Nincs persze.Kétféle van................egyik talán 640x480-as felbontású zaptub kamera.Cseppálló,vízálló meg minden.A másik egy RD32II es HD kamera.
A zaptubnak egy kicsit jobb a felbontása mint a kémkameráknak meg MD80-asoknak a hangja ugyanolyan de ezeknél sokkal strapabíróbb,
AZ RD32II-es vízálló stabil HD s kamera csak a hangja nem jó.Videóim közt van mindkettőre példa.
Szerintem arra gondolt, amikor a hülye kutya szembe jött velünk az úton a sávunkban. Akkor fogott be a hátsó fékem, meg el is indult balra, de aztán idejében elengedtem.
Felnit nem tervezek cserélni.Nekem gyári állapotban tetszik egyedül a futóművel nem vagyok kibékülve főleg mióta mentem egy Wilbers tuningos F-ssel
A kutyacsontot nem mértem még meg mekkora engem nem zavar ha magasabb lesz csak az oldaltámaszon álljon meg
Na az fasza, akkor Lovi81 fizeti!
Miért adod el?
Sajnos nincs költenivalóm.
GS-en nem tudom hogy lehetne megoldani a rögzítést, mert a 2 henger rezonál, ha a motorra rögzítenénk és nem lenne jó a kép.
Ha a sisakba rakod, akor meg jár a kamera a fejeddel együtt, és úgy sem az igazi.
Újtordai tudtommal kísérletezett már rögzítéssel, de lehet az GPS rogzítés volt...
Na majd jön és elmondja.
De ülteted igaz? nekem kutyacsont kel és én is meg csinálnám csak az nincs anélkül meg igen magas de 6-os vagy 7-es lapos vasból csinálok vacsis csináltatok 19 cm.est az ültet 4 cm-t és talán ugy az eredetibe lesz.
Én elmentem egy szimmeringes boltba vittem a kiszerelt mintát és megrendeltem.Vagy 2000Ft volt a kettő.Ez 3 éve és 16 ezer kilométerrel ezelőtt volt azóta sincs gond.A 15W-s olajat én is ajánlom sokkal jobb lett.Bár progresszív rugóval lesz az igazi
Megjött az SV teló a héten beépítettem.A kedves eladó kutyacsontot és állító kulcsot is küldött.
-vazze ! csöpög a cukorszirup a sz.-gépből mai gurulók "vállveregetős"
hsz.-aitól ! -
szép volt urak !
lovi81 ! a gumidat nézve : smirgli (dörzspapír)pályán mentetek ?
Gabennek van igaza, bemész boltba, vagy felhívod őket/webshop és megmondják, de mond, hogy 2006-os!
Ha jól olvasom, 2000-ig 37x49x8/9,5 volt a méret, de 2001 után a te általad írt lett... olyan 1500-3500huf között alakul, de érdemes a gyárit megkérdezni, mert nem is a szimering, hanem az olaj a drága. Ja , és ha már cserélsz, rakj bele 15w-s fork oilt, jobb lesz a telód. (A gyári 10, de az puha)
Én is télen megint cserélek.
Hittem az időjósoknak, és nem tettem be a bélést a kabátba. Már bánom. A lábamom volt aláöltöző, azzal nem volt gond. Az élmény azonban mindenért kárpótolt.
Most már iszogatom a söröcskémet, hozzábújok asszonykámhoz, és melegszem. Közben pedig kanyargászok gondolatban ...
Nem volt félős az állat, majdnem én tértem ki a frontális ütközés elől.
A zaptubnak egy kicsit jobb a felbontása mint a kémkameráknak meg MD80-asoknak a hangja ugyanolyan de ezeknél sokkal strapabíróbb,
AZ RD32II-es vízálló stabil HD s kamera csak a hangja nem jó.Videóim közt van mindkettőre példa.
A kutyacsontot nem mértem még meg mekkora engem nem zavar ha magasabb lesz csak az oldaltámaszon álljon meg
Miért adod el?
Sajnos nincs költenivalóm.
GS-en nem tudom hogy lehetne megoldani a rögzítést, mert a 2 henger rezonál, ha a motorra rögzítenénk és nem lenne jó a kép.
Ha a sisakba rakod, akor meg jár a kamera a fejeddel együtt, és úgy sem az igazi.
Újtordai tudtommal kísérletezett már rögzítéssel, de lehet az GPS rogzítés volt...
Na majd jön és elmondja.
Tudsz róla több infót?
És eladó is ha kő.
Megjött az SV teló a héten beépítettem.A kedves eladó kutyacsontot és állító kulcsot is küldött.
lovi81 kukac freemail pont hu
bármily meglepő
Kis illúziórombolás: Most írtak FB-on a postomhoz, hogy a szlovákoknál az alkoholmentes sörrel Shadow-t lehet nyerni, ezért van a cimkén a fotó...
Meglepődtem, mikor mégis bementél a körforgalomba
csak isti55 kedvéért: JÓT GURULTUNK GYEREKEK!
hsz.-aitól ! -
szép volt urak !
lovi81 ! a gumidat nézve : smirgli (dörzspapír)pályán mentetek ?
Ha jól olvasom, 2000-ig 37x49x8/9,5 volt a méret, de 2001 után a te általad írt lett... olyan 1500-3500huf között alakul, de érdemes a gyárit megkérdezni, mert nem is a szimering, hanem az olaj a drága. Ja , és ha már cserélsz, rakj bele 15w-s fork oilt, jobb lesz a telód. (A gyári 10, de az puha)
Én is télen megint cserélek.
Most már iszogatom a söröcskémet, hozzábújok asszonykámhoz, és melegszem. Közben pedig kanyargászok gondolatban ...