Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig de. Nincs rá sok esély hogy lesz még ilyen idő.
Persze! Vasárnap 9:30-kor volt a találka és simán hazaértünk sötétedés előtt.
Én imádok hidegben motorozni, a ruhámban van szélzáró bélés, és termo bélés is, az előző ruhám sokkal gyengébb volt abban sem fáztam túlzottan, vettem a Lajosba téli kesztyűt, meg alá kesztyűt is,
És épp most indulok téli aláöltözőt venni
Én is.
Remélem nem most hétvégén lesz.
Hmm................nem voltam/vagyok fázós.
Gyakorlatilag a teljes telet 8-10 fokban töltöm napi 10 órát.
Motorozni viszont emberi időben szeretek.
Hogy az unalmas holtutat ami a jó részig vezet komfortosan szeretném megtenni az már az öregség jele.
Jó lesz ez! 9-kor a kúton?
Ha ilyen fázós vagy, csak kéne egy vérnyúl plexi a triplára is
Tavaly szeptemberben Zágráb után kezdtem el olyan istenigazából fázni.

Úgy hogy lenn a parton 30 fok rekkenő hőség,pancsi Rab szigeten és izzadás volt a köbön.
A határon már remegtem.
Gyors esőruhafelvétel valamit segített de nem volt komfortos.

Ezt tedd hozzá októberhez és ahhoz hogy nem szeged lenne a célom.
Nem sikerült
Na mindegy
Lehet, hogy nem sikerült rendesen, de kijavítottam az orfő és abaliget közti részt: https://maps.google.hu/maps?sa...
Titta élvezet lesz zágráb vonala feletti kb 4-500 km nulla fokban.
Freonék is kocsival cuccoltak le nem lábon.De ahogy gondolod.
Nem vátoztattam meg, csak Cserkút felől kezdenénk ahogy jövünk a 6-oson, és Árpádtetőn végeznénk. Az orfűi részt meg az útvonaltervező kavargatja, de a legegyszerűbb ha ott majd te vezetsz minket. Annyit csak tudsz tankolni!
Ok, ha lesz valami szólok.
Én kétszer ugyan ott nem szeretek menni, ezért mint mindig, körtúrában gondolkodom. Szeged-Szeged viszonylatban
Ne változtasd meg a mecseki részt, mert kihagyod belőle a lényeget :)
Felénk sem olyan egyenes:link
Mindenképp rám írhatnál ha mégis mész, és nem szeretnél egyedül.
A magyar részt mint mondtam egy süldő korú Hyundai -al apszolválnám.
Ergo maradna senj-kotor.De inkább csillagtúraszerű.
Senj-Dubrovnik-Kotori öböl útvonal érdekelne elsősorban. Aztán Szerbián keresztül jönnék haza. Bár ez még nagyon csak kósza gondolat
Egy kétnapos adriát én is csípnék.Ödönnel gondoltam a lehurcolást csak szűkös lenne több embernek.
Erre azért senki ne vegyen mérget hogy lesz. Mert december elején államvizsgázom.. úgyhogy nagyon meg kell gondolnom hogy merre hova. Mindenesetre most ezt tartja bennem a lelket Aztán lehet hogy semmi nem lesz belőle...

Max 2 éjszakára gondolok egyébként. Onroad.
Én konkrétan ráhugyozok!
Egyébként idén szerintem tavasszal kentem be azzal a bőrápolóval, amivel a többi bőrcuccot szoktam kezelni.
Ez egy hab spray, amit szépen ruhával bele kell dörzsölni a bőrbe, és puha lesz tőle.