Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...+ 1
Nem jelent semmit.
100.000
Előtte biztos ami biztos alapon mindent kicseréltette rajta.. futómű blokk nem maradt érintetlen
Bakker ..........GSA.
Annyira vannak egy kupacban mint a portugálok és mi. Van vagy 3500 kilométer az országok között
Ugyanaz a népség szerintem. Egy kupacban vannak.
Kiazazottó?
Ha lenne fészbukod követhetnéd Ottót ahogy bejárja egyedül észak és dél amerikát, szűk fél év alatt. Vannak szép helyek ott is.

A kirgizeknek semmi közük az örményekhez vagy az azeriakhoz.
Egy kis vérhas meg az elrablásunk és az azeri és örmény kapcsolat sem túl jó............már nincs diplomáciai kapcsolat sem.
Jobb nekem a sárga felfestéses aszfalt.
Az as kórságos hegység végigmegy kanadán és USA-n egészben és még tovább.
Csak találok rajta egy árva szerpentint.
És itt nagy tervem lenne egy képet készíteni a tripláról.
Kirgizisztán valahogy jobban bejönne, vagy Angola.. ha már ilyen távoli helyekről van szó. Esetleg Omán..
A sziklás hegységben is tuti találok jobbakat és ott a benzin is olcsóbb.
Kérdés mennyit kell menni érte.
Pedig van olyan, mint az agyonsztárolt osztrák fizetős utak. És ingyé végigmehetsz, meg a benzin is olcsóbb.

(kerék, lábnyomok? ennyire kiszáradt a part, vagy ez már a meder )
Én innen Október végén két nap alatt akartam haza menni, mondom még körül nézünk és egy nagyobb túrával megyünk haza, mert ugye itt ahol most vagyunk 600 M-en tavaly dec közepén kezdett csak el esni a hó, erre ma olvasom az újságba reggel hogy 2700-on már elég jól havazik, meg 1600-on is kezd már
megnéztem Grossglockner webkamos felvételét és tényleg szal Fuck :P
http://edelweissspitze.panomax...
Utána kutattam. Október közepén kezdődik a havazós idő.. novemberben már derékig ér. Tehát az kilőve. De a parton még jó idő van. Max egész nap esik az eső.

Kósza ötlet volt, mert ha már arra jár az ember az tulajdonképpen kötelező programpont.
Most júni közepén havas volt...
Tempó baráti lesz. Elég kopottasak a gumijaim, de ez a kör még belefér. Kellemes kanyargás lesz!
Esztergomban a Tesco melletti benzinkút lehetne egy találkozási pont, MentQ-nak meg akik a túloldalon laknak pedig a 2-es úton lehetne a találkozó a körforgalom környékén.
10-kor legyen a találka mondjuk, így még simán világosban hazaérünk.
Hánykor kell indulni..és hol találkozó?

Valaki Hummerral és jégen megy át...pff amatőrök:)
jó, jó, városi fiú ! Te a kiszáradt lótrágyát is akkurátusan kikerülöd, ha nagy ritkán találkozol vele !
A fejidom szívja a bogarakat, meg elég poros az udvarunk is.
Ez nem jó? Vagy sok lenne holnapra?
Nekem nem, sőt nektek még rövidebb is!
Holnap egy szolíd Dobogókő..és ha jó az idő esetleg még hozzácsapni a Tata-Fehérvár-Agárd (rétes) toldalékot?
Vagy más tipp?
Te mosol motort? Az enyém csak akkor lát vizet ha megázok....