Felraktam 2 alternativát kisebb körökre a 100993-as hozzászólásban.
De ha senkinek nincs ellenvetése, akkor a 100999 -esben lévő lesz a befutó.
Persze ha jó idő lesz...
..és a lábam se ér le róla normálisan. Két lábbal pipiskedve, egy lábbal már majdnem leér a sarkam is
Még hála az égnek egyszer sem kellett egyedül felállítani. Bár elméletileg kormányt fogva térdből kinyomva mennie kéne.
Társasági motor mint a BMW GSA.. azt se szívesen emelgeti egyedül az ember
Meg 2 ember aki felemeli:) Látom a képeiden te is ilyen 60kilós emberke vagy. Legalább van kihívás :) Ha nagy tepsiseggű asszonyt nyomsz magad mögé, az még tud játszani a gravitációval. Én a Hondán egyszer vittem egy havert kb 300m-t ő kb 120kg, na ott sem szerpentíneztem volna, egyenesben még ok, de kanyarnál már lengett volna :)
Ha nagyon felhúzom magam, akkor 4 méteren belül meg tudok vele fordulni.
Lassú tempónál sincs gond (értsd lépésben), viszont ha álló helyzetben megindul, vagy lecsúszik földúton egy árokba az első kereke akkor menekülés van... olyankor általában leugrok róla, így nem temet maga alá. Ez nem olyan mint a GS volt, hogy jó-jó el akar dőlni.. és ha nincs más finoman leeresztem a lábam közé. Ez ha dől, akkor menekülni kell
A kesztyűről hirtelen Dumb és Dumber jutott eszembe, akkor azért van helyed neked is ott alul, amúgy mennyi a súlya a vasnak, gondolom nem az átlag 180kg.
Az ülés első része alatt van egy 400 ml-es kiszerelésű defektspray, meg a gyári szerszámkészlet. Hátsó felében pedig található egy általam összeállított szerszámkészlet, fogóval imbuszkulcsokkal meg egy rakás felesleges cuccal és az elsősegély cucc. Az izzókészletet kivettem innen, mert szétrázódott a csomagolása állandóan. Csak azért nem tartok benne még mást is, mert ott a doboz.. és abban nem is lesznek porosak a cuccok.
A hátsó dobozban hátizsákot és második sisakot tartok, meg egy pár tornacipőt és egy alátétet az oldalsztender alá (laza talajhoz), egy láthatósági mellényt és egy második pár kesztyűt... meg természetesen a lezáró láncot
Ha fogyasztani akartok, akkor tényleg kell Euró.
Én ilyenkor viszem a tanktáskába az esőruha mellett a vizemet, meg a szendvicseket.
De megálhatunk valahol egy Haluskára, meg egy Koffolára.
Zoli szerintem ismeri is Donovey-nél azt a vendéglőt...
Nekem úgy van...ha véletlenül euróval akarnak fizetni akkor 250-ben váltom..Nem veszem annyiért...hacsak nem a kutas haverjaimnál landol fém euró..mert a fémet annyiért kapom tőlük...
Mivel nem szórom..ezért van:)
Felraktam 2 alternativát kisebb körökre a 100993-as hozzászólásban.
De ha senkinek nincs ellenvetése, akkor a 100999 -esben lévő lesz a befutó.
Persze ha jó idő lesz...