Benne vagyok. A héten leveszem a lánckereket a gépről, valszeg jövő héten megyek Pestre, de ez még nem ziher. Küldj egy mailt a vargamzdaniel@gmail.com-ra és ott megbeszéljük majd a részleteket. Üdv!
És sok olyan is van /a minap tapasztaltam/ hogy a zöldnél direkt lassít kicsit, hogy hátha sárga lesz és akkor megállhasson...
No ez se helyénvaló, viszont mögötte menni idegesítő.
Nekem is le kellett cserélni mert elértem idén a 6000-et.
Azóta már jó 1000 belement. Ez van...
Motornak mindig meg kell adni ami jár mert különben megdöglik alattad.
Hosszú kihagyás után felnéztem újra és egyúttal lenne egy ajánlatom ha valaki vevő rá. Láncszett csere alkalmával kipróbáltam, milyen lenne a gép, ha előre eggyel nagyobb számú lánckerék kerül, 16-os helyett 17-es lett. Ugyanazon tempónál most 500-al kevesebbet forog, dinamizmusból értelemszerűen veszít egy kicsit. Nekem annyira nem jött be, meg is vettem már rá az új 16os, gyári kereket előre. A 17-e fogszámúban kb 300-350 km van. Ha valaki láncszett csere előtt áll, és ki akarja próbálni a 17- es áttétellel, annak odaadom a lánckereket, próbálja ki, használja egészséggel. Érdekel valakit? Hali!
Emlékeztek a Tatabánya-Tarján közti kis szerpentines részre? (ahol egyszer kint voltak a rendőrök, mert egy motoros beszállt a susnyásba)
A napokban újraaszfaltozták a kanyart. Amint én islecseréltem a gumijaimat, sátrat verek a hegy tövébe, hogy már kora reggeltől késő estig kanyaroghassak.
Hali, nekem még kell egy használt hátsó, valsz pumigumitól, utána benne vagyok, mert most két hét szabi jön...
Majd dumálunk, meg itt is figyelgetem az eseményeket...
Kicsit hulla vagyok.....................talán hétvégére.................videó fogalmam sincs mikorra vágom össze azt a 4 órát.
Első nap 600 km környéke.Második talán 400 de a glokner oda-vissza és a maltatal volt benne az is elég jó.
Volt valami elképesztő alpenstrasse is 35 km-en át csak kanyarral.
Mér, nem állt meg benne a víz?
Pedig ahogy rá volt írva, vízálló!
Nem ment ki belőle.....
Nekem is van egy ilyen, de elő sem vettem még.Inkább vettem ki egy szobát, amikor szükség volt rá.
Igazság szerint ahogy előttem írták 6000km.
Én viszont 4000km-nél cserélem, mert szinte soha nem megyek annyit egy évben.Tavasszal olajcsere van nálam mindig.Tavaly 2700-nál dobtuk le az olajat!
De kit izgat.
Alig sok ezer....
Oldalról kép?
Thx!
No ez se helyénvaló, viszont mögötte menni idegesítő.
Azóta már jó 1000 belement. Ez van...
Motornak mindig meg kell adni ami jár mert különben megdöglik alattad.
Hosszú kihagyás után felnéztem újra és egyúttal lenne egy ajánlatom ha valaki vevő rá. Láncszett csere alkalmával kipróbáltam, milyen lenne a gép, ha előre eggyel nagyobb számú lánckerék kerül, 16-os helyett 17-es lett. Ugyanazon tempónál most 500-al kevesebbet forog, dinamizmusból értelemszerűen veszít egy kicsit. Nekem annyira nem jött be, meg is vettem már rá az új 16os, gyári kereket előre. A 17-e fogszámúban kb 300-350 km van. Ha valaki láncszett csere előtt áll, és ki akarja próbálni a 17- es áttétellel, annak odaadom a lánckereket, próbálja ki, használja egészséggel. Érdekel valakit? Hali!
Emlékeztek a Tatabánya-Tarján közti kis szerpentines részre? (ahol egyszer kint voltak a rendőrök, mert egy motoros beszállt a susnyásba)
A napokban újraaszfaltozták a kanyart. Amint én islecseréltem a gumijaimat, sátrat verek a hegy tövébe, hogy már kora reggeltől késő estig kanyaroghassak.
Majd dumálunk, meg itt is figyelgetem az eseményeket...
Kell az ebay-es gél ülésre spórolnom.
Vagy letámasztod a sarokban jövő ilyenkorig.
Első nap 600 km környéke.Második talán 400 de a glokner oda-vissza és a maltatal volt benne az is elég jó.
Volt valami elképesztő alpenstrasse is 35 km-en át csak kanyarral.
Pedig ahogy rá volt írva, vízálló!
Nem ment ki belőle.....
Nekem is van egy ilyen, de elő sem vettem még.Inkább vettem ki egy szobát, amikor szükség volt rá.
Ez a fojtott verzióhoz van. Ez egy ezressel többe is kerül, mint a nekem való!
Én viszont 4000km-nél cserélem, mert szinte soha nem megyek annyit egy évben.Tavasszal olajcsere van nálam mindig.Tavaly 2700-nál dobtuk le az olajat!
De kit izgat.
Alig sok ezer....