Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy értettem, hogy ha mondjuk te 20 000-el vetted, és a gyári láncod már a végét járja, és 24 000 körül cseréled is, akkor reális a km állás.
Ha viszont 20 000-el veszed, és nem gyári lánc van rajta közepes állapotban, akkor az már több mint gyanús.
Erre gondoltam.
Nem értem ezt!
Ha van egy új szett a gépen, még nem tudhatod, hogy tényleg 24ekm van-e benne, vagy csak visszatekerte az órát 200ekm-ről és vett rá egy új szettet! (szerintem)
Csak azért írtam, mert abból lehet következtetni, hogy valós e a km a gépben. Én 24 000-nél cseréltem, van akinek többet is elment, van akinek kevesebbet. Azért ha valaki visszatekeri az órát, akkor nem pár ezerrel fogja, így nagyjából következtetni lehet rá.

Nem láttam az előzményeket...na meg tényleg fáradt vagyok.
Most tavasszal cseréltem erősített D.I.D-ra, a lánckerekeket pedig JT-kre.

A gyáriakat amúgy árulom, szerintem úgy 10ekm még van bennük.

Az izzó volt 200Ft (2db), a nyomatékkulcs 9500, utóbbit nem vettem meg! Fáradt vagy!
Köszi, ez nagyon jó
Ezt a nyomatékkulcsos dolgot 200-ért nem értem, de lehet én vagyok a fáradt...
A gyári lánc van még fent? És ha nem, mikor cserélted?
Na mi történt ma?!:

Megyek át Obiba megnézni a nyomatékkulcsot (Praktikerben nem volt), persze fülig érő szájjal, hogy mekkora jó business-t csináltam, erre meglátom az Obi-ban ugyanúgy páros csomagolásban 200-ért!
Szétvágott az ideg! Igaz nem ugyanaz a márka volt, de bazz, akkor is!
Ja azt nem is írtam hogy megszívtam:
Praktikerben néztem az izzót 599 Ft, viszem a pénztárhoz, 1700 Ft. Persze reklomáltam, ideadták 600-ért!
Na, megcsináltam amit tudtam:
- tükör és kormánycsavarok rozsdamentesre cserélve (thx ujtordai-nak a csavarbolt tippért )
- hátsó izzók cserélve
Talán.
Most hallottam én is, de csak nem fog esni!
Amúgy Zoli neked jó lenne a vasárnap Mecsek?
Nemtom néztétek-e, péntektől 1,5 hétig esni fog!
Hmmm............talán.
Még meg kell fontolnom.
De tuti ez a mecsek vagy nyíregyházára módosul?
Legfeljebb, ha közben Ganja alszik egyet
Az enyém el volt dobva, úgy vettem, egy német kiscsaj kreténkedett vele, le is szarom, hogy néz ki.
Az enyém a legcsúnyább GS, de lehet a 89-esek közül a legjobb is. Kapott egy 14 ezret futott dugót és hengert, azóta pöpec.
Majd egyszer megnézed végre, csak majom vagy és nem jössz, ahova én megyek... gyere most vasárnap, lehet idén már nem is lesz jó idő, érdemes kihasználni, te mihaszna gülüszemhasználó
Ha ketten jöttök, kiélezett küzdelem lesz
A tank túl homorú egyes helyeken.
amúgy milyen zenét kevertél alá?
motorhang nem hallatszik, szal nem hiszem el, h ment is.
a mocidat azzal a gombbal állítod le?
csak basztattalak fel ne vedd.
és szép piros a szarod!
Tudod mit, akkor megcsináljuk ezt 4 hengerrel is.... csak két GS kell hozzá
Amúgy meg ez gyenge utánzat