Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyáron 34 ezernél néztük először. Két szívóoldali határon volt (0,08 körül), a két kipufogó oldali 0,06 körüli (tehát tökéletes) értéken. Egyiket sem cseréltük, mert nem volt cserekorong és nem akartam napokig pihentetni. Azóta mentem vele több mint 5000-et és még mindig jó erőben van!
Motorozni megyünk...vagy pénzért pinázni? Nem mindegy:)
Nem vagy kispályás!
Azért nézd meg a webfordítóban, hogy hogy van a:szaxi, tuttifrutti, meg a "mennyi?" ha már ennyi lét hozol.
Pécs is beleesik, mit írva volt vala? Mert nem szívesen bénáznék a sok profi közt. De ha erre lesz majd max kibiciklizek. Vagy viszem a ninjakardomat:)
Anno én 12 ezrenként kértem hogy nézzék meg és ha kell állítsanak a hézagon. Mindig határértéken belül vagy éppen határon volt.

Bár olvastam itt már párszor hogy huszon harmicezer kilométereket elmentek két szelephézag nézegetés meg állítás között
Csak mellesleg megjegyzem ,hogy bevált a légterelő lemezkém...sokkal nagyobb terhelésen éri el az olaj...az általam vélt kritikus 120 fokot
"Hasitasi nem kér kódot!"
Jaja, ha van MasterCard-od vagy Visa, vagy mit tudom én még mit fogadnak el, akkor nincs gond. Úgy számoltam, hogy ha Balassagyarmaton telinyomjuk, a kiskarikát még talán végig is nyomjuk egy tankkal, de Besztercebánya alatt sorba vannak a benzinkutak az autóúton (Shell, Agip, OMW) és simán lehet kártyával középárfolyamon fizetni!

Én is most a nagykörre vagyok rákattanva (és nincs ott annyi üresjárat), de a kisebb sem rossz, ha sok lenne az.
De a belhoni is fasza. Nekem mindegy, majd ma meg holnap kiderül hogy kik jönnének még és melyikre, aztán kitalálom az időpontokat is.
sok titing hangot hallottam már meg a szelepnek meglepő módon ismerem a hangját csak sisakban hallgattam tegnap azért mondtam hogy még ezért utána járok
Félreérted! Magamnak!
Akkor ez is rendben!

GANJA szállítja a EURO-t, mi meg majd jól megvesszük tőle =)))
250/euro..én annyiért szoktam beszerezni azt a minimális mennyiséget ami nekem kell...
nem én vagyok bbkapitány
Pedig elvileg jobban megéri mint pénzt váltani itthon..
Az nincs sajna, de van manikűr készlet, csak 1x használod és többet nem kell körmöt vágnod.
Nem tudtam....

Akkor meg tök mindegy melyik karika....

A két Tátra variánst preferálom..., de mindenki jön! , úgyhogy az döntse el akiknek macerásabb a dolog...
Nem véletlenül nincs bankkártyám..és csak kp-t használok:)
Szerintem ez egy helytakarékos toitoi WC
1 tankolásos szlovák karikénál nincs gond az eurózással, mert simán csak fogod a kártyát és fizetsz a kúton.. középárfolyamon
Eszterga és CNC maró nincs benne? Bakker...téged átvágtak:)
A tátra nagykör a legszimpibb, de az már kinti tankolásos, én sem szívesen kínlódnék az Eurozással...

A Mátra és a Tátra rövid kanyar is jó, utóbbi talán azért jobb, mert egyrészt rövidebb, másrészt Nekem tök új lenne, és talán kevesebb benne az "üresjárat"...

Ez persze csak vélemény, gyakorlatilag mindegy, csak menjünk!
Ja meg van kis munkapad is kialakítva a rekesz mögött, nah, azért látszik hogy adtak a kényelemre, nem kínai, tudták a japók, h mi a jó nekik
Mondjuk maradnék honban...de nagyjából mindegy..csak jó előre döntsétek el..
Nézem én azt eleget.
Egyébként múltkor az az mögötti Derítő tavon voltunk a többiekkel.
Nézzük meg a Tatai tavat?