyan sok a szervíz!Én nem vittem még szakszervízbe az enyémet soha.Most lesz a 18000 szervíz.
Remélem szombaton jó idő lesz!
Amúgy tegnep dobtam meg a vason a kötelező 6000-es szervízt Szekszárdon a Full-Gas-nál.Mondjuk
ára az megvolt 14000 Ft 3 L Castrol GP 20W50,Olaj szűrő és munkadíj.Meg pár csavar meghúzása és hátsó rugóstag keményítés 6 os állásba mert túl puha volt.
Hi
Az jó.Hát velünk is lesz úgy 3-4 rendőr de mi csak olyan 10-15 motor.Aból 2 gs 1 én 1 rendőr ugye persze az ővé milyen színű?Kék fehér motor, ruha,Bukó minden az mikor vettűk együtt őket neki csak ez a szin létezett neis akart másról hallani.Szerintem a vére is Kék fehér
Na de amúgy a legnagyobb haver.
Sziasztok!
Kakasddal kapcsolatban:Mi paksiak kb 60 motorral megyünk le eddig úgy néz ki rendőri biztosítás stb
sztem kurva nagy buli lesz!
thx
Hi
Igen szombaton lesz.
Pestől ez egy 130 km.
Hali

jól hangzik a dolog, de akkor most szombaton lesz (ápr 1.)??

milyen messze van ez bp-től?
Anyitt takar,hogy Kakasdon van egy Yamaha szalon és tulaj csinál egy kisebb találkozót
Semmi axtra beszélgetés,kis zene,egy közös motorozás Kakasd-Bonyhád-Szálka-Szekszárd-Kaksad útvonalon legalábbis tavaj ez volt az útvonal.Idén nemtudom,hogy mik a programok.
Ja a poló
az AKMT fórumon le van írva, a poló topicba, BLUE megcsinálja, rendes csávó
sziasztok!

Mi is ez a szezonnyitó? mit takar??

És hol van ez??

Mert ha jó akkor én(mi ) is mennénk és lehetne, hogy együtt megyünk
Akkor ott valószínű,hogy össze futunk.Mi olyan 9,30 10 között leszünk Bonyhádon a Mol kuton
ott még jönnek hozánk egy páran.Engem nemlesz nehéz megismerni a képa mociról fent van én meg fekete Vanucci ruhába leszek.Akkor lesz egy pár GS-is !
Sziasztok!
Mi is megyünk(Paksiak) úgy 20-30 motorral
HAli!

Mi is tervezzük, h megyünk. Azt h pontosan hányan és hogy azt még nem tudom!
Hali
Nagyon jól muzsikál a kicsike.Már hiányzott hogy egy kicsit többet menjek vele.
Jövő szombaton Kakasdon szezon nyitó a Jamaha Hilznél.Jön valaki.
Mi megyünk úgy hat hét géppel ezekből 2 GS. Nem tudja valaki véletlen,hogy hogyan lehetne beszerezni a Gs-es pólót amit a Blu-ék honlapján láttam?
Haló emberek!!

Itt a jóidő és senki nem ír semmit, hogy milyen volt a bejáratás...