ja, az is olyan jellegű. Én a folyóvölgyeket szeretem a legjobban...főleg azért mert ott nem kell hip-hop visszafordítós kanyarral szembesülni, éppen ezért sokkal keményebb tempót lehet menni..még ha totál ismeretlen is az út (én ált. csak ismeretlen utakon megyek ha tehetem)
ataa egész hasonló mocink van :))) Majd ki akarok menni egyszer pályára vele, megnézni, hogy mit tud ő, és mit én :) De majd csak jövőre, mikor már valamennyire visszaszoktam a motorozásba, és már van valamennyi rutinom......
Hazai útviszonyok között nehéz kinőni. Keményebb szerpentineken hegynek felfele lehetne erősebb, olyankor a nagyobb vasak elhúznak, de amúgy szépen el lehet vele kanyarogni. Amúgy meg ezzel is bőben lehet gyűjteni a csekkeket. 190-et is megy, de tartósan 140 körül nyugodtan lehet vele haladni.
Ha pályán gondolkozol akkor Kakucs, ez pont oda való! Ott tartósan koptatható a gumi széle is!
KB az átvezetők a völgyekben ilyenek.Tele nagyívű kanyarokkal.
Jó széles völgyek.
De azok kicsit uncsik.
Persze 120-150-et lehet ott menni de olyan mindegyforma............lazítani lehet.
Parappaaaprappa.
Mostmár nem.
Viszont még mindíg laaaaasssssúúúú vagyok............na de majd jövőre.
Amúgy meg én felfelé szeretem a szerpentineket, lefelé spriccel a p...ám, úgyhogy lefelé is tréler a nyerő.
Ha pályán gondolkozol akkor Kakucs, ez pont oda való! Ott tartósan koptatható a gumi széle is!
Na ez a nagy találós kérdés (neki..,mert arra már lusta hogy utána járjon)
...bár én a az 5.-et "angolosítottam" anno