Lesz hegy ne félj, de a sík területeken nem tudunk átteleportálni. Régebben 1-es úton át Pesten szoktam járni Mátrázni. Olyankor a fele sík terep volt a túrának.
Ezért is raktam bele az M0-Pomáz-Dkő-Egom szakaszt, így azért kalandosabb.
Gyöngyös-Gödöllő szakaszt még úgy lehetne fűszerezni, hogy Mátraháza előtt Galyatetőn át a 21-es útig, de utána ott is jön hatvanig, onnan meg Gödöllőig az unalmasabb szakasz.
A 86-osról északon bemenni a legeslegszéléig egy szétbombázott úton, ott jobbra lesz majdnem az út mellett. Valami kamiontelep is van mellette beljebb.
Találkozhatnánk a Budakalászi Mekinél és becsatlakoznék...
Annyi, hogy nem egyből jobbra mész a Megyeri-hídnál, hanem átjössz egyenesen a körforgalmon a híd végében, mintha a volt Cora felé mennél és ott van jobbra...
Iszunk egy kv-t, szívtok egy cigit és go tovább...
Leborulok előttetek!
Inkább előbb indultok hogy pontosak legyetek.
Akkor ugye tudjátok hol a kút? Ha jöttök be a Dobogókői úton, akkor a második körforgónál.
Aztán még ott helyben is eldönthetjük hogy merre menjünk, itt van a fejembe az összes útvonal. Esztergom meg mindegyikhez ideális kiindulópont.
Igen! Én is úgy gondoltam, hogy 1.5 óra kell Esztergomig. 8.00 MOL kút! Merre menjünk? MO-Megyeri híd- Szentendre-Dobogókő-Esztergom? Vagy Szentendre-Visegrád-Esztergom?
azért ott a Megyeri híd környákén tud nagy forgalom lenni, ha 8:00-kor találkozó, akkor mire kicsorgunk Gödöllőről (HÉV, stb), addig el is megy fél óra...... meg hát kapkodni sem kell, és nem is jártam még arrafelé.....
Ez az, ha a 100993-as hozzászólás útvonalán jöttök M0-Dobogókői út, akkor Gödöllő, Esztergom/Tesco/Körforgó/Shell kút az 65 km, és szerintem azt 1 óra alatt ledaráljátok bárhogy is.
Tényleg nem akarok belecsipogni, de ha 8:30-kor indultok, akkor is odaértek 9:30-ra, de megvárunk titeket (már ha jönnek a tataiak )
Végre, valaki jön Gödöllőről is!
Én úgy tervezem, hogy ha 9:30-ra ataaa vár minket Esztergomba, akkor 8:00-kor indulni kell(ene) Gödöllőről....
Lehetne a találkozási pont:
8:00 Gödöllő MOL kút.
Na ez már jobb, legyen célja...
Maradjunk abban, hogy 14h-kor legyen a találkozás...
Addig beszéljük meg, hogy hova és hol van a tali!
Én bárhova elmászom, de mondjuk pályázni kevésbé szeretnék...
Ezért is raktam bele az M0-Pomáz-Dkő-Egom szakaszt, így azért kalandosabb.
Gyöngyös-Gödöllő szakaszt még úgy lehetne fűszerezni, hogy Mátraháza előtt Galyatetőn át a 21-es útig, de utána ott is jön hatvanig, onnan meg Gödöllőig az unalmasabb szakasz.