Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hány napos lenne, ez a kiruccanás? ha nem adom el a mocit addigra, szívesen elmennék, vagy ez is offroadal egybe kötött lennE?
Az attól is függ, hogy marad-e nafta a lovamban.
Ti a csizmátokat mivel kezelitek? Most nem a belehugyozok módszerre gondolok Külsőleg?
Hát te tudod, nem erőszak a disznótor.
Köszi az útvonalat, de ha vasárnap mégis lóra ülnél, szólj!
Lehet ez az utolsó gurulásunk idén, ezért terveztem ilyen vaskosra.
Ahhoz még csak ott sem kell lennem :)
szakasz
Éljen az informatika. Elugrunk Iowába, majd onnan Utahba. Ott rövedet kanyargászunk, mert már vár ránk Florida. Itt egy kicsit többet kanyargászunk, de sokáig nem lehet, mert már vár ránk Thaiföld. Itt csak éppen beleszagolunk a monszunba, mert bezár a réteses Agárdon, és az nem járja

Mindezt egy nap alatt. De szép is volna ...
Faszom ebbe már...majd javítom
Pont most ácsoltam össze a Pécsi kört, és ragaszkodom Pakshoz!
Szekszárd után bár a térképen nem látszik de elég kanyargós.

Mecsek

Találka az Érdi körforgó/Tesco/Benyakút, leválási pontként az agárdi rétesest jelöltem meg.

Jó lenne ha C pontnál Pontshow be tudna csatlakozni, és mutatna ott pár jó szakaszt!
Ha Pécs felé megyünk, akkor van esély arra, hogy azt a "marha kanyargós" 6-os utat kikerüljük valahogy ?
Kitartóan csörögj!:)
Nekem is vasárnap, bár szombaton szebb időt jósolnak, de szarni rá !
Ganjaninja, 16 óra előtt vonalasról foglak hívni, vedd fel nyugodtan!
Nekem is a vasárnap jó
Remélem én is tudok veletek menni, de most még nagyon homályos a hétvége. Az biztos már, hogy a szombat nekem kiesik. Esetleg vasárnap, de ...
Vagy az , vagy Cered lesz szerintem, hacsak nem jön valami hőhullám.
Menjünk Pécs felé:).....már ha nem jön közbe semmi..
Ha jó idő lesz, lehet szorítani kéne egy kis időt rá...
Hali!

Ha jó idő van, nagyon is rá lehet venni... most kérdezem körbe, hogy akar-e valaki a családból még szülinapozni, mert akkor lehet az lesz neki az utolsó
Na ez még nekem is tetszik, csak a cikket nem találom hozzá...
cserében többet is szürcsöl:)
Az XJ-re? Kizárt. Még a szél sem ér rajta
Novemberben ott még olyan jó idő van?

És amíg lejutsz? Ott azért akad egy-két dimb-domb nem?

Nem fagysz rá a gépre?
Szegeden vagyok... Tátra nem játszik. Majd novemberben lesz időm elmenni akár motorozni is. Akkor viszont csak az Adria partja jöhet számításba.. mert 15-20 fokban még lehet döntögetni keményen, 5-8-ban már nem annyira