Én imádok hidegben motorozni, a ruhámban van szélzáró bélés, és termo bélés is, az előző ruhám sokkal gyengébb volt abban sem fáztam túlzottan, vettem a Lajosba téli kesztyűt, meg alá kesztyűt is,
És épp most indulok téli aláöltözőt venni
Hmm................nem voltam/vagyok fázós.
Gyakorlatilag a teljes telet 8-10 fokban töltöm napi 10 órát.
Motorozni viszont emberi időben szeretek.
Hogy az unalmas holtutat ami a jó részig vezet komfortosan szeretném megtenni az már az öregség jele.
Tavaly szeptemberben Zágráb után kezdtem el olyan istenigazából fázni.
Úgy hogy lenn a parton 30 fok rekkenő hőség,pancsi Rab szigeten és izzadás volt a köbön.
A határon már remegtem.
Gyors esőruhafelvétel valamit segített de nem volt komfortos.
Ezt tedd hozzá októberhez és ahhoz hogy nem szeged lenne a célom.
Nem vátoztattam meg, csak Cserkút felől kezdenénk ahogy jövünk a 6-oson, és Árpádtetőn végeznénk. Az orfűi részt meg az útvonaltervező kavargatja, de a legegyszerűbb ha ott majd te vezetsz minket. Annyit csak tudsz tankolni!
Erre azért senki ne vegyen mérget hogy lesz. Mert december elején államvizsgázom.. úgyhogy nagyon meg kell gondolnom hogy merre hova. Mindenesetre most ezt tartja bennem a lelket Aztán lehet hogy semmi nem lesz belőle...
Én konkrétan ráhugyozok!
Egyébként idén szerintem tavasszal kentem be azzal a bőrápolóval, amivel a többi bőrcuccot szoktam kezelni.
Ez egy hab spray, amit szépen ruhával bele kell dörzsölni a bőrbe, és puha lesz tőle.
És épp most indulok téli aláöltözőt venni
Gyakorlatilag a teljes telet 8-10 fokban töltöm napi 10 órát.
Motorozni viszont emberi időben szeretek.
Hogy az unalmas holtutat ami a jó részig vezet komfortosan szeretném megtenni az már az öregség jele.
Úgy hogy lenn a parton 30 fok rekkenő hőség,pancsi Rab szigeten és izzadás volt a köbön.
A határon már remegtem.
Gyors esőruhafelvétel valamit segített de nem volt komfortos.
Ezt tedd hozzá októberhez és ahhoz hogy nem szeged lenne a célom.
Na mindegy
Freonék is kocsival cuccoltak le nem lábon.De ahogy gondolod.
Ergo maradna senj-kotor.De inkább csillagtúraszerű.
Max 2 éjszakára gondolok egyébként. Onroad.
Egyébként idén szerintem tavasszal kentem be azzal a bőrápolóval, amivel a többi bőrcuccot szoktam kezelni.
Ez egy hab spray, amit szépen ruhával bele kell dörzsölni a bőrbe, és puha lesz tőle.