Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.sportmotor.hu/motor...

valaki megy, illetve jönne?
Ja, mert a műszerfal butább lett, a fékrendszer silányult, az üléshelyzet sportosabb lett és egy röpke felvirágzás után a futómű se lett jobb.
De a blokk az szinte változatlan maradt.

Simán lejjebb lett pozicionálva a típus az évek alatt
Tegyük hozzá itt csak a blokkra gondolsz...
Nekem még olyan fiatal motorom soha sem volt.. és egy darabig nem is lesz.

Mivel faék egyszerűségű a GS.. és jelentős műszaki változtatást, fejlesztést 83 óta nem végeztek rajta, így csak a pillanatnyi állapot lehet mérvadó. 89-től szinte teljesen egyformák..
egy 8 éves motor mennyire számít "öregnek"? Mennyire szervizigényesek (Suzuki GS500F-ről beszélünk)?
Jó persze, csak ismerősöm mondta, hogy karácsony előtt nem sokkal olcsóbban lehet hozzájutni egyes darabokhoz.... én nem tudom, kezdő vagyok! csak most még gondolom tartja mindenki az árat, és nem akarják annyival olcsóbban eladni!
Ha sokat vársz kimaradsz a jobbakból.Februárra már csak azok maradnak aminek kitartják az árát vagy nem olyan az állapot.
Ez lesz, jelenleg 3-4 motor van, amit kinéztem... vagy érdemesebb lenni várni? olcsóbban fogják adni mondjuk 3-4 hét múlva? hogy szokott ez menni?
Mosolyog,névjegy átad,összeg bemond,távozik.
Vagy telefonál vagy nem.
Ha igen azon az áron veszed meg ha nem keresel másikat.
Te meg kevesebbet ajánljál, aztán középen találkoztok...így szokott ez menni.
Az a baj, hogy pont annyiért kínálja mint egy hibátlan, sérülésmentes 1 évvel fiatalabb motort egy másik eladó... Szóval nincs arányban vele sztem...
Ragasztott itt már más is idomot. Használati értékét nem befolyásolja, viszont olcsóbban hozzá lehet jutni
Hali! Egy olyan kérdésem lenne, hogy GS 500F esetében, szabad-e olyat venni, amelyiken eléggé sérült az idom, de azt mondja a tulaj, hogy:

"Egy csúszásom volt vele, de komolyabb sérülést nem szenvedett a motor, szóval a váz és a blokk sem sérült. Felületi karcolások vannak rajta, illetve az idomok voltak elrepedve amit megforrasztottunk."
Még mindig nem enged el a telenor....kitalálnak mindenféle ürügyet...kész vicc!
Javaslom aki teheti meneküljön tőlük!
Mondjuk a németek nem visszafogotttak, simán továbbviszik az ítéletet... mondjuk megérdemelné a magyar börtönt!
..és ezt a köcsögöt is kiadják majd.
http://index.hu/belfold/2012/1...

Remélem életfogytot kap... féreg!
Nem a stukkerrel van a baj hanem az a csoda, hogy eltalálta.Amennyi lehetőség van gyakorolni a célbalővést.
Kollégám ezzel elégedett... én még keresek más variációt, egyész héten motorral járok és termopulcsi/téli betéttel, teljesen elvagyok, de hosszabb úton már átfújna...:(

http://shox.hu/termékkatalógus/motoros-ruházat/pó
ló-alsóruha-offroad/aláöltöző-felső-póló?sku=181000670013XL
Shrek bevadult...
Remélem ezt a bugrist már nem engedik szabadon saját hazájába a kiadatást követően!
Ha valami komolyabb csúzlival lőtt volna utána a rendőr, most hulla lenne a bunkóterepjárós... Az is kész csoda, hogy magyar szolgálati stukkerrel lehetett súlyos sérüléseke okozni az elszáguldó járműre célozva.
csak Hondát akarok , és nem kell nagy lóeró, nekem a gs is teljesen elég lenne ha egy kicsit erősebb lenne szal a cbf 78 lóereje teljesen megfelel
hát pont ez az, nekem zöld kell
bár lehet hogy muszály lessz pirosat vennem
13 piros VFR van hirdetve... nem igaz hogy nem találsz egy megfelelőt sem