Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még nem voltam, de majd ki akarok menni. Én eleinte úgy akartam kimenni, hogy burkolat le, bukócső fel, aztán szikrázásig.
Mé én visszanézek hetente mindenhova?

KB az átvezetők a völgyekben ilyenek.Tele nagyívű kanyarokkal.
Jó széles völgyek.

De azok kicsit uncsik.

Persze 120-150-et lehet ott menni de olyan mindegyforma............lazítani lehet.
Ha használod a "válasz erre" gombot, akkor örülni fogunk
Jövőre én is feldobom az "új...öhhm.." gumikat, oszt lehet csapatni!
ja, az is olyan jellegű. Én a folyóvölgyeket szeretem a legjobban...főleg azért mert ott nem kell hip-hop visszafordítós kanyarral szembesülni, éppen ezért sokkal keményebb tempót lehet menni..még ha totál ismeretlen is az út (én ált. csak ismeretlen utakon megyek ha tehetem)
ataa egész hasonló mocink van :))) Majd ki akarok menni egyszer pályára vele, megnézni, hogy mit tud ő, és mit én :) De majd csak jövőre, mikor már valamennyire visszaszoktam a motorozásba, és már van valamennyi rutinom......
Ja............8-as lefelé.

Parappaaaprappa.
Ja, határokon túl.
Egy időben én is fostam a lefelétől.

Mostmár nem.

Viszont még mindíg laaaaasssssúúúú vagyok............na de majd jövőre.
A legjobb kanyargósokban alig van szintkülönbség
Felviszem trélerrel!
Amúgy meg én felfelé szeretem a szerpentineket, lefelé spriccel a p...ám, úgyhogy lefelé is tréler a nyerő.
Pedig minden keményebb szerpentin hegynek fel kezdődik.
Nem harap nyugi.Szeret vérszívni csak nem szereti ha az ő vérét szíjják.
Hazai útviszonyok között nehéz kinőni. Keményebb szerpentineken hegynek felfele lehetne erősebb, olyankor a nagyobb vasak elhúznak, de amúgy szépen el lehet vele kanyarogni. Amúgy meg ezzel is bőben lehet gyűjteni a csekkeket. 190-et is megy, de tartósan 140 körül nyugodtan lehet vele haladni.
Ha pályán gondolkozol akkor Kakucs, ez pont oda való! Ott tartósan koptatható a gumi széle is!
Miért erősebb a CBF 600 a CB600F-nél, ha ez utóbbi 100, míg az előbbi 78 lóerős

Na ez a nagy találós kérdés (neki..,mert arra már lusta hogy utána járjon)
Szerintem mindenki megtalálja a nicknevem számára szimpatikus jelentését
...bár én a az 5.-et "angolosítottam" anno
Valaki nagyon borsos lett rád Zoli! Milyen gondolkozás?
Az mi? A neved alapján egy szarkupac. Így állok. Jó éjt
Na én megyek. Jó éj nagyszájúak és GS-esek
Na hogy állsz a gondolkozással?
Á..............csak vihar a lefolyóban.
Okés, köszi a tippet! Ha majd nagyjából belejövök, akkor oda kinézek jövő tavasszal. Mi van itt? háború? :9
Ha gondolod.