Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg az enyémis.
Mindent meg lehet csináltatni:

műanyaghegesztés (ha mély a karc), fényezés, matrica és kész...

benne lesz vagy 50e-ben...
dekni 18e...
gumicsere (hidd el kelleni fog) minimum 45e
...
Mindhárom jó vétel, de az első a legszebb!
Ha tényleg csak annyi a baja, és még tudsz belőle alkudni, akkor tuti vétel. Hát ha még 25 Kw-os papírokkal lenne...
De lovi81 motorja is jó ám!
Veszel egy deklit.
Ha szánsz rá pízt.
Akkor vegyem inkább az enyhén sérültet? Attól még lehet jó, és elfogom tudni adni később? Amúgy azt meg lehet csináltatni? Az csak burkolat, nem? Lehet hülyeséget kérdezek, nyugodtan okítsatok ki :))
Ilyet kérdezni GS500 fórumon?!
Picit gondolkodtam.................hogy a pi...ba viszem fel a tetőtérbe?

Frászt...........bebasztam a pincébe.Abból is nehéz kitolni.
Nekem a volt albim földszinten volt, ott állt bent a motor a szobában. Falak szürkék és feketék mint a GS díszcsíkja volt, bútorok pedig pirosak voltak. Szerintem értem
Há...........méne............muhaha.
Most miért?

Enyém is 6 éves és kicsivel több mint 25k van benne

Sőt, szobában tartom, erre mit mondasz?
Egy GS-t?
Van aki csak nézegeti.
Köszi, nézem...
Ha megnézem a futásukat, a röhögés kerülget.. nem akarom elhinni hogy 6-9 éves motorokban kevesebb mint 30k kilométer legyen. Főleg egy olcsón üzemeltethető GS-ben.

Igazából szemre mind jó.. azt kell megvenni amelyiket a legolcsóbban odaadják. Aztán szarni a sérülésre.. és vigyázni arra, hogy ne költs sokat az esztétikára, mert az életben nem jön vissza az a pénz..
Nyyééééé..........pont mint atáé.

Szarni a sérülésre.
Ha a bicikli egyenesen megy,pöfög-röfög,villog,dudál,megáll megvehető.

Alkusj a sérülésre.Szerintem bekalkulálták.
450-480-é megvehető ha minden más Ok.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_f-6241048
http:/
/www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_f-5976028

ezek a riválisok, meg még 1-2, de ők eddig a favoritok! Véleményeket, bármit, szívesen fogadok, és köszönöm!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_f-6204013
Nyomjad.
Itt mindent szabad
jó persze, csak mondom, esetleg belinkeljem amit szeretnék, vagy azt nem szabad itt? Véleményt szívesen fogadnék :)
Ha jól látom, már a D & A Vendégház is SZÉP-kártya elfogadóhely, és Egerszalókon van, elég közel a fürdőhöz.

Nagyjából két éve voltunk ott szilvesztert tölteni, nekünk tetszett, bár az építtető valamiért kifelejtette a fűtést az apartmanokból (több "lakás" egy nagyobb épületben), ezért amúgy fáztunk volna, de klímájuk volt (van?), és megbeszéltük velük, hogy egész éjjel menjen, úgy elvoltunk (felárat ezért sem kérhettek, mert tudták, hogy ez azért érdekes...)

A gyerek se fázott meg, pedig még egy éves se volt, tehát annyira nem lehetett vészes, emlékeim szerint.

Igényességről túl sok mindent nem tudok mondani, nagy hibát nem láttam tőlük, drágának se mondtam akkor, sőt, olcsónak számított, azért is próbáltuk ki Hogy most, kinek és mi a drága, az meg relatív ugyebár. Van honlapjuk is.

Egyszer ki lehet próbálni, mi sem azért nem megyünk oda újra, mert rossz volt, hanem mert más helyek is vannak másfelé
Heidenau gumikkal óvatosan!

Az egyik legsz@rabb fajta, csúszik mint a korcsolya...
A Heidenau gumiktól azért ne ess hanyatt..
Elhiszem, és köszönöm az info-kat, megfogadom, de tényleg. De amit most találtam, azon is tavaly elől-hátul lánckerék + lánccsere volt, elől hátul új Heidenau gumikat kapott. És tényleg jutányos áron kínálják, és talán még alkudni is lehet picit belőle! Tudom, hogy a tied jobb, és szebb, de sajnos nem fér bele a költségvetésbe..