Na én nem erre gondoltam:) Ez már járható 1 nap alatt:) Amúgy kb 3 hete voltam erre,csak mi lementünk tompáig És Holnap akkor semmilyen "kis" gurulás sem lesz?
Most csak én értettem félre,vagy tényleg 1 nap alatt akartátok ezt az útvonalat végig csinálni? Amúgy már rájöttem h tuti elvagyok átkozva,soha nem tudom összehozni hogy veletek tudjak gurulni....pedig most még 5napos műszakrendbe is vok:S Csak hát 2 hét múlva pont éjszakás 7 lesz,és szombat reggel végzek,alvás nélkül meg tuti nem válalnám be:S
Esztergom 10:00, Vác 10:45 lett volna, de eddig mindenki visszamondta. És már én sem vagyok teljesen menetkész
Elhalasztjuk jövő hét utánra. Remélem még jó idő lesz!
Körbetelefonáltam, eddig senkinek nem igazán jó, Ganja is lemondta, közbejött valami neki...
Maradjunk annyiban, ha reggelre legalább 3-an leszünk akkor megyünk, ha nem, akkor áttoljuk egy másik napra.
az én szám íze szerint (végig onroad.. cserna völgyét direkt kihagytam, aminek áldozatul esett a zsil völgye is) na én így, nem jelentősen, de hosszabb lett.
Ja, meg nekem mániám az hogy hiába lehet minden utat A-B és B-A irányban is járni, mindegyik szebb az egyik irányból mint a másikból. Transalpinát és a Transzfogarast is kizárólag északról délnek vagyok hajlandó végigmotorozni.. szebben épül fel a látvány szerintem így, mint fordítva.
A duna viszont nyugatról keletnek az igazi.. de azt most itt nehéz lett volna kivitelezni
mi ezt terveztük:
link
de eltoljuk minimum 2 héttel.
mentq, te se állítsd be a vekkeret!
Elhalasztjuk jövő hét utánra. Remélem még jó idő lesz!
De nem ennyire.
Kinéznének mint a véres rongyot.
Itt egy program Neked:
http://www.bmw-motorrad.hu/GST...
Én amúgy nem terveztem gurulást, mert olajat is meg gumit is kellene cserélni. De hát annyira lelkes volt eleinte mindenki.
Egyszer gurulhatnánk egyet a Biharban!
Maradjunk annyiban, ha reggelre legalább 3-an leszünk akkor megyünk, ha nem, akkor áttoljuk egy másik napra.
na én így, nem jelentősen, de hosszabb lett.
Ja, meg nekem mániám az hogy hiába lehet minden utat A-B és B-A irányban is járni, mindegyik szebb az egyik irányból mint a másikból. Transalpinát és a Transzfogarast is kizárólag északról délnek vagyok hajlandó végigmotorozni.. szebben épül fel a látvány szerintem így, mint fordítva.
A duna viszont nyugatról keletnek az igazi.. de azt most itt nehéz lett volna kivitelezni
Újtordainak is tetszett a karika, remélem ő is jön!
Meg mindenki!
szóval így
na mindjárt mutatom hogy az én szájízem szerint milyen lenne ez a téma
Küld át légyszi a telefonszámodat:
ataaa@freemail.hu