Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dragossal....jahh és vasárnapra esőt is mondanak
9:30 Érdi Shell...De pontos legyél mert néhány Drahossal megyünk együtt.
+500 HUF a lakcímkártya
A személyi, ha 2001 utáni a régi , vagy van útleveled, akkor 1500.-

és most jön a cumi...
A jogsihoz kell háziorvosi igazolás, ami 6800.- 40 éves kor alatt .... igen, jól hallottad... én majdnem szívrohamot kaptam, majd a okmányirodában 4000.-, de nézd meg a tied honlapján is...
fel is keltem, jól felment a vérnyomásom, Magyarisztán, én így szeretlek.
Sőt, olyannyira igaza van Ataaa-nak, hogy konkrétan veled megyek Pancsizni, ha isten is úgy akarja és szép nap lesz szombaton...
Ha csak vasárnap lesz szép nap, akkor valakit bántani fogok, Thor, vagy Storm, még nem tudom, de csúnya agyabugya lenne
Ma láthatóan buzi idő van, szóval még be is jöhet az időkép és tényleg fasza idő lesz szombaton, mondjuk vasárnap még faszább...
Arra én is megyek..és ha szombaton esik akkor a pannoniás cucc esőnapja a vasárnap...Namármost ha vasárnapra tolódik a Pannonia...akkor sajnos nem megyek veletek...mert nekem a régi vasakat látnom kell! Éééés....Ha nagy túrára megyünk akkor a Szlovákoknál minden speed limitet betartok...mert keményen mérik.....
Nagyon le vagy maradva, bár tényleg sok volt a hozzászólás.
Ha van bankkártyád, azzal tudsz fizetni, és középárfolyamon váltják át neked a Forintot Euróra. A jogsi meg megfelel személyi helyett.

Apropó, jövő héten meg kell újítanom a jogsimat meg a személyimet is. mennyibe fog fájni az egész?
áááá szóval külföldi tankolásos...... kell eurót vennem........
remélem útlevél nem kell..... ja, és személyiben is csak ideiglenesem van........
Lemaradt egy 9, 100999 a helyes
100099 hsz-ben lévő.
az melyik is?
Eddig senki nem tiltakozott a hosszú kör miatt, tehát oda.
hogy áll a szavazás? hova megyünk? (már nem bírom követni....)
A francba, hogy ez nálunk miért nincs így ...
Motorral minden szakasz ingyenes!
Fordítva Előre megy mint nálunk, vagy heylszínen kapunál.
Ataa, északi barátainknál hogy működik a fizetős úthasználat ? Előre kell, vagy kapus, mint nálunk ?
Akkor nem jau.
Magyarán elromlott a műszer.
Hogyne lenne pontos, pontosan addig fog érni a benzinszint, mint a pálca mutatja, csak nem lesz benne annyi literben, mint a felirat sugallná...
Nem. Most mond, milyen gonoszak. De ez még mind semmi volt minimum összeg, amiért vásárolni kell. Ez kemény 300 pénz. Így kénytelen voltam megvenni 6 db-ot, és egy másik méretből is 6 db-ot.
Ez már kemény mi ..
Tökéletes.De GS tankban pontos lesz?
Gyári trabi!
Ohhh yesss.
hm?:
Szerzel egy KB 8 mm átmérőjű 20-25 centi hosszú hidegen húzott aválrudat.
És berovátkolva bedugod a tankba.
A benzin által elszinezett rész jelzi a megfelelő mennyiséget.