Sziasztok nagyon megvagyok elégedve a géppel csak egy gondom van nincs rajta üzemanyagszintmérő valaki nem tudna valami megoldást hogy lehetne-e utolag beépiteni valamiféle szintmérőt?
Semmi sem lehetetlen, csak erőteljesen akarni kell .
Két napja még azt hittem, hogy sosem fog már rendesen menni a gép, és lássunk csodát egy 20 + ÁFA értékű "O" gyűrű magjavított mindent.
Az esőt én sem preferálom. Néztem az útvonalat, tetszik. Sosem jártam még arra, de csak megtalálom a MOL kutat. Onnan meg csak a lépst kell tartanom veletek. Remélem sikerülni fog.
Miért külsős?
A 100999-es hozzászólásban van az úti terv. Mivel nem kis karika, 9 körül lenne a találka Balassagyarmati MOL kúton.
De még minden képlékeny. Ha eső, akkor storno.
Ha 9-kor van a találka, akkor még világosban le tudjuk nyomni, de ha minden kötél szakad, rövidíthető a túra (100993-as hozzászólás Tátra link)
Srácok megjavult a gép. A tűszelepház "O" gyűrűje adta meg magát. Ott engedett a drága. Leírom, hátha valakinek jól jön majd.
III.ker. Szőlőkert u. 4/b SuperSeal Kft.
"O" gyűrű méret 7.5x1.5
Hali!
Nem tudom, de nagyon sír a szám.
Apósnak szülinapja lesz és összeröffen a család, ez konkrét válóok lenne.... bocsi, nem érek rá, mert motorozni mentem
Két napja még azt hittem, hogy sosem fog már rendesen menni a gép, és lássunk csodát egy 20 + ÁFA értékű "O" gyűrű magjavított mindent.
"én kérek elnézést !"
Úh. részemről a fáklyás menet.
A 100999-es hozzászólásban van az úti terv. Mivel nem kis karika, 9 körül lenne a találka Balassagyarmati MOL kúton.
De még minden képlékeny. Ha eső, akkor storno.
Ha 9-kor van a találka, akkor még világosban le tudjuk nyomni, de ha minden kötél szakad, rövidíthető a túra (100993-as hozzászólás Tátra link)
III.ker. Szőlőkert u. 4/b SuperSeal Kft.
"O" gyűrű méret 7.5x1.5
Köszi mindenkinek a tippeket, és a segítséget
Pancsi tali szombaton?
Szombaton Krissal valami Pannoniás dologra megy ha az zavart meg.
Ez van, szombaton kell mennem valahova...
Na, lóra!
Nem tudom, de nagyon sír a szám.
Apósnak szülinapja lesz és összeröffen a család, ez konkrét válóok lenne.... bocsi, nem érek rá, mert motorozni mentem