Ebben igazat adok, de akkor is gyengén adtad elő. Először itt menőzöl az 1 héttel, aztán meg nem adod a neved hozzá. Én hozzáadtam, Te nem mered. Leszarom, már nem is érdekel, mert gondolom nincs jobb lapod.
Nem úgy értettem, hanem, hogy megtetszett ez az egész. Még nem mondom magam motorosnak, meg jó motorosnak, de igyekezni fogok hogy elérjem ezt a "titulust" Nekem tetszik ez a motor, sokan azt mondják, hogy kezdőknek való, és 1-2 év után "kinővi" az ember, de nekem annyira tetszik és elég is ez az erő nekem, hogy szerintem megtartom... max. majd később veszek mellé egy másik gépet :) Amúgy így versenypályára érdemes kimenni egy ilyennel gyakorolni picit a technikát? És ha igen, akkor hova?
Jólvanna, csak beugrottam hangulatot csinálni, de össze is jött. Érdekes a nem GS-eseknek van a legnagyobb szájuk :)
Az angol szarod meg valóban jó moci lehet. Ha adakozó is vagy, ami elvárható elküldöm a bankszmámlaszámom, akkor én is veszek valami ilyen hulladékot.
Hmmm.
Semmivel nem rosszabb mint a japo gépek megbízhatóságban.
Olcsóbban?
Nemhinném.
Bár szo-szo.
Mivel ismeretlen a magyarnak nem bólint rá.
Alkatrész egy hét alatt itt van.
KB ugyanannyiért mint a japo cucchoz.Ne hidd hogy egy GSXR olcsóbb ha becsattogsz egy kereskedésbe.
Ez a spec gyári cuccokra igaz.
A kopó-fogyó meg színre ugyanannyi.
Egy a gond................a posta. Alkatrészügyileg.Már ha blokkba lell túrni vagy ha pofáraesel.
Most küzdök egy gyári kormánnyal ebay-en.
23 rugó.Bontva.Leszállítva.Markolattal.Gyári fatbar magura.
Brutál ez a gép, a hangját is imádom! Bevállalnám ha tudnám hogy megbízható, és jó lenne az alkatrész ellátottság. Itt van erő és teljesítmény is (nem ugyan az a kettő )!
Ráadásul olcsóbban lehet ezeket beszerezni használtan, mint a hasonszőrű japó gépeket. Vajon miért...?
Ha belejössz H.ring.
Bár oda kevés.
Mindenkinek van.
Higgy amit akarsz.
Itt az enyém haver: http://myworld.ebay.com/pontsh...
Nem vagyok kamucsávó
Most egy angol nehézipari melléktermék.Volt Suzuki SV-650,Karbis Pigi SR
Ne keverük össze a motorrral, ill a mocivan.
Az angolok KB hétfőn rendelem csütörtökön hozta a póstás.Bár az gyári alkatrész díler volt.
Nekem motorom van.
Az angol szarod meg valóban jó moci lehet. Ha adakozó is vagy, ami elvárható elküldöm a bankszmámlaszámom, akkor én is veszek valami ilyen hulladékot.
Semmivel nem rosszabb mint a japo gépek megbízhatóságban.
Olcsóbban?
Nemhinném.
Bár szo-szo.
Mivel ismeretlen a magyarnak nem bólint rá.
Alkatrész egy hét alatt itt van.
KB ugyanannyiért mint a japo cucchoz.Ne hidd hogy egy GSXR olcsóbb ha becsattogsz egy kereskedésbe.
Ez a spec gyári cuccokra igaz.
A kopó-fogyó meg színre ugyanannyi.
Egy a gond................a posta. Alkatrészügyileg.Már ha blokkba lell túrni vagy ha pofáraesel.
Most küzdök egy gyári kormánnyal ebay-en.
23 rugó.Bontva.Leszállítva.Markolattal.Gyári fatbar magura.
Ráadásul olcsóbban lehet ezeket beszerezni használtan, mint a hasonszőrű japó gépeket. Vajon miért...?