Dehogy fos.
Én nem mondanám egyikre sem hogy fos........amire megtervezték meg amire megvettük tökéletesen teljesítenek.....sőt.
Ja és tudnak ők kemények is lenni ha igazán,de tényleg nagyon akarjuk:)
Brájzli méretben nem hagyatkozhatunk az aktuális barátnők "Ohh drágám eddig a tiéd a legnagyobb" felkiáltására.......De ha most nekiállunk farokméreteken baszakodni...az lenne a 22-es csapdája...őőőőőő a 22-esem csapdája
Tudjátok ,hogy milyen szar dolog ha nem nyomhatja valaki tövig?
Minden téren kifinomultabb a Honda..és mivel a Gs-t huszon X éve..minimális változtatásokkal gyártották...az utolsó F-es szériákhoz mérten is. Szerintem reálisan nem összehasonlítható.
Igazándiból én csak a sörét féltő,Lambókat alázó és üzemanyagot brunyáló Pontsó vérét szívom
Most komolyan emberek meddig lesz még ez a civakodás (ganjani...én veled vagyok :)
Most már engem is rohadtul érdekelt ez a téma....."vajon melyik is jobb?" és elkezdtem keresgélni a neten.Meglepő,de ez a két motor között egy légyfing különbség nincs sem teljesítményben,sem fogyasztásban sem kényelemben sem megbízhatóságban.Jó aláírom hogy a honda modernebb dolgokat dobott a gépre csakazért hogy hű legyen a HONDA névhez,de vele szemben a suzukin a legegyszerűbb dolgok találhatóak meg (ami a motor előnye lehet egy hondával szemben).
Szóval egyik gép sem jobb mint a másik,igaz ha egy árban lett volna a két motor új ára amikor vettem,akkor a hondát választottam volna,de valószínű hogy akkora különbség van az ár közt,hogy annyit meg nem érne a honda.
Így használtan meg emberek összehasonlítani egy 20éves motort egy 10évessel vagy egy 2évessel nem lehet.
Szóval mindkettő jó,de egyik sem jobb mint a másik :))))))
http://youtu.be/_wWai1QNJyw
Én nem mondanám egyikre sem hogy fos........amire megtervezték meg amire megvettük tökéletesen teljesítenek.....sőt.
Ja és tudnak ők kemények is lenni ha igazán,de tényleg nagyon akarjuk:)
(((((Na most akkor melyik is a jobb?)))))) :P
Tudjátok ,hogy milyen szar dolog ha nem nyomhatja valaki tövig?
Igazándiból én csak a sörét féltő,Lambókat alázó és üzemanyagot brunyáló Pontsó vérét szívom
amúgy szarok a fékbetétre
Most már engem is rohadtul érdekelt ez a téma....."vajon melyik is jobb?" és elkezdtem keresgélni a neten.Meglepő,de ez a két motor között egy légyfing különbség nincs sem teljesítményben,sem fogyasztásban sem kényelemben sem megbízhatóságban.Jó aláírom hogy a honda modernebb dolgokat dobott a gépre csakazért hogy hű legyen a HONDA névhez,de vele szemben a suzukin a legegyszerűbb dolgok találhatóak meg (ami a motor előnye lehet egy hondával szemben).
Szóval egyik gép sem jobb mint a másik,igaz ha egy árban lett volna a két motor új ára amikor vettem,akkor a hondát választottam volna,de valószínű hogy akkora különbség van az ár közt,hogy annyit meg nem érne a honda.
Így használtan meg emberek összehasonlítani egy 20éves motort egy 10évessel vagy egy 2évessel nem lehet.
Szóval mindkettő jó,de egyik sem jobb mint a másik :))))))