És még babgulyás is...azt a ku...szörnyen fáj a hátam, nem tudok menni..
A kis körök közül a legjobbat nyomtátok a környéken. Nem lesz holnap rohanás, kopásjelző alatt vagyok. Fosok mint állat! Ha valaki kanyarban megelőz, majd egyenesben visszatérek túravezető helyemre.
Településeken is mutató szerint max. 60. No para, laza kanyargás!
Szögre 900-at mentem ausztria után.
Talán a balassagyarmati 150 km kivételével K.tarcsa-gödöllő távot eszement üzemmódban.
A túrás 5,1-5,3-as fogyasztáshoz képest 6-7,1 köztivel.
de van ! " akmt -- Fórum -- Kedvenc ZABAHELY
Itt szeretünk enni, mert occó, jó"
bár nem tom mit értesz "globális' alatt ?
"irigykedek" rátok a mai gurulásért, de győzött a józan ész. a gépemnek (meg a csimmának) csak a torka nem véres...
a holnapiaknak is jó gurulást !
Én is köszönöm nektek, laza kis pintyi-puntyi volt, sok dumával, kajával...
Ja tényleg, Dobogókőről Esztergom felé kész lett az út, valami hibátlan... volt is fenn Gixer és barátai rendesen...
A teljes táv ma annyi volt, mint amit Dipshit, még simán átfing, de hát ma ez jutott és jó volt.
Akkor iszom is egy Whiskey-t!
Még várom ujtordai-tól a a log-file-t de kb elmondom (ahonnan én csatlakoztam):
1. Óbudai temető: összeállt a csapat
2. Dobogókő: krissal & én babgulyás; ujtordai: halászlé, majd kv
3. Esztergom: a belvárosban egy úrivezető letesztelte a fékem
4. Pilisszentlászló: valahol menet közben pisiszünet+gépmustra
5. Szentendre: megcsodáltuk ujtordai ledjeit (és k...va jók)
6. Római: szétváltunk
Vigyázz mert lehet teszkós döghússal etetik.
A kis körök közül a legjobbat nyomtátok a környéken. Nem lesz holnap rohanás, kopásjelző alatt vagyok. Fosok mint állat! Ha valaki kanyarban megelőz, majd egyenesben visszatérek túravezető helyemre.
Településeken is mutató szerint max. 60. No para, laza kanyargás!
1/2 9-kor várom a Gödöllői bandát a budakalászi mekinél, és szerintem a mai gurulásnak megfelelően megyünk át Esztergomba...
Talán a balassagyarmati 150 km kivételével K.tarcsa-gödöllő távot eszement üzemmódban.
A túrás 5,1-5,3-as fogyasztáshoz képest 6-7,1 köztivel.
Itt szeretünk enni, mert occó, jó"
bár nem tom mit értesz "globális' alatt ?
"irigykedek" rátok a mai gurulásért, de győzött a józan ész. a gépemnek (meg a csimmának) csak a torka nem véres...
a holnapiaknak is jó gurulást !
De mivel nincs a közelben értelmes kikapcsolódásra alkalmas útvonal, így még várok. Hajlamos vagyok nagy dózisokban adagolni az élvezeteket úgy is
Megcsinálhatnád ezt a progit az én telómra is .... , tök jó, hogy így log-ol... Az Ovimap-ból nem tudnád valahogy kinyerni a koordi-kat időközönként?
Én is köszönöm nektek, laza kis pintyi-puntyi volt, sok dumával, kajával...
Ja tényleg, Dobogókőről Esztergom felé kész lett az út, valami hibátlan... volt is fenn Gixer és barátai rendesen...
A teljes táv ma annyi volt, mint amit Dipshit, még simán átfing, de hát ma ez jutott és jó volt.
Akkor iszom is egy Whiskey-t!
Krissal lovi80 köszi a gurulást. Menjünk máskor is :-)
Erre jártunk.
Ettem egy jó halászlét. :-)
Amúgy direkt választottam a babgulyást (volt vagy 6 féle), hogy tudjam Veled tartani a tempót...
Ahogy hallom nagyon állat vagy (no speed limit)!
1. Óbudai temető: összeállt a csapat
2. Dobogókő: krissal & én babgulyás; ujtordai: halászlé, majd kv
3. Esztergom: a belvárosban egy úrivezető letesztelte a fékem
4. Pilisszentlászló: valahol menet közben pisiszünet+gépmustra
5. Szentendre: megcsodáltuk ujtordai ledjeit (és k...va jók)
6. Római: szétváltunk