Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sporoltam rá.Inkább itthon üldögéltem pár hetet.
Nekem az új is kockásodott kicsit a Divin. Bár az nem teljesen az én saram volt.. nem a kanyarok szeretete miatt motorozott az előző tulaj.
Tudsz élni!
Na jó akkor elmegyek ausztriába.
Körforgalmaktól még most is fosok. Egyik haver is ott esett pofára Fazerral, pedig tud motorozni, és pályázni is szokott. Körforgók mindig kicsit kopottak, kicsit olajosak, kicsit kavicsos/poros...de a miénk.
Hmmmmmm....................igyekszem karbabantartani a gumikat.
Körforgalmazok néha.
Azzal vettem, és már akkor is kicsit kopottas volt. Kezdő mazsolaként még elmentem vele 3000-ret és a végén úgy nézett ki mint egy autógumi. Még ennél is kockább. Lehet a BT45-ök, vagy a régebbiek hajlamosabbak a kockásodásra.
Jajj, vedd föl a földről azt a sisakot!
Pedig tudsz kanyarodni.
Az én BT45-ösöm is pont így nézett ki!
Köfi................a végire picit fájt.
És már imádkoztam egy kis technikás egyenesért.
A pólus után 1200-ért szórják fel a gumit.Hátra tuti de asszem a kékholdban 1500 centírral.
Holabánatban csinálják 3 rugóért?
Hyper a hely, ahol jártál... baszki, ez gyönyörű...
Sry, de ez kockább, mint ami most van fenn, az meg már kuka lesz, de köszönöm a képeket.
Az a gond az ilyen gumikkal, hogy kb. 3 rugó a felrakás és ránézésre nincs benne 1000km sem.... döntéskor meg átdob a másik oldalra és meg is csúszik gázadásra, pl. autópálya felhajtó, pedig a GS nem egy erőmű
Azért thx!
Télen nemigen és autópályát is csak módjával.
Nekem volt már kb ennyirekockás gumim..
Ebbe speciel egész sok autópálya és egy végigmotorozott tél volt.
Nem láttam még ennyire kockásat.
Pedig nemvagyok akkora kanyarvadász................még a raceattack is szebben kopott.
Ingyé télre még pont jó. Pénzt nem ér, az biztos
Én meg kidobnám...............bocsi.
Ez nem húha hanem kocka. Én ilyet csak télre tennék fel (nov-márc)

Legalábbis én úgy vettem észre hogy a téli 2-3k kilométer igencsak középen éri a gumit és ezért szarul is kopik..
Húúúúha.
Ím:
Várom, semmi jónak nem vagyok elrontója :D
Csinálok párat holnap világosban, és meló után küldöm!

L.