Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a kanyargós erdei szakasz Selmecbányáig nekem is a szívem csücske! Az volt az első szlovákiai szakaszom, szerelem első látásra!
Egyébként én voltam már sokkal hidegebben is hosszabb túrán. Akkor még eső meg hó is volt, Sonyika tudna mesélni.
Annyi a titka, hogy ilyenkor egyrészt a motorosruha alá kell öltözni, és ha az egészre húzol egy esőruhát, az a szelet is fogja. Szerintem így az Antarktiszra is el lehet menni. Szögesgumival.

Szó mi szó, a mai nap tökéletesnek mondható. Szuper szakaszok, jó csapat és végre kavicsmentes utak. (egy két kanyart kivéve )
Nekem már a Párkány utáni rész megalapozta a napot. Aztán, meg a tóhoz vezető kanyar kanyar hátán út sem volt semmi. Mindezek után az 577, meg levezetésnek a szép naplementés hazaút ....

Merje ezek után azt mondani valaki, hogy nincs szépség a motorozásban.

Hab lett volna a tortán, ha egy 4-5 fokkal melegebb lett volna. Fél óra volt, mire felmelegedtem itthon.
Nekem 510 Km lett a vége,, szintén 4 alatti fogyasztással.
Motoros bolt: Típus, évjárat, nem vészes árban vannak. Itt többen is azt mondják a legjobb ha a gyárit rendeli meg az ember, az sem vészes árban. Állítolag az utángyártottal vannak néha próblémák!
Sziasztok!

2006-os 7. havi suzuki GS500F típusú motorkerékpáromhoz keresek teleszkóp szár szimeringet. Méretét valaki meg tudná nekem adni, mert belekeveredtem itt az évjáratokba és a típusokba?

találtam valami ilyen méretet a nagyvason: 37x49x8-10,5

előre is kössz
Gondolom, műanyag kártyás a jogsid, azt meg nem nyomtatják helyben... az ideiglenes papír valószínűbb.
Ddundy, ataaa, lovi81, gaben78!
Urak, köszönöm a gurulást, fantasztikus volt.

(hazafelé elb...sztam az M0-t, azért mentem a Megyeri híd felé, aztán a körforgónál visszafordultam..... Ja, és ott meg mértek, remélem, nem fordította utánam a rendőrbácsi, mert akkor baj lehet, bár addigra szabályos lettem......)
Ja-ja! Gyülnek a tenni valók! Meg a tuning alkatrészek!
Majd télen feltuningolod!
Ha megvan az orvosi, az ocsmány irodán adnak papírt amivel vezethetsz!
Mivel hazafelé lementem veletek a Megyeri hídig a 2-esen és a Pilisen át mentem haza, így én 500 felett vagyok picivel, fogyasztásom 4 l alatt maradt.
1 kiba centit sem mentem..pedig szombatra a Pannoniás...mára meg a veletek való kanyar lett betervezve..
Ja! És az egyém folytott és idom nélküli! És azért próbáltam tartani a tempót!
Időkép szerint jövő hétvégén kánikula!
Csak a jogsimat kell meghosszabbítanom még. Az azonnal megvan, vagy kapok egy ideiglenes papírt?
Nekem: 400Km Esztergom-kör-Gödöllő. Reggel: Gödöllő-Esztergom KB:60Km. Fogyasztás 4,43L/100Km
Épen egészségesen!
Lehet jövő héten is bűnbe esek, és bevállalok egy hasonló karikát.
Mindenki hazaért Bikficek?
...a többit ne firtassuk
Jól van, úgyis pont úgy raktam össze az útvonaltervet.
Király volt...

A kanyargósra tényleg jó lett volna visszamenni, de abban a zimában élvezhetetlen lett volna

Azt akartam is mondani, hogy legközelebb fordítva menjünk a balassagyarmati részen, mert úgy lehetne látni f.szán a magas tátrát is...

Bár ha elmegyünk addig, akkor mindegy merről merre
Az jó kis szakasz, ideális levezetés.
Maradj már, teljesen ott volt a szeren a tempód! Én is pont így szeretek gurulni.
Inkább ti mondjátok el, hogy milyen volt az 577! Kár hogy odafent kicsit hűvös volt, így csak átmentünk rajta. De az a szakasz igazán felfele jó ám.
Bár a többi szakasz is nagyon jó volt, az utak is tiszták voltak.

527-esen Balassagyarmatig ebben az irányban még nem is mentem. Az is fincsi volt, főleg amikor előbújt a nap.
Az viszont nem volt semmi hogy fent a hegyekben néhol vacogtam, amikor visszaértünk meg pólóra vetkőztem.
Nem is, mert az enyém volt a legszebb. Ataa bucsú után még elkanyarodtam Esztergom, Dömös, majd át a hegyen Pilisszentlészó felé levezetés gyanánt.

Srácok, köszönöm a túrát, és ezt a tempós karikát. Remélem nem tartottalak fel nagyon Ataa a dobogókői úton.
Hát akkor neked kell részletes élménybeszámolót írnod.
Nekem élmény volt az egész nap. Még jó hogy nem cseréltem le a gumimat. Kicsit félve indultam a dolognak, de jól szuperált. Ti is faszán nyomtátok!
Mennék én jövő héten is, de sok dolgom van...de azért meglátjuk, hátha jut egy kis idő.
mozzarella bazz
meg sem merlek kérni, hogy mondd el a véleményed a mai túráról részletesen, ha ilyen a látásod!
Na ugye!