Én shox-ban vettem motrix betétet előre, állítólag puha, nekem fogalmam sincs, minden betét 4500.-, de hogy ez olcsó vagy, nem....
Gumit meg pumiguminál vettem, ő lecserélte, levette... most jöttek is gumijai, ha nem újat akarsz.
Nono! Én nem tetem be a fagyasztóba ezt csak kitaláltad!
Amúgy csak vicceltem, hogy hideg volt, mert a laikusok elhinnék a videófelvételemen látható első másodpercek után, ugyebár nem áll a hőfokjelző plafonon, mert ez nem turbóléghűtáses, mint a Simsonom volt. De hallottam olyat is, hogy a Suzuki is ezzel az ótvar technkiával csinálja a kisköbcentisét, és még csak turbó nélkül is teszi!
Innentől kezdve a haveromnak tekintelek, mert ilyet nem szokott mondani senki, hogy nemigazi papírkutya vagyok. Remélem ezt elfogadod. Ha meg nem akkor csinálj egy sörös videót a Tiedről.
Nekem nincs pénzem tankolni inkább belehugyozok, ahogy azt már írtam is volt valaha.
A fékbetétet meg csiszolja az aki ráér dolgozni, mert én nem!
Akkora király vagy...és bátor is...sőt biztosan előtte fagyasztóba tetted. Most engedd le az olajat..és próbáld úgy!
Az enyém egy szar motor...hidegen nem pörög...meg aztán én igazi papírkutya vagyok (te még abból sem vagy igazi) ..és fagyasztóm sincs mert csóró vagyok
Adományokból tankolok
Könyörgöm, ne haragudj rám ezért a szentségtörésért!
Bevallom sörrel nem mertem, inkább a vérem folyjon
Hidegen odahúztam neki tiltásig, na mit szólsz mester?
Tud a tied ilyet?
Ha megállítanak az 5000, de nem fognak. beszéltem velük!
A hétsó betétem nekem is jobban vogyott. Úgy cseréltem a gyárit is, hogy a hátsó már fémen volt, az elsőn meg még legalább 1,5 mm hasznos réteg volt.
Ha rendőr megállít ezért kaphatunk csekket?
Valamelyik gumis oldalán néztem, hogy tv-ben elő van írva az 1,6mm, tehát szabályt sértünk?
mentQ ment mögöttem Esztergomig is, és még reggel is "csak" úszni látta kicsit, amit én meg észre sem vettem szóval nem izgat annyira, a fékeim már jobban...
Elsőn épp van még egy pici (max 1mm) a hátsó, hát, azt meg krissal sem nagyon látta , de az esztergomi satunál egész jól fogott, szóval egyelőre hagyom, max a hétvége után még ránézek, mert ugye az is kb 13eFt, és az már 2 tank benzin!
Egyébként egyszer egy okostojás, aki nindzsának képzeli magát írta itt nekem, hogy ameddig nem mozdul meg a hőfokmérő, ne húzzam neki 3000 fölé. Én azóta is betartom azt a jótanácsot.
Gumit meg pumiguminál vettem, ő lecserélte, levette... most jöttek is gumijai, ha nem újat akarsz.