Aha, én értem, de oda szerintem valami fólia kell, mint a carbon fólia, vagy a kavicsfelverődés miatt amit raknak... hmmm fóliázást találtam, de maga fólia....
Kérdezzük meg Ganját, ő hol vette a carbont, lehet homasitában is lehet kapni, neked csak egy darab kell.
"szerszámmal" kapcsolatban egy tanmese:
a nagyfarkú be szeretne lépni a nagyf@szúak klubjába.
a portás érdeklődik a méret felől.
- a térdemet csapkodja .
a portás felkacag .
-uram ! én körbetekerem a derekamon , és a bokámig ér,
és csak portás vagyok !
más, krissal ! franciául ne reppeljünk má vazze ! ez olyan bizarr
mint afroamerikai teniszezö(k) vagy F1-es pilóta. max. fussanak vagy boxoljanak. a golfról már ne is beszéljek !
Elfelejtettelek hívni. Akkor holnap mikor leszel otthon?
Nekem reggel 8 körül, meg délután 17 órától lenne jó. Csak ezt reggel 7-ig kéne megtudnom, hogy kocsival menjek!
Végső esetben ha elfér a csomagtartódban, és valamikor az Orczy felé taxizol, akkor leszaladok érte.
Viszont új lánccal (és egyéb kopóalkatrészekkel) egy szép állapotú motort simán meg lehet hirdetni 30-ezer kilométer körül... és mint ahogy a hirdetések mutatják, ez így is történik.
A karbon úgyis passzol minden színhez!
Mario
Kérdezzük meg Ganját, ő hol vette a carbont, lehet homasitában is lehet kapni, neked csak egy darab kell.
Shox-ban nincs, de máshol sem találtam!
Villaösszekötőre akarom tenni, hogy menet közben ne kenje össze a kulcs!
Ötlet valakinek?
Van itt fent pár videó a poén szekcióban...nem értenek a lovakhoz.
a nagyfarkú be szeretne lépni a nagyf@szúak klubjába.
a portás érdeklődik a méret felől.
- a térdemet csapkodja .
a portás felkacag .
-uram ! én körbetekerem a derekamon , és a bokámig ér,
és csak portás vagyok !
más, krissal ! franciául ne reppeljünk má vazze ! ez olyan bizarr
mint afroamerikai teniszezö(k) vagy F1-es pilóta. max. fussanak vagy boxoljanak. a golfról már ne is beszéljek !
Elfelejtettelek hívni. Akkor holnap mikor leszel otthon?
Nekem reggel 8 körül, meg délután 17 órától lenne jó. Csak ezt reggel 7-ig kéne megtudnom, hogy kocsival menjek!
Végső esetben ha elfér a csomagtartódban, és valamikor az Orczy felé taxizol, akkor leszaladok érte.