A dob az enyém volt a motorral együtt de nagyobbra csere miatt adtam el és az uj tulaj levette mert el szeretné adni.
Egyébként a dobban van még egy plusz hangtompitó amit ki lehet venni és még jobb lesz a hangja,egyébként EU normás a Fullgaznal vettem még az első serviz alkalmával és ők is tették fel.Szerintem jó hangja van vele és a teljesítményén is tol egy keveset..
Teszek fel egy képet,igaz még ekkor a motoron volt de nem változott.Amikor én felrakattam akkor volt a motorban 970 Km és 1171-el adtam el tehát ennyit üzemelt a kipufogó.
Döntds el és ha érdekel a telefonszámot hívd ,az uj tulajnak nincs netje ezért engem kért meg,hogy hirdessem meg neki.
Sziasztok !
Tennék ide egy ici pici hirdetést (utólagosan is elnézést az illetékestől !!!).
Eladó egy Bódis féle sportkipufogó ( sérülésmentes )GS 500-hoz a kipufogó kb 300 Km-t volt használva.Az ára 39.000 ft,szinte teljesen új.
Akit érdekel az a 06705194667 telefononszámon érdeklődjön Török Antalnál.
Nem lehet rá egy rossz szavam se.Csak Tankolok meg amit kell ápolásnál és csak megyek vele.Amúgy köszi egy pár dolog nem eredeti.Hátsó Llámpa Led,Indexek ,Lánc védő és a dob.
Komoly?
Bocsi.Pont most nézegettem őket a hasznaltauto.hu-nEgész jók is vannak!
Hosszútávon kényelmes mondjuk egy olyan 200-nap?
Mekkora kerekek vannak alatta?
Ebben ugye sor 2-es van?Hosszútávon kényelmes?Én idén kezdtem a motorozást azelőtt simom volt ősszel vettem a cb-t és ez lesszaz első évem nekem a gs-ből az idomos állatira tetszik.sebbességre mit tudnak ami még nem sok neki?
A dob az enyém volt a motorral együtt de nagyobbra csere miatt adtam el és az uj tulaj levette mert el szeretné adni.
Egyébként a dobban van még egy plusz hangtompitó amit ki lehet venni és még jobb lesz a hangja,egyébként EU normás a Fullgaznal vettem még az első serviz alkalmával és ők is tették fel.Szerintem jó hangja van vele és a teljesítményén is tol egy keveset..
Teszek fel egy képet,igaz még ekkor a motoron volt de nem változott.Amikor én felrakattam akkor volt a motorban 970 Km és 1171-el adtam el tehát ennyit üzemelt a kipufogó.
Döntds el és ha érdekel a telefonszámot hívd ,az uj tulajnak nincs netje ezért engem kért meg,hogy hirdessem meg neki.