Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a videó alapján a térképhez képest kellemes csalódás.
Azt hittem szűkebb.
Dipshit, te voltál már az 577-en?
Tizre reggeli kávéval+szarással, reggelivel és egy napilap átolvasása után is odaérsz.
Fehéroroszokhoz vízum kell.. meg ott nincs semmi..lapos mint egy tepsi. Mondjuk azért én is megnézném egyszer
Ukrán-Belorusz? Ha marad a Divi...én is arra megyek majd (ha minden összejön hozzá)

Ukrajnának én csak a Fekete-tenger közeli részét ismerem..Kárpátaljával vigyázni kell, mert ott nem szeretnek minket.. bentebb, legalábbis ahol mi voltunk ott tök barátságosak voltak a rendőrök. Meg se büntettek minket..de az aranyszabályt be is tartottuk, így nem volt nehéz
Jó, már leesett hogy ez előszó volt a vidihez.
Van arra valami tuti kilátó, ahonnan látni a magas-tátrát is?
szép volt urak a mai "hsz." termés
adesz01 ! üdv a csapatba , és grat a vasadhoz !
valamelyik hsz.-ban írtad mennél pályázni. az is jó gondolom (én nem voltam !) de gondolkodj el "utóképzésben" is. Valamilyen vezetéstechnikai képzésben . Sokan tartanak már. én pl itt voltam:http://riliclub.hu/index.php?p...
nagyon megérte !

Dipshit ! Felmerült ötletként jövőre egy Ukrán v.Belorusszia guriga (túra). Te voltál, ha jól emlékszem ? Vélemény, tipp tanács ?
ataaa rájöttem hogy cseszed el mindig a google-t

Ha megcsináltad a tologatást, újból rá kell nyomni a get direction-ra és akkor a megfelelő link jön be. Ha nem nyomsz rá, akkor krix-kraxol (szerintem)
ez a vénasszony-hágó
Na itt a pályamentes terv: budáról
Amúgy ez csak az eleje a videón
Közben elolvastam Furcsálltam is, hogy milyen széles az az első sárvédő
A fehérre festett ámbár igen rozsdás szalagkorlát abszolút Mátra feeling. Merre van ez pontosan?
2.0 dízel X3.. mit vártál?
Nagyon lassúnak tűnik...
Az autópálya?

Azt hittem, valami pofás duna-parti főút

Lehet mégis Tatánál csatlakozok be!
elbasztam.. pont hogy a nyugat-keleti
Memorizáljátok (ez a kelet-nyugati irány)
http://youtu.be/_yI7UtEg66g
Kössz ba..meg, végigolvastam azt a miamis fost!
Egyébként szombaton sokan leszünk, így muszáj lightos tempóban haladni (max. 110), 80 km-enként cigiszünet, de a hágón szabad foglalkozás lesz.
Még sosem voltam ott, de az 577 mellett ez a második legkedveltebb szakasz odaát.
Ugh, most látom, ez nem is az talán?!

Na mindegy. A lényeg, hogy van egy film, amiben a zsernyákból beépített motorost csinálnak, és "attól lesz igazi motoros", hogy a fószer aki segített neki megépíteni a sajátját, lepisálja a kabátját!
Lepisáljuk egymás kabátját és máris nem csak áthallás! (lásd még: Kemény, mint a kő)
Ok, majd még fixáljuk a dolgot!
Inkább cső mint gomba, mert az több helyen van rögzítve. Gombánál nagyobb a veszély hogy elakad, és akkor megtépi azt az egyetlen rögzítési pontot, ami a blokktartó csavar... ...nem is folytatom.
Kakucsnál szerintem annyira nincs ilyen veszély, de érdemesebb csövezni...hmm ez áthallásos volt.
A lényeg, hogy megyek völgyezni, remélem fel is ébredek és nem kapok tüdőgyulladást sem...

Azért azt a PUIG gombát megnézném motoron is. Nekem nagyon nem tűnik olyannak, mint ami kerüli az idomot, de kétség kívül jobban fest, mint a cső... 20-asért el is gondolkodtató, de amit linkeltél ott 5xeft a felső határ (típusfüggőségből adódóan). Ezt nem is annyira értem, hogy mitől függ. mi kerülhet 30eFt ba egyik és másik gomba között?
Átjött, csak féltünk reagálni, ki tudja olvassa-e az asszonyod is a fórumot!?