Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áfa nélkül nem adták?...
Sziasztok nagyon megvagyok elégedve a géppel csak egy gondom van nincs rajta üzemanyagszintmérő valaki nem tudna valami megoldást hogy lehetne-e utolag beépiteni valamiféle szintmérőt?
béna vagyok, vagy béna vagyok ? mért nem tudok most képet feltenni (beszúrás)"saját gépről" ?
hát, jobb, mit a 18.000 forintos felújító készlet......
Semmi sem lehetetlen, csak erőteljesen akarni kell .
Két napja még azt hittem, hogy sosem fog már rendesen menni a gép, és lássunk csodát egy 20 + ÁFA értékű "O" gyűrű magjavított mindent.
nekem mindegy, hova megyünk, csak menjünk
?a kép meg lemaradt. dolgozom az ügyön
Áh...........lassú kezdés utáni gyors visszesésben vagyok a tempot illetően.
motoros "találkozó" a halászbástyánál anno...
"én kérek elnézést !"
Lehet gyorsan is söprögetni de legyünk optimisták, és bizakodóak.
Mivel én söprögetek ergo csak gyorsabb lehetsz.
Az esőt én sem preferálom. Néztem az útvonalat, tetszik. Sosem jártam még arra, de csak megtalálom a MOL kutat. Onnan meg csak a lépst kell tartanom veletek. Remélem sikerülni fog.

Úh. részemről a fáklyás menet.
Miért külsős?
A 100999-es hozzászólásban van az úti terv. Mivel nem kis karika, 9 körül lenne a találka Balassagyarmati MOL kúton.
De még minden képlékeny. Ha eső, akkor storno.
Ha 9-kor van a találka, akkor még világosban le tudjuk nyomni, de ha minden kötél szakad, rövidíthető a túra (100993-as hozzászólás Tátra link)
Bevesztek "külsőst" is ? Van létszám korlát ? Mehetek én is veletek ?
No ezt bebuktad.
Srácok megjavult a gép. A tűszelepház "O" gyűrűje adta meg magát. Ott engedett a drága. Leírom, hátha valakinek jól jön majd.
III.ker. Szőlőkert u. 4/b SuperSeal Kft.
"O" gyűrű méret 7.5x1.5

Köszi mindenkinek a tippeket, és a segítséget
De sajnos és nekem kiderült, hogy nem jó...pedig még neked is boldogan mondtam...

Pancsi tali szombaton?
De igen vasárnap.
Szombaton Krissal valami Pannoniás dologra megy ha az zavart meg.
Most nem vasárnap van a túra?
A húgomnak meg 30-án lesz a szülinapja, az is kerek szám :) A család az első
Jól van értem én, csak vicceltem.
Baszki, de ez működik, nem neki van rosszkor a szülinapja, ami egyébként pont kerek szám, nem kihagyható.
Ez van, szombaton kell mennem valahova...
Figyi, ami nem működik azt nem kell erőltetni!
Na, lóra!
Hali!
Nem tudom, de nagyon sír a szám.
Apósnak szülinapja lesz és összeröffen a család, ez konkrét válóok lenne.... bocsi, nem érek rá, mert motorozni mentem