Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem krissal-t is rá lehetne venni, csak ugye idejük lesz-e...
ataaa-ékkal beszéltük, hogy a hétvégén ki kellene ugrani egy hosszú kanyarra a magas Tátrába, csak nem tudta megmondani lesz-e ideje...

Csatlakozhatnál, ha van kedved?! Egész hasonló tempóban gurultunk (ataaa, ddundy, én, mentQ)
Én még nem adtam fel... valahova még idén nagyon elmehetnékem van. Elsősorban kanyarogni
Szívesen dörzsölném én is a széleket, kár hogy idén nem jutottam le, sebaj, majd jövőre...
Tökéletesen helyen a tökéletes motorral.. irigylésre méltó
ja, hogy csak a kanyargók miatt irigykedsz?
GS 500-at nem szeretnék, egyáltalán nem jön be a külleme. Se a csupasznak se az idomosnak.
Még két szívemet fájdító kép...
Vedd meg az enyém, úgyis fáj a fogam a banditra!
Hát szívesen lennék most ott én is, az biztos.
Visszavásárolnám szívesen a közeljövőben, de nem lesz eladó..
Meggondolatlan döntés volt az eladása, arra már rájöttem. Igazából majdnem mindenre elég volt.
Egyedül az kárpótol, hogy a Divivel sokkal (40 km/h-val) nagyobb utazósebességet lehet menni.. bár ez sovány vigasz.
Fáj a szíved utána, mi!
A volt GS-em krétán nyaral ... Úgy látszik van élet a "nyugdíj" után is.. Már lehet vagy 140 ezer kilométer benne
Köszönöm a választ!

Okosabb lettem. haver is a 15w-t említette.
Tél előtt rendbe akarom tudni majd.
OK, hívlak előtte.
Azért előtte mindenképpen csörögj....mert tudod ,hogy bármit tervezek...abba könnyedén beleszarik az élet
OK! Akkor holnap otthon leszek 17-kor
Melyik nap vagy otthon 17 óra körül? (holnaptól számítva)
Nem baj, túl fogom élni, majd viszek finom ecsetet.
Pár éve mi is kidobtunk egy kishibás tartalék TV-t helyhiány miatt...hiba volt.
Idén tuti nem lepem meg őket 50 colos LCD LED TV-vel, úgyhogy jól fog jönni ha kilehelli a lelkét a mostani.
Tudod hol lakom..csörögj előtte és vidd! Kicsit poros!
Muteromék TV-je szarakszik.
Én elhoznám valamikor!
Urak! Van egy 37 centis Sony trinitron tv..távirányítóval. Sajnálnám kidobni mert teljesen jó (tartaléknak lett félre téve) Tárolni hely hiány miatt nem tudom...Ha valakinek kell..ingyen elviheti!
azért attól messze voltunk....... bár meglepődtem
MÉg jó hogy nem lett tömegbaleset!
Amikor szembejött veled egy kutya és belassítottál...

Ő meg gondolom későn vette észre és blokkolta a hátsót. Rendesen füstölt a gumi!
Fogalmam sincs kihez tartozhatott. Olyan tipikus falusi eszement kutya. Ennél csak az lett volna szebb, ha elkezd ugatni, és megpróbálja elkapni a lábunkat. Na akkor asszem kapott volna egy szép kis oldalast a lábamtól
... a kutyánál...... de nemcsak ő satuzott......... csak nem nézted a visszapillantót