Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz hegy ne félj, de a sík területeken nem tudunk átteleportálni. Régebben 1-es úton át Pesten szoktam járni Mátrázni. Olyankor a fele sík terep volt a túrának.
Ezért is raktam bele az M0-Pomáz-Dkő-Egom szakaszt, így azért kalandosabb.
Gyöngyös-Gödöllő szakaszt még úgy lehetne fűszerezni, hogy Mátraháza előtt Galyatetőn át a 21-es útig, de utána ott is jön hatvanig, onnan meg Gödöllőig az unalmasabb szakasz.
Na az tuti...

Akkor áll a buli, tala ott 1/2 9 körül?
azt kivételesen tudom, mert ott vannak valami tavak, na azokat mértük pár hónapja, és akkor a mekibe mentünk kajolni, meg........
A 86-osról északon bemenni a legeslegszéléig egy szétbombázott úton, ott jobbra lesz majdnem az út mellett. Valami kamiontelep is van mellette beljebb.

De nem muszáj most odamenni
a hegyekbe ataaa, a hegyekbe....
Találkozhatnánk a Budakalászi Mekinél és becsatlakoznék...

Annyi, hogy nem egyből jobbra mész a Megyeri-hídnál, hanem átjössz egyenesen a körforgalmon a híd végében, mintha a volt Cora felé mennél és ott van jobbra...

Iszunk egy kv-t, szívtok egy cigit és go tovább...

Onnan már akár az utat is tudom mutatni...

Mit szóltok?
Leborulok előttetek!
Inkább előbb indultok hogy pontosak legyetek.
Akkor ugye tudjátok hol a kút? Ha jöttök be a Dobogókői úton, akkor a második körforgónál.

Aztán még ott helyben is eldönthetjük hogy merre menjünk, itt van a fejembe az összes útvonal. Esztergom meg mindegyikhez ideális kiindulópont.
OK! Arra még úgy sem mentem Esztergomba!
így, csak Kistarcsánál menjünk fel az m0-ra

http://goo.gl/maps/ii0FW
ha 8-kor start, akkor szerintem 20-25 min a megyeri hid
Igen! Én is úgy gondoltam, hogy 1.5 óra kell Esztergomig. 8.00 MOL kút! Merre menjünk? MO-Megyeri híd- Szentendre-Dobogókő-Esztergom? Vagy Szentendre-Visegrád-Esztergom?
Az teljesen jó lenne Nekem is...

Kb. 8h körül érnétek a Megyeri híd budai hídfőjéhez?
azért ott a Megyeri híd környákén tud nagy forgalom lenni, ha 8:00-kor találkozó, akkor mire kicsorgunk Gödöllőről (HÉV, stb), addig el is megy fél óra...... meg hát kapkodni sem kell, és nem is jártam még arrafelé.....
Igen, ha Kistarcsa után mentek fel az M0-ra, akkor csak 65 km, és gyorsan ott vagytok Pomázon át.
Ez az, ha a 100993-as hozzászólás útvonalán jöttök M0-Dobogókői út, akkor Gödöllő, Esztergom/Tesco/Körforgó/Shell kút az 65 km, és szerintem azt 1 óra alatt ledaráljátok bárhogy is.
Tényleg nem akarok belecsipogni, de ha 8:30-kor indultok, akkor is odaértek 9:30-ra, de megvárunk titeket (már ha jönnek a tataiak )
ott a Gödöllői hurkot nem egészen így tervezném, de lényegtelen....
én hajlamos vagyok eltévedni, de pomáz felé tervezek menni....
http://goo.gl/maps/ii0FW
Ha Dobogókő felé mentek, becsatlakoznék én is...
Végre, valaki jön Gödöllőről is!
Én úgy tervezem, hogy ha 9:30-ra ataaa vár minket Esztergomba, akkor 8:00-kor indulni kell(ene) Gödöllőről....
Lehetne a találkozási pont:
8:00 Gödöllő MOL kút.
Vép?

Az tényleg nincs közel =)
Az hol van pontosan? =)
220km, kurva jó kaja kéne, hogy oda most elinduljak... THX
Na ez már jobb, legyen célja...
Maradjunk abban, hogy 14h-kor legyen a találkozás...
Addig beszéljük meg, hogy hova és hol van a tali!
Én bárhova elmászom, de mondjuk pályázni kevésbé szeretnék...
Vépen ajánlom a Mad Mex-et, párszor degeszre ettem magam már ott
Helló-Halló!

Kedves Gödöllő és környéki Kartársak! Holnap esetleg egy találkozási pont?