Körforgalmaktól még most is fosok. Egyik haver is ott esett pofára Fazerral, pedig tud motorozni, és pályázni is szokott. Körforgók mindig kicsit kopottak, kicsit olajosak, kicsit kavicsos/poros...de a miénk.
Azzal vettem, és már akkor is kicsit kopottas volt. Kezdő mazsolaként még elmentem vele 3000-ret és a végén úgy nézett ki mint egy autógumi. Még ennél is kockább. Lehet a BT45-ök, vagy a régebbiek hajlamosabbak a kockásodásra.
Sry, de ez kockább, mint ami most van fenn, az meg már kuka lesz, de köszönöm a képeket.
Az a gond az ilyen gumikkal, hogy kb. 3 rugó a felrakás és ránézésre nincs benne 1000km sem.... döntéskor meg átdob a másik oldalra és meg is csúszik gázadásra, pl. autópálya felhajtó, pedig a GS nem egy erőmű
Azért thx!
Körforgalmazok néha.
És már imádkoztam egy kis technikás egyenesért.
Holabánatban csinálják 3 rugóért?
Az a gond az ilyen gumikkal, hogy kb. 3 rugó a felrakás és ránézésre nincs benne 1000km sem.... döntéskor meg átdob a másik oldalra és meg is csúszik gázadásra, pl. autópálya felhajtó, pedig a GS nem egy erőmű
Azért thx!
Ebbe speciel egész sok autópálya és egy végigmotorozott tél volt.
Pedig nemvagyok akkora kanyarvadász................még a raceattack is szebben kopott.
Legalábbis én úgy vettem észre hogy a téli 2-3k kilométer igencsak középen éri a gumit és ezért szarul is kopik..
L.